LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 254
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 020

Вероятно чак през януари, при зимните намаления.

# 1 021
  • Сливен
Ето ги кръглите цени, за който  беше писал, че не може да влезе...

http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=47061112&om … urecode=002RP8524

На мен след това повечето не ми се отварят, но може пък друг да има повече късмет... Не че не пуснах пак поръчк аи днес (поне шеста от 1-ви насам), но все се ядосвам за нещо, което свършва..Промерно днес едни сладки гащеризончета за бебе по 1 евро докато оформя поръчката и ги оградиха в червено...

Нищо не се отваря. ooooh!
При мен се отвори.от гащеризончето при мен излиза че има р-р67 в сиво Peace

# 1 022
Днес взех от пловдивска митница от 26 и 27 колети, като един ми остана, че не можех да нося всичко...
Затрупани бяха с колети

Доволна съм като цяло, но трябва да видя и премеря вкъщи 2 поли да видим дали ще ми станат

Балеринките на Мелоу Йелоу белите са страхотни!!!! Взех си +1 и са ми точно, даже една идея са ми стегнати, но нали са естествена кожа, може да се отпуснат  Peace

кой номер носиш и кой номер си поръча, ако е възможно да дадеш размери и на стелката
за тесен или широк крак са подходящи
за 37, 38 и 39 дава че са изчерпани, аз докато се наканя да ги поръчам............. Mr. Green
има ли вероятност да ги заредят пак ooooh!

# 1 023
  • DE

Вероятно чак през януари, при зимните намаления.
Ако дотогава не са свършили. Чакам да ги пуснат и ги мятам.
То като се замисля в Бг ботушите са двойно по-скъпи!

# 1 024
  • Варна
Te още не са налични дори Laughing От новата колекция са, така че след време ще ги намалят, предполагам.

Как се разбира, че не са налични  newsm78 На мен ми ги пъхна в кошницата и не ги обгради с червено или пак нещо не съм доразбрала

На всичките пише, че ще са налични след 4 седмици. Ти кой номер и цвят тикна в кошницата? Ако не си си в акаунта може да те отчита като френски жител и затова да не ти ги обгражда. Peace

Мда ето къде бил ключа за палатката, определено не бях в акаунта си сега се обградиха вече

# 1 025
  • Sofia

какъв им беше случая на тези балеринки, отговаряха ли си на номера newsm78

# 1 026
Момичета, на кои номера отговарят номерата на клиновете - 1, 2, 3, 4, 5?

# 1 027
Подведох ви,аз съм пуснала и на 30.06,та тя е от тогава. Blush

# 1 028
Ако дотогава не са свършили. Чакам да ги пуснат и ги мятам.
То като се замисля в Бг ботушите са двойно по-скъпи!

В момента излизат кодове за намаление 20% от новата колекция есен/зима (виж в темата) има и такива които хем намаляват и дават подарък  Peace Като ги заредят можеш да пробваш да си ги намалиш сама  Wink

# 1 029
Намерих едни мъжки найкове дето се намалят почти на половина с 36900. Ще питам мъжо дали иска  Laughing
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3638014& … ue&ksource=-1

# 1 030
  • Sofia
Намерих едни мъжки найкове дето се намалят почти на половина с 36900. Ще питам мъжо дали иска  Laughing
това са обувки за футбол Peace

# 1 031
това са обувки за футбол Peace
Жалко, той е любител на тази марка, но едва ли ще ги иска щом са за футбол, ама на мен толкова ми рабира главата ooooh! Embarassed

# 1 032
  • Sofia
за футбол в зала,без бутони са отдолу.Някои си ги носят и като маратонки.Пиша ти го като инфо Peace

# 1 033
  • Все на втория етаж
Момичета, които поръчаха от кожените сака, ако някое ви остане, може да ми пишете, взимам го от раз.  Sad Аз докато се мотая и свършиха.

# 1 034
  • На черешата
Искам си поръчкитеееееее  Cry,още нищо не ми е пристигнало.
А имам една от 27,гледам хората от 01.07 получават вече,моите къде са се запилели,и от 01 имам ... Cry

Общи условия

Активация на акаунт