LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 132
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 705
  • До хладилника, който обичам
Шшшшшт! Може момичето да е пило орехово вино*!  Mr. Green

(Растенията на Диска освен че се деляха на категориите, известни най-общо като «едногодишни» — засаждани тази година, за да узреят по-късно същата година; «двугодишни» — засаждани тази година, за да пораснат следващата година; и «многогодишни» — засаждани тази година, за да растат, докато е необходимо, включваха също така и няколко редки «миналогодишници», които, поради необикновеното четириизмерно усукваме в гените им, можеше да бъдат засадени тази година, за да пораснат миналата година. Ореховото вино беше изключително специално, тъй като можеше да узрее цели осем години преди в действителност да бъде засято семето му. То се славеше с това, че дарява някои от хората, които го пият със способността да виждат в бъдещето, което от гледна точка на ореха си беше просто минало. Странно, но това беше самата истина.)

# 706
  • Все на втория етаж
Аз нещо съм много разочарована от тези намаления.
И двата кода за So' home не ми дават БД , при няколко варианта и над 50 евро кошница.

п.п. Maria D, не съм те засичала скоро и сега виждам лентичката. Честито.

# 707
Някой получи ли поръчка от 30.07 ?

От 30.07 трудно някой да е получил Laughing
Ох, да бе от 30.06 разбира се. Нещо от жегите ми става май   umbrella

# 708
anji78, комплектчето 86 отговаря ли си на номера?

Не знам дали си отговаря тъй като аз го взех за другото лято...  Rolling Eyes Ако искаш мога да ти дам размери малко по-късно.

# 709
За чакащите-днес получих колет от 30.06.(над 2 кг. е но,при нас всичко се получава в пощенския клон)
Имаш черпа  Heart Eyes. Аз чакам 2 от 30-и и се надявам да дойдат преди да отидем на море, че ще ходя на плаж без бански Whistling

# 710
  • София
Да споделя опита си за дублираните поръчки.
На зимните намаления бях дублирала една поръчка и писах мейл какво да правя. Французите ми отговориха да откажа една от поръчките при получаването й тук-моята беше за митницата. Писах на известието, че отказвам получаването на колета, не съм плащала нищо за транспорт, съответно го върнаха по служебен ред до Франция. Освен това с французите се разбрахме да ми върнат парите чрез банков превод директно по сметката. Цялата процедура-от датата на дублираната поръчка до получаването на парите отне около 2 месеца.

# 711
  • Бургас

Не знам дали си отговаря тъй като аз го взех за другото лято...  Rolling Eyes Ако искаш мога да ти дам размери малко по-късно.

Да, ако е удобно!
Чудя се дали да взема 81 или 86. Става въпрос за детенце, което ще стане на 2 годинки другия месец, но е по-дребничко.

# 712
  • Sofia
За чакащите-днес получих колет от 30.06.(над 2 кг. е но,при нас всичко се получава в пощенския клон)
Имаш черпа  Heart Eyes. Аз чакам 2 от 30-и и се надявам да дойдат преди да отидем на море, че ще ходя на плаж без бански Whistling
ще чакаме снимки от плажа Mr. Green

# 713
аз също получих съобщение за митница. Сигурно ще е от 25.06. Следващите дни сигурно пак,  пак и пак. Mr. Green Mr. Green

# 714

Да, ако е удобно!
Чудя се дали да взема 81 или 86. Става въпрос за детенце, което ще стане на 2 годинки другия месец, но е по-дребничко.

Вземи 86, няма да сбъркаш

# 715
ей тези дънки някой поръчвал ли ги е? Стават ли? дебели ли са?

http://www.laredoute.fr/vente-le-jean.aspx?productid=324123262&a … e&pagesize=16

дали 36 номер ще са ми ок, при ханш 88-89, талия 62?
Не съм си взимала от тук панталони, и моля някой с подобни размери да каже кой ми е номера 34 или 36

# 716
  • София
Иренка, мерси   bouquet
Дааа..позагубих се защото си казах "Стига!" - до намаленията няма да отварям..а какво стана днес..хем съм изпуснала страшните цени хем пуснах 2 поръчки...
,,,може пак да изчезна за дълго от темата  Mr. Green
Още веднъж мерси на всички за помощта - без тях нямаше да си имам форумски чаршафи  Flutter

# 717
Момичета някай получи ли вече евтиният анцунг адидас да даде отзиви ако може?

# 718
  • Къде ли не...
Момичета някай получи ли вече евтиният анцунг адидас да даде отзиви ако може?
Аз го получих.Хубава е материята, микрофибър, абе за тези пари е супер,само дето на мен ми е голям. Аз взех 168, колкото съм висока, и определено ми е широк и дълъг.

# 719
  • Някъде там...
Кой е евтиния адидас?

Общи условия

Активация на акаунт