LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 863
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 570
  • София
ВечеПетя, много благодаря
И аз ще се обзаведа  Mr. Green

# 571
Хубава е пижамата,  тъничка е, трикото е фино, отговаря си на номера, за 4,50 е супер.  Wink

# 572
  • София
Добро утро на всички!Искам да ви попитам дали имате представа за размера на детските долни чаршафи с топките.Не виждам да са дали размери.

И аз се интересувам от това.
Някой ако може да даде размери на чаршафа на момчешкия комплект с топките
,ще съм му много благодарна Praynig

# 573
  • София
Знам че е коментирано, но ако може някой да ми отговори - дали тези си отговарят на номера?

# 574
  • Sofia
oтговарят си сандалите

# 575
  • Перник
Момичета, дали някой ще може да даде р-ри на този детски пуловер 86 или 94 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6006930& … ue&ksource=-1
Че се колебая между двата номера. Благодаря   bouquet

# 576
  • София
Имам подобен комплект на този с топката /с пеперуди е/. Предполагам, че размерите са аналогични.
Долния чаршаф е за стандартно единично легло 80/180-190см., а не детско. Laughing
В четирите ъгъла е с ластици.

# 577
Момичета, дали някой ще може да даде р-ри на този детски пуловер 86 или 94 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6006930& … ue&ksource=-1
При мен излиза жената с книгата, като го вкарвам в кошницата. Да кажа,че зимата взех на детето 94, ще са му големи и тази зима Simple Smile Тогава беше на 2г, около 85 см. висок. Дано ти е ориентир.

# 578

А от какво се състои комплекта, че не мога да разбера?  Embarassed

# 579

nadiad79, точно този го нямам (дано някой даде размери), но зимата на Окау съм взимала пуловер 86 за малкия - стана на каката, която тогава беше 96см.
В момента малкия е 1г и 4м и около 80см, този пуловер на Кокун e 81 и му е голям, за зимата предполагам ще му стане  Peace

Снощи и аз напълних кошницата и се надявах да осъмна с цени на долу, но французите не са вчерашни - тези момичешки бермуди, които са ми фаворит от цялата нова колекция бяха малко надолу, но пък шоколадовата бенетонска рокля е малко нагоре  Mr. Green Така че и вчера да ги бях пуснала все тая...

Надявах се поне обувките да ме изненадат приятно, а те... Навремето бингъл (къде изчезна това момиче?) ме запали по тези, и така им се зарадвах, че кафявите са намалени на 7 евро, ама пък как така изведнъж се изкупиха всички номера  newsm78:

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 09:39 от Stefoni

# 580
  • София-Лагера

Избираш си какво ти трябва .Виж 1 стр там са описани кое е чаршаф със и без ластик.
Калъфки и горен плик

# 581
Kora Благодаря!

# 582
  • Перник
Stefoni, Atrakcia благодаря за бързите отговори   bouquet Май ще се ориентирам към 86. От отговорите ви оставам с впечатление, че са уголемени. В момента сме 82.

# 583
  • София

Току-що пуснах поръчка с тези чаршафи в сиво и черно.Целия комплект излиза към 18 лева Shocked.Смешна работа,като знам тук колко пари давам за чаршафи.

Правиш си сама комплекта от долен чаршаф/с ластик или без/,плик и калъфки.

Та,в този ред на мисли,отчетох се с 2 поръчки за последните 10 минути EmbarassedЕдната я пуснах с кода за чаршафите с неща само от дискаунта/5 евро доставка/,другата с неща от сайта/правят ми доставката 6 евро/-с 43581 за БД.

Та,начесах си крастата Blush Mr. Green.Сега ще чакам по-големи намаления и тогава може пак hahaha

# 584

Общи условия

Активация на акаунт