LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 220
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 095
Аз пак да попитам за клиновете.  Blush На кои номера отговарят тези 1, 2, 3, 4, 5? Не мога да се ориентирам изобщо. 1=34 ли? И т.н. или по друг начин се определят?

Като чоропогащниците в БГ, какво има толкова за чудене.

Mirama, много ти благодаря!   bouquet Това пък изобщо не се сетих.  Embarassed Наистина прегрях вече с тези разпродажби.  Laughing

# 1 096
  • Разпиляна във въображението
Как се тьрси по цена от - до?

# 1 097
  • Пловдив
Това намаление е много странно- преди седмица си бях харесала един сутиен за 11Е, днес на третия етап вече е 22 Е  Joy
 змейковица, от коя дата ти е поръчката?

2 бр от 26.06 и една от 27.07  Peace

От балеринките взех 39 номер, но определено отговарят на 38, аз 38 нося по принцип и даже леееко ми стягат
Снимки и мерки утре вечер след работа  Blush

# 1 098
  • Бургас
Алекс, кой артикул ти е отказан?

При мен засега няма отказани, но да видим...

# 1 099
Само на мен ли ми се чини, че  на тази разпродажба Редута правят доста к..ски номера?  newsm78

# 1 100
  • София
Как се тьрси по цена от - до?

В търсачката пишеш: Entre ... et ......

# 1 101
  • Варна

и в крайна сметка обувките стават ли ти? ако не, аз съм кандидат за този номер  baby_neutral

Не, малки са ми. Изчаквам едно момиче, което ми писа за тях на ЛС, ако се откаже, ще ти пиша. Peace

# 1 102
  • София
Mомичета, които са сменяли адреса на доставката на 2-рата стъпка, при вас при обработената поръчка, където обикновено пише " A domicile", също ли пише "A l'adresse de livraison choisie" ? Преведох го като "Адрес за доставката избран", та се надявам, че няма да ме прецакат с коженото сакенце.

# 1 103
Здравейте,  опитвам се да намеря анцунг за моя синковец /голямият/ за детската градина, обиколих целият сайт и нищо!
Ако някоя от вас е срещала, моля да ми прати линк!

Благодаря предварително!

По мои наблюдения няма кой знае какъв избор на анцунзи, но ето с търсачката ми излязаха всичк анцунзи
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … mp;Keyword=survet
Аз по пронцип съм купувала този но когато беше 6 евро,  не е лош и само като сутчър може да се носи и комплект, леко ватиран е.
http://www.laredoute.fr/vente-le-survetement-aws.aspx?productid= … 2&prodcolor=2

# 1 104
От балеринките взех 39 номер, но определено отговарят на 38, аз 38 нося по принцип и даже леееко ми стягат
Снимки и мерки утре вечер след работа  Blush

ок,  чакаме до утре Peace

# 1 105
  • на пистата
  Благодаря ти много за отговора  Hug
За нищо, ако някой още иска да запраща поръчки на село, да знае, че може Laughing, затова го написах в червено, не че някой чете преди да пише, ама това е друг въпрос. Mr. Green
ти сега ли разбра,че може,аз от година там при мама на село  ги изпидирам,че ако почнат всички тук да идват и моя ще се изнесе

# 1 106
  • Все на втория етаж
Чоколина, може ли мерки на панталонките? Кандидатка съм.

Бри, благодаря. Ще метна един.

А за балеринки да питам отново за линк? Мелоу ли бяха или поне в червения сектор ли са?

# 1 107
според мен франсетата вдигнаха цените за да компенсират грешката си с центовите цени.Досега не се е случвало такова нещо,винаги са намаляли и никога не са пускали толкова ниски цени.само компенсация е ,за да не са на загуба.

# 1 108
  • София
Mомичета, които са сменяли адреса на доставката на 2-рата стъпка, при вас при обработената поръчка, където обикновено пише " A domicile", също ли пише "A l'adresse de livraison choisie" ? Преведох го като "Адрес за доставката избран", та се надявам, че няма да ме прецакат с коженото сакенце.
Аз вчера пуснах 2 поръчки от акаунта на мъжа ми на мое име,и го имам този надпис на мястото на "a domicile".
Мисля,че така трябва да е.Отбелязват,че адреса е променен.Поръчките ми са фактурирани,имам и мейли за тях.

За протокола,днес получихме известия с приятелка за 2 общи поръчки на митница Grinning.За Сф става въпрос.

# 1 109

Спокойно, така си стои винаги при смяна на адреса! Peace

Общи условия

Активация на акаунт