LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 524
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 495
Моми4ета, с една карта от колко разли4ни акаунта мога да направя поръ4ки?
И аз така знаех оттук,че само от 2 акаунта може,но аз и на трите си акаунта с една и съща карта плащам.

# 496
Благодаря за отговора. А има ли как да се изтрие информацията, 4е е ползвана от единия от тези 2 акаунта??? Направих услуга и сега не мога да си ползвам 2рия акаунт...  Tired

# 497
  • Sofia
Моми4ета, с една карта от колко разли4ни акаунта мога да направя поръ4ки?
И аз така знаех оттук,че само от 2 акаунта може,но аз и на трите си акаунта с една и съща карта плащам.
С каква карта си?Аз съм с виза виртуал на дск и мога само от два акаунта.

# 498
  • София
Имаше едни бебешки сандалки Адидас,къде бяха,че не мога да ги намеря? newsm78
тези ли :
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324134963&doc … e&pagesize=16

# 499
  • Варна
Така-а-а, да дам и аз отчет за поръчката си от 25-ти, на митница. Този път не съм нацелила всичко - част от нещата са ми големи, други малки... затова ще заминат в Продавалника.

Почвам първо с хубавите попадения - където съм открила линкове, снимките са активни такива:

- приятна плетена материя, взех я в кафяво, замислям се и за други цветове.
- памучно комплектче, идеално е за ДГ.
- също плетена материя, хубав модел е, дойде в бяло, чакам го и в тъмносиньо.
  - хубаво спортно панталонче, в оранжево, памучно е, леко ластично.
 - нощничка в синьо и зелено, много ми харесва, наподобява коприна на допир (не я откривам в момента, за да дам линк).
 - рокличка за Симона, в синьо, много сладка, явно е изчерпана вече.
- риза за мъжа ми, хубава е, отговаря си на номера (той носи XL, толкова му поръчах и му залепна).
- 46 размер, екрю на райета, много хубави гащи, точно са му на мъжа ми.
- тоя панталон е най-доброто попадение от цялата поръчка, невероятен е. Мъжът ми носи 46 номер, отговаря си, само малко му е широк в кръста, та ще трябва да го носи с колан.
- така наречената "чанта на Бу", която сложих в кошницата само, за да получа безплатна доставка, но пък взе, че много ми хареса.
 - този бански в тюркоазено (долнището не го откривам вече, горнището е сред тия за 1 евро) - страхотен.

Сега следват неудачните:

За мое огромно съжаление страхотните обувки на Кашарел, дето всички се сдобиха с тях, са ми малки. Sad Нося 37 и толкова си поръчах, но ми стискат (иначе си пъхам крака вътре), според мен отговарят на 36 номер или дори на 35 номер. Искам да помоля някой, който е поръчал 38 номер и са му малки, да ми ги препродаде. Или пък някой с малко краче, ако е поръчал 38-ми номер, да си ги разменим. Praynig Аз ги поръчах за 20 евро моите, за толкова ще ги продам, а и ще купя по-големи. Много, ама много ми харесват... Confused
- 37 номер, много са хубави чехличките, подметката е страшно удобна, но са за по-широк крак, моят е тесен и ми хлопат.
- малки са ми, по принцип от детската номерация си поръчвам 156, такъв номер са и тези, но ми стоят прекалено впити, другояче си ги представях. Ще си поръчам по-големия номер, иначе ми харесват.
- тази блузка в зелено, 34/36 номер, голяма ми е, според мен трябва да се поръчва с един номер по-малка.

Това е, чакам следващите две поръчки от 27-ми. Mr. Green

# 500
  • Варна
Другото кофти нещо е, че от един акаунт можеш да плащаш с 2 карти. Аз си блокирах едната и трябваше да ми преиздадат нова, с различен номер и т.н. Затова поръчвам от нови 2 акаунта и заради кодовете.

