LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 315
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 810
  • София
И аз получих поръчка от 26.06 под 2кг. от поща,предимно бански.Спийдо-то:
http://www.laredoute.fr/vente-1-piece-speedo.aspx?productid=3241 … e&pagesize=16 го взех на 8 евро ,а май е умалено и 36 н. не ми става,хем ми е тясно ,хем късо,ще заминава в продавалника

Какви са ти мерките, че и аз поръчах 36 номер и сега се притесних, че може да ми е малък. Rolling Eyes
169 см съм,а той ми е къс и много ми дърпа,приплесква ме отпред,направо грозно.Иначе съм 50 кг,нося 36номер,75Б

Ех, че ме е яд! Със същите мерки съм и тази сутрин пуснах 36... значи и аз да го отпиша  #Cussing out
Поне не си дала 15 лева за него  #Cussing out

# 811
pa4i79, точно така се въвежда кода. В крайната сума се отразява , ако има намаление или безплатна доставка.

# 812
  • Sofia
15лв за Спидо ли те притесняват Laughing А аз си помислих,че носиш Маноло Бланик Wink Пусни го в Продавалника и ще си върнеш инвестицията Peace

# 813
Момичета, когато на дадена дреха пише, че ще е налична след еди колко си седмици, имате ли наблюдения дали наистина е така и дали си запазят същата ниска цена,ако ги има след време продуктите?

# 814
  • Пазарджик
pa4i79, точно така се въвежда кода. В крайната сума се отразява , ако има намаление или безплатна доставка.
благодаря ти,значи нито един не проработва,освен за подаръците

# 815
# 816
  • На морето!
Момичета, когато на дадена дреха пише, че ще е налична след еди колко си седмици, имате ли наблюдения дали наистина е така и дали си запазят същата ниска цена,ако ги има след време продуктите?
Получаваш си ги на цената, на която си ги поръчала. Може да пристигнат и по-рано, по принцип ако срока е голям (12 седм. напр.) пристигат доста по-рано.

# 817
  • Sofia
Получаваш си ги на цената, на която си ги поръчала. Може да пристигнат и по-рано, по принцип ако срока е голям (12 седм. напр.) пристигат доста по-рано.
нещо май не се разбрахте Mr. Green
Да ти отговоря на въпроса.Не е сигурно,че въобще ще се появи,може и много по-рано от 12 седмици да се появи,за цената няма никаква гаранция каква ще е  Peace

# 818
нещо май не се разбрахте Mr. Green
Да ти отговоря на въпроса.Не е сигурно,че въобще ще се появи,може и много по-рано от 12 седмици да се появи,за цената няма никаква гаранция каква ще е  Peace
newsm78 Много странно, пък на мен никога не ми е давало да поръчам, щом сега го няма налично. Я светнете как става този номер с поръчката, че съм си харесала няколко такива за след 12 седмици Simple Smile?

# 819
  • Sofia
не можеш да поръчаш,разбира се Peace
Предполагам мацката пита дали ако пише,че ще е налично нещо след 12седмици наистина ще се появи тогава Peace

# 820
# 821

Имам въпрос за големите мъжки номера на панталони - за обиколка на талия 113 кой номер поръчвате? Съобразих се с таблицата и дойде нещо доста голямко...

# 822
Chocha, да това питам:) , Мерси за отговорите:) Значи, ако съм си харесала нещо такова 'с 12 седмици' да си проверявам периодично

# 823
Здравейте!
За първи път имам артикул, който е изчерпан след поръчката ми. Поръчката е от 01.07 и чак днес ми излезе в рембурсмаунта, но  как мога да разбера кой точно продукт е изчерпан? Там ми излиза само стойността на продуктаи начина за връщане на парите Note d'avoir. А като отворя самата поръчка имам няколко артикула с размер 0. Дали те са изчерпани?

# 824
  • Sofia
Chocha, да това питам:) , Мерси за отговорите:) Значи, ако съм си харесала нещо такова 'с 12 седмици' да си проверявам периодично
проверявай всеки ден,повечето пъти зареждат по-рано Peace

Общи условия

Активация на акаунт