LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 260
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 035
Моля ви, дайте линк към кожени якета/сака  Praynig  bouquet

# 1 036
  • Перник
То има налично само червено 52/54.

# 1 037
  • Beyond the Frontiers
Да се оплача, каква съм блейка. Не съм сменила адреса за доставка Twisted Evil За лятото сме на гости при бабите в Бургас и идеята е поне тук да избегна глупавата такса от софийската митница Rolling Eyes Съответно наблъсках поръчката като за световно ...Пуснах им сега едно писъмце, веднага ми даде и потвърждение и входящ номер на питането. Сега остава да стискам палци и да се съгласят Praynig

# 1 038
Хиляди благодарности на babylove и MariaD за бързите отговори.  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug

# 1 039
Отчет и от мен - митница - 27.06.

1.Туника - за любителите на лен - хубава е!Но деколтето е доста отворено, ще се носи с потник!

2.Рокля- пак лен! Хареса ми, не позира.

3.Ленено сако _ също хубаво!(Но пак казвам - аз съм луд фен на всичко ленено)

4. Син бански -който стои невероятно!

Също едни гривни и светлата чанта Талисиме, която ми хареса.
Всичко е 38 номер, ако някой иска размери - да казва.

# 1 040
Кой номер трябва да взема сако, като тениски вземам 34/36, а панталони 38/40?
И аз чакам от 26 и 27.06 и нищо Twisted EvilВече губя търпение. Предната поръчка изобщо не дойде, и ако и тези не дойдат скоро съпружеското тяло #2gunfire

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 18:02 от zeza69

# 1 041
И аз да се оплача, че едната ми поръчка за митница от 26ти пристигна, а другата още никаква я няма. ((((

За коженото сако има 40ти и 44ти размер и 2та не ми вършат работа, трябва ми 42според мен.

Vi4ito, лененото сако с дълъг ръкав ли е, поне на мен така ми изглежда?

# 1 042
  • Пловдив
Здравейте!
За първи път имам артикул, който е изчерпан след поръчката ми. Поръчката е от 01.07 и чак днес ми излезе в рембурсмаунта, но  как мога да разбера кой точно продукт е изчерпан? Там ми излиза само стойността на продуктаи начина за връщане на парите Note d'avoir. А като отворя самата поръчка имам няколко артикула с размер 0. Дали те са изчерпани?

По цената можеш да разбереш кой е артикула. Виж в суивито кой от продуктите е на цената, която е в reimbursements. Аз също имах имах отказан артикул, и тъй като от написаното не ми ставаше ясно дали ще го възстановят с чек или ваучер, писах на редута, и в получения отговор Сабине ми написа кой точно продукт е изчерпан, написа ми и номера на ваучера дори.

Благодаря ти   bouquet
Поръчката ми е от центовите цени. В  reimbursements е изчерпан продукт за 1Е, а на тази стойност всъщност са повечето артикули  Laughing. Не, че съм за 1-то Е, но все пак  исках да знам кой е продуктът. Само да не е някое от саката... А трябва ли да им пиша за ваучер или те си определят как да го изплатят? И има ли смисъл за това 1Е да се разправям с чекове и ваучери  newsm78

Ами аз им писах, за да помоля сумата да се възстанови с ваучер, тъй като не знаех Note d'avoir ваучер ли е или чек.
Тогава Сабине ми писа кой артикул е изчерпан и че ще ми изпратят 9-цифрен номер, пишеше също да се свържа с тях  след няколко дни. Писах пак, питах дали номера  ще ми бъде изпратен по обикновената или електронната поща и тогава те ми изпратиха номера с мейл. Това ми даде възможност да го използвам преди още да е дошъл по обикновената поща.
Дори да не им пишеш нищо, те ще ти изпратят номера по пощата (обикновената).
Когато пристигне пратката, на фактурата липсващият артикул е напечатан заедно с другите неща, но е зачертан с химикал. Така също става ясно кой е той.

# 1 043

Може ли реална снимка на сакото?

# 1 044
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Това е само горното нали?

Как успя да поръчаш от розовия анцуг за 1 евро? На мен не ми слага нищо в кошницата днес

# 1 045
Цитат
лененото сако с дълъг ръкав ли е, поне на мен така ми изглежда

Да, дълъг е ръкава - завършва с копче , може да се носи и завъртяно, както  на снимката.

Ей сега ще го щракна, другите неща съм ги изпрала и мога да снимам по-късно.

# 1 046
  • Пловдив
В тези кръгли цени аз виждам неща, които преди са били с по-ниски цени.

# 1 047
  • Пловдив

4. Син бански -който стои невероятно!

Също едни гривни и светлата чанта Талисиме, която ми хареса.
Всичко е 38 номер, ако някой иска размери - да казва.
може ли размери на банския  Praynig главно на долнището,че и аз поръчах 38 а после видях че мойте бански са S ,да поръчам 36 докато още има в черно Simple Smile

# 1 048
Ето и снимки на сакото:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=262463&pid=6401633

Сис7 - чудя се дали това ще те ориентира : ширината на долнището е 33см. Иначе моите мерки са: талия 70см., ханш:95см.

# 1 049

Общи условия

Активация на акаунт