# 501
  • София
.

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 23:00 от Kora

# 502
  • Sofia
chockolina , горнището на банския с твърда чашка ли е?

# 503
  • някъде там
Да точно тези.Благодаря  bouquet
СВършили са номерата обаче  Sad

# 504
здравейте
аз също си получих поръчката от 25.06 (живея в румъния)

много съм доволна от:
1. една блузка с дълъг ръкав на малкия на миниман, много хубава, но не я намирам. останала е някаква с къс ръкав, но цената е висока
2. един раиран панталон за малкия за следващото лято, че сега има камара дрехи
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon-en-popeline-a … e&pagesize=16
3. балерини на йелоу мелоу, които не намирам в сайта, но ето малка снимка

4. едни панталони на таймзон, също не ги намирам, намалени бяха от 108 на 20 евро, много си заслужават

5. сутиен на одая, много добре ми залепна, размер 95с, тук нося 80с
6. калъфки и завивка на со хоум, много хубави цветове. излезнаха 50на лева, но си заслужават. чакам форумските, може пък да са същото качество за по - малко пари
7. панталон зелен на рип кърл. не е лош, добре че беше много намален обаче, чудех му се и когато беше 50 евро. тогава щях да съжалявам, за 15 е ок. не го намирам в сайта

другото са едни слипове за мъжа ми, исках да видя кой номер е и съм уцелила и те самите не са лоши. една блузка, която не е от тази поръчка, а май от следващата??? умалена е, няма еластичност. но е хубава. поръчах 40ти номер, както обикновено
има я при албанците, но не мога да я отворя, все отваря тези покрай нея, chemise so' home, на 3.5 евро

тези бермуди на ан уейбърн са по - скоро разочарование. отзад ми седят добре, но отпред ми идват дълбочки. и са по - плътни отколкото си ги представях. но с по - дълга блузка стават
http://www.laredoute.fr/vente-corsaire-imprime-anne-weyburn.aspx … 2&prodcolor=1

една блуза пак на ан за майка ми, доста приятна материя и на нея и е чудесна
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-effet-brode-anne-weyburn.a … 2&prodcolor=1

за мъжа ми един панталон на едайс, малко му е малък и не му седял добре (е то как да седи като е малък), иначе хубава материя и е не е много спортен. номерът е 42
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-sans-pinces-edeis-entreja … 2&prodcolor=3

# 505
  • Варна
kyky_, подплатена е чашката, не е от най-твърдите, но има подплънки. Бая надарена изглеждам с него, като
 Памела Андерсън. Wink

# 506
Днес получих поръчка от 24.06 и съм ужасно изнервена, за толкова години пазаруване от Редута за първи път ми се случва да ми пратят дреха с леке. Една детска рокличка, не е бог знае колко много пари 8-9 евро, но е лекедясана отпред а тя е светла и се вижда. Пробвах да я изпера с вениш, но не се получи и се ядосах и я хвърлих и да им пиша файда няма да има ще ми кажат да им я пратя, а не ми се занимава.

Някой ако ги има бих помолила за размери на 25-ти или на 26-ти номер, че се колебая кой да взема.

Бу, честита ти чанта  Mr. Green кажи сега тя наистина ли е толкова голяма или мишницата ти е малка и за това така ми се види?  Laughing

може ли линк на дънките Praynig

# 507
  • София
Момичета, някой има ли подобен на моя проблем - ей сега като си влязох в кошницата и всички дрехи, които бях сложила там и бяха на цени 2-4 евро, в момента са изписани с високите цени от 10-20-30 евро. На какво ли се дължи това?  newsm78

# 508
  • Sofia
kyky_, подплатена е чашката, не е от най-твърдите, но има подплънки. Бая надарена изглеждам с него, като
 Памела Андерсън. Wink
Еххх, за съжаление е свършил, така е като се мотам.Няма да съм Памела на плажа и тая година Laughing.Да ти е честит и да си го носиш със самочувствие  Wink    bouquet

# 509
  • into the blue
sophsan,да не би да са оградени в червено,т.е. да се изчерпал номера който  искаш да поръчаш ,защото и аз имам няколко такива в кошницата   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт