LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 618
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 540
  • На морето!
Ех, никой май не иска да си ляга тази нощ! Joy Има- няма 30-тина души си седим в темата, дебнем, не е ясно какво! Mr. Green
И аз не знам какво дебна, ама не лягам и дебна. Сигурно на центове се надяваме пак, но ще видим дали ще се смилят франсетата  Twisted Evil

# 541
  • Някъде там...
Абе момичета какви центове пишете само, аз миналата тема е изпуснах , че бяхме на море, та някой да каже какво е било с тея центовете, само това чета. Пак съм изпуснала значи  Thinking

# 542
  • Къде ли не...
Абе момичета какви центове пишете само, аз миналата тема е изпуснах , че бяхме на море, та някой да каже какво е било с тея центовете, само това чета. Пак съм изпуснала значи  Thinking
На 1-ви юли пуснаха цени на много неща в центове и по 1 евро. Почти всичко свърши като топъл хляб за минути. Тогава явно нещо се бяха объркали, та понапълнихме по няколко кошници, а сега да видим какво ще дойде. Laughing

# 543
  • На морето!
Миналата седмица във вторник или сряда намалиха за няколко часа всичко с 90% и после още 90 от намалената вече цена. За няколко часа напълнихме кошниците с дрехи и обувки под 1 Е. След няколко часа (май след 6) върна всичко на старите цени и кой ял- ял, кой спал- спал. Затова сега дебнем да не изпуснем 2ра такава аванта.  Mr. Green

# 544
  • Някъде там...
Знаех си аз , че съм изпуснала нещо  Mr. Green Е няма нищо  де, днеска пуснах пак на тънкана дрешки Simple Smile

# 545
и тази нощ няма да има намаления май,започвам да се изнервям...покрай това чакане изядох всичко,което става за ядене около мен. Mr. Green май ще стана +1 номер,както са обувките. Mr. Green

# 546
спокойно момичета няма нищо,нищо не сте изпуснали.Жалко,че не пуснаха пак центовете.Аз успях миналата седмица да сложа нещичко,ама да бях пазарувала повечко,сега съжалявам,ужасно съжалявам.абе да дойдат,това е важното.

# 547
И аз станах, от вълнение събудих цялата къща - но нямам късмет  Sick

# 548
 ставам заради малката и  колкото пъти да погледна няма нищоооооооооооооооо.лека нощ.утре на линия

# 549
  • София
Ето обещаната снимка на спалния детски комплект с пеперудите:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261799

# 550
Е що така няма нищо? Язък ми за ранното ставане. Днес ще е ден на чакане  Grinning

Хубав ден на всички  Hug

# 551
  • В Голямото село
ДА, има намалени цени тази сутрин. Ама познайте - всички ще са Disponible sous 12 semaines  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 552
Аз пък нищо ново и намалено не открих  Rolling Eyes Почти всичко е на -75%.

# 553
  • в страната на абсурдите
и аз нищо ново намалено не открих!

# 554
Здравейте! Ако някой е получил  този екип за ръст 192 да даде размери моля, че аз получих 180 и определено на моя мъж ще му е тясно горнището.
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=16

Хубава ли е материята на този екип? Че аз съм поръчала два и се чудя дали стават за носене.

за тази си цена направо са си супер  Peace
...

Ох, благодаря ти. Сега съм по-спокойна и чакам  Party

Общи условия

Активация на акаунт