LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 519
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 510
Моми4ета, с една карта от колко разли4ни акаунта мога да направя поръ4ки?
И аз така знаех оттук,че само от 2 акаунта може,но аз и на трите си акаунта с една и съща карта плащам.
С каква карта си?Аз съм с виза виртуал на дск и мога само от два акаунта.
Плащам с "Юролайн" и си внасям задължението преди да е започнал да е минал 55 дни гратисен период.

# 511
кажете ми дали мога да си взема чаршаф с ластик при положение, че матракът ми е висок 32см

# 512
  • Все на втория етаж
А за да направя комплект за спалня, не е ли малък този долен чаршаф:

http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-la-redoute-creation.as … e&pagesize=16

Дават го 2 персона, ама с този 1, 60 м. малко ми се струва, не е ли? Rolling Eyes И аз ще взема едни за проба, колебая се между червено и синьо.

# 513
Ех, никой май не иска да си ляга тази нощ! Joy Има- няма 30-тина души си седим в темата, дебнем, не е ясно какво! Mr. Green

sophsan,
преди 2-3 страници ще намериш отговора на проблема, който го имат почти всички тези дни! Peace

# 514
А за да направя комплект за спалня, не е ли малък този долен чаршаф:

http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-la-redoute-creation.as … e&pagesize=16

Дават го 2 персона, ама с този 1, 60 м. малко ми се струва, не е ли? Rolling Eyes И аз ще взема едни за проба, колебая се между червено и синьо.

Ако спалнята ти е толкова ще ти пасне, а относно чаршафите с ластик-не е нужно да се слага отдолу, както правим тук, просто ластика е на четирите ьгъла, виж моите публикации-там бях дала снимка как стои чаршаф 160-200 на матрак със същия размер! Peace

# 515
Chockolina, би ли дала размери на мъжките бермуди р-р 46? Благодаря предварително   bouquet

# 516
sophsan,да не би да са оградени в червено,т.е. да се изчерпал номера който  искаш да поръчаш ,защото и аз имам няколко такива в кошницата   newsm78

Щом е ограден в червено артикул, значи е свършил-изтрий го и ще се оправят цените в кошницата! Peace

# 517
Моми4ета, с една карта от колко разли4ни акаунта мога да направя поръ4ки?
И аз така знаех оттук,че само от 2 акаунта може,но аз и на трите си акаунта с една и съща карта плащам.
С каква карта си?Аз съм с виза виртуал на дск и мога само от два акаунта.
Плащам с "Юролайн" и си внасям задължението преди да е започнал да е минал 55 дни гратисен период.
С Юролайн става ли???  Shocked Аз имам такава и това ще ме спаси ако става  Blush А твоята 4иста Юролайн ли е или комбинирана с Американ Експрес? Като въвеждаш данните на картата пак ли се избира Carte Bancaire?

# 518
jara_r, единият комплект ми излезе към 9 евро, а другият - към 15  Peace

nelly9600, калъфки поръчах от тези за декоративните възглавници (освен тези, дето са към долния и съответно горния чаршаф (63х63); макар, че мисля, че и те ще ми свършат работа) - на принципа по-добре големи, отколкото малки  Mr. Green Ще видим като дойдат, кои ще паснат по-добре  Grinning

Иренка, нашата спалня е 1.60/2 м и поръчах долен чаршаф, но без ластик - ето този, размер 180/290  Peace Отделен въпрос е, че вече не е наличен, поне цветът, който поръчах аз.

# 519
  • София
здравейте
аз също си получих поръчката от 25.06 (живея в румъния)

3. балерини на йелоу мелоу, които не намирам в сайта, но ето малка снимка

Тези балеринки, нали са тези http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-mellow-yellow.aspx?prod … tegoryid=32411212  отговарят ли си на номера и харесват ли ти

# 520
  • Все на втория етаж
Да, аз по- късно го намерих този и сложих от него. Не знам каква е разликата, но 1, 60 ми се струва персон и половина и няма да рискувам. Метнах един без ластик, 2, 40 на 3 м.  Mr. Green за по сигурно.

# 521
точно тези са балеринките, аз защо ли не ги видях

хубави са, мисля са естествена кожа, аз нося м/у39 и 40, обикновено 40 и 40 си и взех, точно са ми на дължина. само са за маалко по - широк крак и ми седят като онези балеринки зелено с бяло, жълто с бяло и т.н.

# 522
  • София-Лагера
Mерси за отговорите.
Измерих матрака 160/200 ще ми паснат.
Ама футболните топки май ,ше са голями за леглото на малкия.  bouquet

# 523
  • Варна
Chockolina, би ли дала размери на мъжките бермуди р-р 46? Благодаря предварително   bouquet

Талия - 46 см., ханш - около 59 см., дълбочина до чатала - 28 см., дължина на бермудите - 54 см. Peace

# 524
Абе мацки само на мен ли много бавно ме се отваря сайта newsm78 при вас така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт