LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 639
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 240
Не чакайте; не мисля, че ще има пак такива цени, поне не сега  Peace Ако пък бъркам, утре да се похвалите  Grinning

Иренка, супер е "омешването" на децата, от мен да знаеш  Wink Hug

# 241
joji04 ,би ли измерила бермудите  номер 46.

# 242
  • Все на втория етаж
galadrielka , дали може линкове към тези двете:

http://picbg.net/pic.php?u=250683X2x7&i=170082
http://picbg.net/pic.php?u=250683X2x7&i=170084

Кой размер поръча и ако може в см. да дадеш.

Иренка, супер е "омешването" на децата, от мен да знаеш  Wink Hug

Ами ще се радвам да е така. Все си мисля, че ще са с различни интереси и няма да са близки, като са разнополови. Embarassed

# 243
  • Burgas
Може ли някой да ми каже, защо не мога да натисна бутона за валидиране на поръчката /ония голям розов бутон, с който ме праща във втора стъпка/? Имали ли сте такъв проблем?
току що и на мен ми се случи!опитах и без код, излязох си от акаунта и пак не ставац newsm78ц! при теб оправи ли се вече?

# 244
Заповядай!
Аз поръча 67, понеже очаквам бебо през септември края и за зимата ще са ни идеални,дори и да са малко поголеми в началото.
Първото е с дължина 48 см ,ширина под мишниците 26 см.
Второто - дължина 54 см, ширина под мишниците - 28 см.

# 245
В момента не мога да си вляза и в двата акаунта, изписва ми секюрити нещо си..... #2gunfire

# 246
Да се похваля и аз с първата си поръчка,днес я получих.Пуснах я на 26.06. http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13366&AlbumId=119815  Маратонките са супер и си отговарят на номерата,банските също -42 р-р.Бермудите са 46 р-р но са малки ,иначе са много хубави.Бюстиетата също много хубави ,но са ми много малки р-р 80В и чантичката е подарък сак бронзе.Общо взето съм доволна.
joji04 ще дадеш ли линк към маратонките, те от кожа ли са или е еко, вътре какъв е материала   Praynig
Няма ли някой, който носи 35-36 по БГ да даде стелка в см на френските?

Целите са от естествена кожа .   http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-escrimilla-deluxe-laser-de-le-coq-sportif.aspx?productid=324131498&documentid=299108&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1

# 247
  • София
Може ли някой да ми каже, защо не мога да натисна бутона за валидиране на поръчката /ония голям розов бутон, с който ме праща във втора стъпка/? Имали ли сте такъв проблем?
току що и на мен ми се случи!опитах и без код, излязох си от акаунта и пак не ставац newsm78ц! при теб оправи ли се вече?
Изтрийте от кошницата нещата, на които сте променяли размераили цвета, и добавете наново с нужните размери/цветове.
На мен не ми се е случвало, но ако се случи, ще знам какво да правя.

# 248
joji04 ,би ли измерила бермудите  номер 46.

Талия - 36см. дълбочина 31см.  , дължина на крачола отвън 54см., отвътре 25см.,ширина на крачола 28см.  Моя мъж е висок 180см. и са му идеални на дължина,но не може да ги закопчее.

# 249
Имаме същите бермуди 48 размер и талията е 50 см. Мисля, че нещо тоя 46 размер е сгрешен.

# 250
Изтрийте от кошницата нещата, на които сте променяли размераили цвета, и добавете наново с нужните размери/цветове.
На мен не ми се е случвало, но ако се случи, ще знам какво да правя.

Под тези артикули пише "Article Personalise". Извадете ги и ги добавете пак.
Нали ви помолих да ме подсетите, ако нещо съм забравила в първия пост... Ама, сте ми другарчета...  Mr. Green

# 251
Момичета, в момента се опитвам да пусна поредната поръчка, но на последната стъпка ми дава страницата с книжката. За мен, поръчката не е приета защото и артикулите си стоят в кошницата. Реших, за всеки случай да проверя в Suivi de commande и там поръчката е изписана с надпис En cours d'enregistrement.
Това не означава, че е приета нали?

# 252
Момичета, в момента се опитвам да пусна поредната поръчка, но на последната стъпка ми дава страницата с книжката. За мен, поръчката не е приета защото и артикулите си стоят в кошницата. Реших, за всеки случай да проверя в Suivi de commande и там поръчката е изписана с надпис En cours d'enregistrement.
Това не означава, че е приета нали?
Напротив, приета е  Peace

# 253
Ами, досега на всички поръчки, които пуснах, след като ми приеме поръчката, артикулите изчезват от кошницата. И освен това най-накрая ми изписва, че поръчката ми е регистрирана. Сега не стана така.

# 254
Ами, досега на всички поръчки, които пуснах, след като ми приеме поръчката, артикулите изчезват от кошницата. И освен това най-накрая ми изписва, че поръчката ми е регистрирана. Сега не стана така.

Сайтът е претоварен. Всички пазаруват. Затова така се държи странно.

Общи условия

Активация на акаунт