LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 103
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 335
Да се изкажа и аз по въпроса за детските размери и някой по-напред беше писал за талия 82см и ханш 104 какъв размер да взима - според мен 42за панталони, а за блузи е относително.
Та по въпроса за детските размери, взимам 168см и блузи и панталони (имам 2чифта дънки, тениска, потник и блуза) а иначе взимам 40ти номер панталони, поли, блузи 38/40 ако няма взимам 42-44 и са ми по-свободни. Нямам проблем и съвсем спокойно си влизам в дънките, даже потника им е малко широк, тениската ми е ок. Единствената разлика е че панталоните са малко по-тесни в ханша, но нищо повече. Блузите не съм забелязала да са тесни имайки предвид, че нося сутиен 85D.

desita1234, поръчвам 100D от французите, но последният път взех 95D понеже сутиена страшно ми харесваше. Влизам в него, не е проблем. Така че можеш да поръчаш по-малкият.

Небесна, според мен дрехите са им точно, така че си поръчай номер който носи в момента, или ще носи за есента.

# 1 336

Дали си отговарят на номерата?

Задължително +1!!!
След малко ще се качат снимките в сайта и ще ги пусна - стелката на 39 номер е 25 см., но кракът не може да стигне до самият връх на обувката

Да, и според мен са умалени, стелката на 42 номер е 27 см. Също така са доста плитки  Whistling

# 1 337
небесна - по принцип панталоните са леко уголемени, считам аз. хеле пък моомчешките. камен е 83 см и панталони 86 са прибрани за вадене далече-далече през зимата - сега са му и дълги, и широки. + това, оказа се, че в 2 поредни поръчки съм пуснала едни и същи дънки за петранчето, все ръст 102, а едните са с 6-8 санта по-дълги от другите. което ме устройва, де, но също би имало значение при поръчката  Peace

# 1 338
Благодаря много момичета, понеже малко панталони съм поръчвала детски, и все са били големи, май към по - малък номер ще се ориентирам newsm78

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 20:55 от Небесна

# 1 339
Моля за отговор,ако някой е наясно. Rolling Eyes
Виза Електрон на MKBUnionbank,мога ли да пазарувам с нея?
Обаждах се на телефона на гърба на картата,никой не ми отговаря от вчера,но от записа разбирам че е Обединена Българска Банка??
Няма да стане с тази Виза, трябва да си извадиш Виза Класик с МНО, аз имам такава на МКБ и е много удобна

# 1 340
  • До хладилника, който обичам
Изкупихте чаршафите, не можах да се вредя Crossing Arms

# 1 341
Здравейте , искам да поръчам тези кецове за мъжа ми - 44 номер http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8030308& … ue&ksource=-1 , но не съм сигурна дали отговаря номерацията Rolling Eyes. Ако някой  ги е поръчвал , моля да ме ориентира малко   bouquet

# 1 342
  • Sofia
Аз я чакам, трябва да дойде вече.Ако не ти е спешно ще пиша като я взема.

# 1 343
  • Пловдив
Ето снимките на балеринките и някои от нещата от вчера  Peace
Почват оттук

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178247&pid=6420185&lp=-2590

# 1 344
Аз съм пред свършен факт, тъй като вече поръчах за мъжа ми и пътуват насам, но да попитам - тези обувки отговарят ли си на номера?

http://www.laredoute.fr/vente-joggers-pzero-de-pirelli.aspx?prod … e&pagesize=16

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 22:00 от Sun

# 1 345
  • Sofia
Изкупихте чаршафите, не можах да се вредя Crossing Arms
Къде спиш,че си ги пропуснала  Mr. Green Само да те мисля сега.Ако си на зор ще ти отпусна един от мойте комплекти Wink

# 1 346
Момичета от Варна някой знае ли дали Централна поща работи в събота.

Най-напосле днес ми дойде покана че ми е дошла поръчката от 24.06.

Намам търпение да си я получа.

# 1 347
  • Sofia
За детските размери точно това имах в предвид.Аз не съм дебела 180см  на 62,5кг.,но в никакъв случай не мога да се събера в тинейджърска номерация Peace
Мисля,че ако си имаш по-голямо дупе или очи Mr. Green трудно ще ти е да влезнеш

# 1 348
Stefoni, как са ти 162 см?Знам, че си 36-ти номер като мен.

именно, и Алекс го е написала 162 отговаря на 36  Peace но единия ми е ниска талия и не ми пасна на ханша (може и модела просто да е бил такъв) Embarassed другия е дълбок и се вместих, но честно казано вече не ми се рискува с детската номерация

П.П. и аз съм фен на аватара ти!  Grinning

бях гледала тази пола в някой албум, но сега немога да я намеря, може ли да ми дадете размери за 38 или 40, чудя се за размера само
http://laredoute.fr/vente-jupe-femme-prix-mini.aspx?productid=32 … e&pagesize=16

Петето , размери на 38: горе 32см (ластик е и се разтяга до 42см), ханш 48см - има лека еластичност
мерси за отговора, щом се разтяга и е на ластик ще взема 38, че 40 да не ми е огромна   bouquet

# 1 349
Ехх, всички сте ми едни манекенки, да ви завиди човек! Mr. Green И Вече Петя, Бу и тя с банския, Чоча и тя с тез 62 килца-само ме комплексирате значи! Heart Eyes

Я някой с детенце на 2 годинки да ми каже колко е високо, че искам за другото лято да взема неща на мъника, ама 94 или 102 да поръчам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт