LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 626
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 255
joji04 ,би ли измерила бермудите  номер 46.

Талия - 36см. дълбочина 31см.  , дължина на крачола отвън 54см., отвътре 25см.,ширина на крачола 28см.  Моя мъж е висок 180см. и са му идеални на дължина,но не може да ги закопчее.
Май са объркали размера.Невъзможно е да е толкова талията,както писа и айви.Аз поръчах на мъжа ми 44 номер и по написаното тук талията трябва да е към 88-90 см.

# 256
Значи, да разбирам, че поръчката е приета. Утре ще проверя пак сводката за движението на поръчката.

# 257
  • Burgas
[qИзтрийте от кошницата нещата, на които сте променяли размераили цвета, и добавете наново с нужните размери/цветове.
На мен не ми се е случвало, но ако се случи, ще знам какво да правя.
[/quote]
благодаря  Hug ! стана!

# 258
Знам, че се взимат обувки +1, но аз съм 35-36, в зависимост от марката.
Стъпалото ми е 23.2 см.
Ще помоля, ако някой е с толкова малък крак да ми каже 36 или37 взима?
Харесала съм си 2 модела пуми, но все още се колебая, защото от едните (розовите) има  37

Странно... Моя крак е точно 23 см и винаги съм носила 37  newsm78 Включително и от Редут си взимам винаги 37 и са ми добре. Имам и два чифта Пуми 37, които са със стелка 23 - 23.5 см ...

# 259
  • Варна

Много моля за някоя реална снимка на златните балеринки на "Rocket dog"......и това златисто покритие не се ли рони  Rolling Eyes

Не се рони златното покритие  Peace

Мел,може ли линк на халата и доволна ли си?
  Халатът е съвсем обикновен, не много дебела материята,на мен ми харесва  Peace

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 01:16 от мел...

# 260
joji04 ,би ли измерила бермудите  номер 46.

Талия - 36см. дълбочина 31см.  , дължина на крачола отвън 54см., отвътре 25см.,ширина на крачола 28см.  Моя мъж е висок 180см. и са му идеални на дължина,но не може да ги закопчее.
Май са объркали размера.Невъзможно е да е толкова талията,както писа и айви.Аз поръчах на мъжа ми 44 номер и по написаното тук талията трябва да е към 88-90 см.
На опаковката пише 46 р-р ,а на панталоните кое трябва да гледам от всички?

# 261
Мале ,те вместо 46 са ми сложили 36р-р.Ужас Sad

# 262

тези комплекти на прада,много ми харесват,ще изчакам още малко,дано ги намалят,та да ми излезе кьсмета.

# 263
  • Някъде там...
Благодаря ти!
Ще дадеш ли размери и твойте кой цвят са?

# 264
начаках се,няма никакво раздвижване.  Confused лека и утре пак сме тук.  Wink

# 265
Аз реших да хвърля едно око,ама няма ги центовете от миналата седмица.Добре поне че пуснах тогава нещичко.

# 266
  • Пловдив
Мда, няма раздвижване, няма ново намаление  Rolling Eyes
То с този наплив в сайта хич не им трябва да намалят отново ...  Thinking

# 267
  • София
Дааа,няма нови намаления Crossing Arms

Обувките на Кашарел постоянно ми се набиват в очите и умирам от яд,че ги изпуснах.А ми бяха в кошницата на 01-ви,преди да се изчерпат Tired
Гледам,че вече са сложили надпис на почти всички номера,че ще са налични след 12 седмици.

Днес все пак мисля да направя една поръчка,така и така съм решила и съм заредила картата здраво Mr. Green
Детските чаршафчета с футболната топка  са доста изгодни в момента. Целият комплект с долния чаршаф излиза 6,50 евро размер 140/70/или приближително/.
Някой има ли впечатления от него?Хубави ли са чаршафите?

# 268
Видяхте ли дънките за по 2-3 евро? http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Att … tributeValue=jean

А за т.н. прословути бихте ли споделили отзиви http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … 2&prodcolor=1

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 08:19 от iava

# 269
  • Перник
Видяхте ли дънките за по 2 евро https://
Май не newsm78 На доста неща пише, че ще са налични след 12  седмици, но по моите  наблюдения, когато го пише този срок, на другия ден артикулите са изчерпани.

Общи условия

Активация на акаунт