Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 844
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Калинке те хората нанат по това време ве.....само такиви кат нас кукуват  Laughing

Илина клипчето е много сладко  Joy

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 01:49 от иTи

# 76
  • Откъм Варната
Калинке те хората нанат по това време ве.....само такиви кат нас кукуват  Laughing

Илина клипчето е много сладко  Joy

Кой нана бее, не че и ние не нанаме по него време понякога, аз затуй ще зляза към 16 та докато стигнем до плажа да си поспи около час ако иска

# 77
Добро утро ,момичета  bouquet

За съжаление и Виктор се присъединява към масовката- Rolling Eyes сополи  късно през нощта  и сутринта температура 37.4.
  Незнам от къде го лепна това вирусче детето ,но цяла вечер се е мятал като рибка на сухо #Crazy.Започнахме и ние да пръскаме със Стеримар и преди спане ще му слагаме Виброцил,за температурата Панадолче и уж Осцилококцинум-ама той е малко след дъжд-качулка,защото вече го е хванало ,каквото го е хванало!!!....Пфууууууууу не ни отмина и нас тази гадост Whistling

# 78
При нас много помага Стеримар и лайка. Приготвям като чай лайката и му капя в нослето . Да оздравявате  bouquet

# 79
момичета здравейте аз млко съм нередовна обаче такъв период .... майка ми хич не е добре в събота вечерта я приеха в болницата засега казват че еовладяно но са и сложили една гадна сонда през носа и милата много я боли много се надявам скоро да се оправи  Peace
на всичкото отгоре съм се хванала да правя ремонт и малкия и той вчета след обед като се събуди с едни сополки и с едно кихане ама му дадох Осцилококцинум(дано съм го написала правилно че и без това трудно го казвам) и му пръсках спрей Олинт и днес е добре -ни сополи ни кихане ни дявол и дано се задържи така че ако и той се разболее вече ще припаткам #2gunfire

ще ме извинявате за правописните грешки ама си имам помошник в писането

# 80
Здравейте момичета,
като чета по активни са майчетата и бих искала да питам нещо тях. Трябва да си избера лекар за ЖК. Да знаете добър специалист, за предпочитане жена в МЦ Младост? Или някъде там. Живеем във Възраждане и работя в района и ми е супер досадно и бавно да слизам до Окръжна или някъде в Центъра /знаете какви задръствания са/ ще съм много благодарна ако препоръчате някого....
Иначе ние сме в 14 г.с. и вече ни е време да се запишем някъде и да направим първите изследвания и всичко по реда си.

# 81
  • морето и сините вълни :)
добро утрооо

ние останахме самички с Владката,татито замина за 10 дена.Днес сме на консулт.Да видим колко е  наддало мойто  тюленче че е много дебел Sick
в четвъртъкл чакам мамито беким ме отмени малко да почина.До четвъртък може да  изкрейзам Crazy
постоянно мрънкоти,тез уши ги разпиля от  бъркане в тях и дърпане..днеска чукам с лъжичка по венеца,ТВЪРДОООООО  направо на камък бие,ама  няма звък на зъб ooooh! ooooh!
божее колко отдавна не съмв и виждала домъчня ми за вас бе  bouquet Heart Eyes
айде лек ден

# 82
добро утроо

брейй тес сополи ни сабориха децата бе Sad

Роси,дано бързо с еоправи майка ти Praynig

Мацкииииии тОку що ми се обадиха коли4ката ми е пристигнала newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 отивам след малкод а си я вземата и днес ве4е официално с ново ВОЗИЛОООООООО bowuu

# 83
Морска, честито ви возило  bouquet Hug
Какво е ? Simple Smile
Уфф, още болни ли има Sad - айде оздравявайте бързо Praynig

# 84
преди малко говорих с нея по тел и ми каза че са и отпуснали сондата и вече може да сяда щото легнала вече се беше схванала и вече се чуства по добре на обяд ще ходя при нея да си я видя Praynig Hug

Мацкииииии тОку що ми се обадиха коли4ката ми е пристигнала newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 отивам след малкод а си я вземата и днес ве4е официално с ново ВОЗИЛОООООООО bowuu
ЧЕСТИТО

# 85

ЧЕСТИТО  bouquetТеди много да се кефи и да му е комфортно в новата лимузина Hug

# 86
Yaki_123 знам че неяма да ти е удобно но горещо препоръчвам д-р Славова в дома на красотата. ако все пак решиш съм сигурна че ще останеш доволна

# 87
Yaki_123 знам че неяма да ти е удобно но горещо препоръчвам д-р Славова в дома на красотата. ако все пак решиш съм сигурна че ще останеш доволна

Тя вече не приема бременни Peace Много са при нея Peace

# 88
Коли4ката е страхотна Crazy

# 89
Коли4ката е страхотна Crazy

Мн е готина Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт