LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 629
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 555
А долнището на този анцунг позволява ли скъсяване? (т.е има ли цип, че не виждам на снимката)

# 556
  • Там....където всичко е възможно ....
и аз нищо ново намалено не открих!
Има нови неща но като щтракна да ги купивам ми се появява онази с книгата Rolling EyesИ доста промени в дизаина на червения сектор откривам...

# 557
Не сте спали цяла нощ, гледам...  Mr. Green
Наистина няма нищо. Дори и чаршафите, които отложих да поръчам снощи с идеята, че днес може да са по-евтини, са свършили.
Този път нещо това намаление е  Sick

# 558
Kora, благодаря   bouquet
наистина са много хубави

# 559
Не сте спали цяла нощ, гледам...  Mr. Green
Наистина няма нищо. Дори и чаршафите, които отложих да поръчам снощи с идеята, че днес може да са по-евтини, са свършили.
...

А на мен са ми вдигнали цената на един сутиен двойно   Shocked т.е. ако бях поръчала вчера щях да го имам за 11 евро, а сега не ми се дават 22 евро, така че оставам без сутиен и без бикините към него  Crossing Arms

# 560
  • Пловдив
Мда, няма центове, няма и кой знае какво намаление
Това трето "зачеркване" е за бельото и големите марки, така прочетох, така че за нас няма

Алекс, и аз хич не съм доволна от това намаление, от толкова народ трудно успявам да се вредя, този път и за малката едва се добирам до нещо изгодно  Rolling Eyes

# 561
А долнището на този анцунг позволява ли скъсяване? (т.е има ли цип, че не виждам на снимката)
има цип, може да да се скъси

# 562
  • София
Защо на които продукт да чукна ми излиза това нещо?http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=0&documentid=0&categoryid=31522059&single=false&hasNext=1&hasPrev=1&direct=false&pagesize=16

# 563
  • София
Аз пък понапълних кошницата с неща за малкия и за баща му,намалени доста в сайта.Е,не са за центове,ама май вече такива няма да има,ми се струва Tired

В дискаунта правят нещо сигурно,защото цели раздели не ми се отварят в момчешкия и момичешкия сектор newsm78.
Дано да има нещо ново,че и аз се излюпих в 6 без 15 сутринта,да не изпусна нещо случайно Crazy.

# 564
Fancy N и аз чакам пижамата, дай отзиви, че нямам търпение  jumpuu 

# 565
Вчера си сложих няколко неща от бельото и сега са увеличени #2gunfire Вчера бяха по-намалени от днес ----егати намалението на бельо Crossing Arms Иначе 2 от блузките, които бях сложила в кошницата са още намалени Peace

# 566
  • София
Аз пък нещо бях си решила, 4е намаленията почват от днес - и вчера като надзърнах все пак и като почетох тук разбрах колко съм недоразбрала  Confused Бях се зарекла да не влизам до намаленията...и...така и стана, но съм изпуснала аз "центовете" Mr. Green
Да ви питам кои са "форумските" чаршафи, че така и това не разбрах  newsm78

# 567
  • гр.Пловдив
Добре де къде намирате детски намалени работи. Аз не виждам нищо изгодно. От зимното намаление, бях напоръчала само детски работи, защото бяха доста евтини, а сега............

# 568
Добро утро на всички!Искам да ви попитам дали имате представа за размера на детските долни чаршафи с топките.Не виждам да са дали размери.

# 569
Да ви питам кои са "форумските" чаршафи, че така и това не разбрах  newsm78

Ето тези в различните им разцветки

Общи условия

Активация на акаунт