LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 285
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 840
  • Къде ли не...
Те ще ти пишат и ще ти кажат как точно да го направиш. Или с пратката или по мейла, но не съм сигурна. Ако се включи някоя мама, която е изпращала, тя да каже.
Благодаря ти отново.Успокои ме и ми помогна.  bouquetЩе чакам да видя какво ще кажат.

# 841
Aleks1, ще дадеш ли линк към този спален комлект Simple Smile

# 842
Aleks1, ще дадеш ли линк към този спален комлект Simple Smile

В Ла Редут няма комплект цял - там ти си ги събираш в зависимост от размерите и желанията ти. Аз поръчах това:
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23924999&p … documentid=299108 - долен чаршаф с ластик
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23924981&p … documentid=299108 - чаршаф
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23924638&p … documentid=299108 - плик
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23924969&p … documentid=299108 - калъфка

В 1-вия пост има описано кое какво означава за чаршафите.

# 843
  • София
Момичета, смилете се над мен... 10 страници от обяд... знаете ли как се четат?  Laughing

Днес успях пак да пусна поръчка, но не съм виновна. Майка ми видя форумските чаршафи. Сдобих се със 6 комплекта. След като обясних на един колега колко е изгодно, ми предложи да посещавам клуб на анонимните ЛаРедутки и да се лекувам сериозно.  Mr. Green
Ха, на мен днес същото са ми предложили. Laughing

Аз пуснах 2 поръчки с около 4 комплекта спално бельо (3 от които са форумски) за нас и близо 7 или 8 за дъщеря ми Rolling Eyes И можех и още, ама реших да изчакам и по-скъпите да понамалеят.
Надявах се и на код с чаршафчета, но не действат нещо при мен.

# 844
  • Пловдив
Здравейте!
За първи път имам артикул, който е изчерпан след поръчката ми. Поръчката е от 01.07 и чак днес ми излезе в рембурсмаунта, но  как мога да разбера кой точно продукт е изчерпан? Там ми излиза само стойността на продуктаи начина за връщане на парите Note d'avoir. А като отворя самата поръчка имам няколко артикула с размер 0. Дали те са изчерпани?

По цената можеш да разбереш кой е артикула. Виж в суивито кой от продуктите е на цената, която е в reimbursements. Аз също  имах отказан артикул, и тъй като от написаното не ми ставаше ясно дали ще го възстановят с чек или ваучер, писах на редута, и в получения отговор Сабине ми написа кой точно продукт е изчерпан, написа ми и номера на ваучера дори.

# 845
  • varna
Явно нещо пропускам, напълних кошницата с чаршафи , три комплекта от детските и два комплекта от форумските чаршафи , което значи по два долни чаршафа , два горни и четири калъфки и сега не мога да валидирам поръчката КЪДЕ ГРЕША  ? Изписа ми че не мога да купувам повече от три артикула, но на мен само възглавниците ми са четири, разделих ги на две места по две , но пак не ме пуска ! ПОМАГАЙТЕ!!! Praynig
можеш да имаш до 3 артикула с повече от 3броя,разделяй ги.аз например сега имам в кошницата си 4-5 артикула с по 2 броя и 1 артикул с 4 броя и нямам проблем Peace

# 846
Здравейте!
За първи път имам артикул, който е изчерпан след поръчката ми. Поръчката е от 01.07 и чак днес ми излезе в рембурсмаунта, но  как мога да разбера кой точно продукт е изчерпан? Там ми излиза само стойността на продуктаи начина за връщане на парите Note d'avoir. А като отворя самата поръчка имам няколко артикула с размер 0. Дали те са изчерпани?

По цената можеш да разбереш кой е артикула. Виж в суивито кой от продуктите е на цената, която е в reimbursements. Аз също имах имах отказан артикул, и тъй като от написаното не ми ставаше ясно дали ще го възстановят с чек или ваучер, писах на редута, и в получения отговор Сабине ми написа кой точно продукт е изчерпан, написа ми и номера на ваучера дори.

Благодаря ти   bouquet
Поръчката ми е от центовите цени. В  reimbursements е изчерпан продукт за 1Е, а на тази стойност всъщност са повечето артикули  Laughing. Не, че съм за 1-то Е, но все пак  исках да знам кой е продуктът. Само да не е някое от саката... А трябва ли да им пиша за ваучер или те си определят как да го изплатят? И има ли смисъл за това 1Е да се разправям с чекове и ваучери  newsm78

# 847
  • Бургас
Ще ти пратят ваучер, дори и за 1 евро.
На някое от момичетата бяха пратили за няколко цента.  Peace

# 848
  • Къде ли не...
Хайде и аз в кюпа- току що пуснах чаршафите и вече спирам, че ще ме изгонят... Mr. GreenНо по мое наблюдение са останали само сивите.Оня ден се чудих на оранжевите, ама сега ги няма. Така е,който не поръчва навреме...

# 849
  • Там....където всичко е възможно ....
След като обясних на един колега колко е изгодно, ми предложи да посещавам клуб на анонимните ЛаРедутки и да се лекувам сериозно.  Mr. Green
Aлекс запиши и мен в този клуб  JoyМъжо ще възнагради щедро всеки който успее да ме окаже от този порок  hahaha
Хайде и аз в кюпа- току що пуснах чаршафите и вече спирам, че ще ме изгонят... Mr. GreenНо по мое наблюдение са останали само сивите.Оня ден се чудих на оранжевите, ама сега ги няма. Така е,който не поръчва навреме...
Хахаха аз ги изкупих преди пет дни.Поръчах 12 комплекта (разбира се не само за мен)

# 850
  • varna
Те ще ти пишат и ще ти кажат как точно да го направиш. Или с пратката или по мейла, но не съм сигурна. Ако се включи някоя мама, която е изпращала, тя да каже.
Благодаря ти отново.Успокои ме и ми помогна.  bouquetЩе чакам да видя какво ще кажат.

като ти отговорят ларедутците,а това може да стане и след седмица тогава им пращаш пратката-ти решаваш дали ще е препоръчана или нормална-мисля нормална.сканираш им бележка и е пращаш на мейла.от там се почва чакането,след най-рано месец може да стигнете до финалната права-да ти пратят ваучер за сумата,или артикулите който сбъркани Peace

# 851
  • Къде ли не...

Хахаха аз ги изкупих преди пет дни.Поръчах 12 комплекта (разбира се не само за мен)
Ти ли беше  LaughingНищо де, мисля, че и сивите са доста интересни. Абе, нали са на далавера  Mr. Green ooooh!
Тина77, благодаря и на теб!  bouquet

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 01:41 от Лина*

# 852
А такива като мен, които им се чудиха - сини ли да са, червени ли - накрая останаха без нито едни  Simple Smile.

# 853
На някой да му се е случвало да му вземат пари без направена поръчка?  newsm78
Вчера са ми теглили 26 евро от картата, а не съм пускала поръчка.  Sad  Да имате идея каква може да е причината?

# 854
  • Перник
А някога правила ли си поръчка от ларедута? Да не е за някоя стара поръчка и да не са били изтеглени парите преди? Сигурна ли си че от ларедута са изтеглени парите?

Общи условия

Активация на акаунт