LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 438
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 900
  • София-Младост
Преди доста теми имаше коментар на тази рокля. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9983643& … rce=-1#DescDetail
Извинявам се за повторното питане, но каква и е материята и дали си отговаря на номера. Има и такива туники , сигурно някой си е взел от тях и може да каже нещо за материята, щото най-вероятно е еднаква.
Имам туниката, материята е много мека и приятна, при пране не се видоизмени.

# 901
Имам митническо известие - предполагам, че е за поръчката от 27 юни  Flutter Което означава, че може би имам шансове за поръчките с центовете в началото на следващата седмица  Party

# 902
  • Къде ли не...
като сме се заговорили за обувки, да питам - влюбих се в едни сандали. на картинката ми излиза, че има моя номер. слагам си го в кошницата, а в самия списък на покупките, преди валидирането, излиза надпис, заграден в червено, че нямало. да се надявам ли на бъгване в системата - демек, че ще има.

Най-вероятно няма да можеш да ги поръчаш, защото са изчерпани. Аз не бих рискувала, защото един път появили се като изчерпани,после дори и да ги пише налични едва ли ги има. Някоя мама беше поръчала така нещо и уж налично, не налично, успяла да поръча и после й писаха, че е изчерпано.

# 903
  • Варна
Преди доста теми имаше коментар на тази рокля. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9983643& … rce=-1#DescDetail
Извинявам се за повторното питане, но каква и е материята и дали си отговаря на номера. Има и такива туники , сигурно някой си е взел от тях и може да каже нещо за материята, щото най-вероятно е еднаква.
Питам за материята , защото съм между 40  и 42 номер, а номерацията тук е 38-40 и 42-44 . Ако е еластична и си отговаря на номера ще взема 38-40, но ако не трябва да взема 42-44. А туниките отговарят ли си на номера?

# 904
На мен промоционалната оферта ми вади всичките 16 страници, но когато я подредя от високи към ниски цени  :peace
Момичета, след като в зеления сектор вече е 3еме Solde, дали няма да има третоо и в червения сектор???  newsm78

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 11:23 от неРАХОВА

# 905
  • Враца
Някои купувал ли е тези маратонки и отговарят ли на  номерата?
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-ado-garcon-new-balance.asp … e&pagesize=16

# 906
  • Пловдив
 #2gunfire на зимного намаление ме сърбяха ръцете поръчка след поръчка да пуска, а сега.. Cry пуснала съм само една, защото изпуснах центовете и всеки ден чакам нещо да ме изненада..
Много неща, които преди не съм виждала не ми ги отваря. Вие казвате, че верочтно веднага са изчерпани. Аз пък се чудя дали не ги подготвят за официално пускане  newsm78
Нещо много огелпиха това намеление

# 907
  • София-Младост
Питам за материята , защото съм между 40  и 42 номер, а номерацията тук е 38-40 и 42-44 . Ако е еластична и си отговаря на номера ще взема 38-40, но ако не трябва да взема 42-44. А туниките отговарят ли си на номера?
Туниката поне  е еластична, вземи по-малкия номер.

# 908
  • Варна
Пак пуснах поръчка! Честно, чудя ви се как нищо не си харесвате, аз не мога да се спра! Crazy

Току-що поръчах това кожено сакенце за 25 евро newsm44 :

# 909
  • Бургас
Линк?  Mr. Green

Редактирам, видях го!

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 11:25 от Мимита

# 910
  • София
Само аз ще си остана без форумски чаршафи и то не защото не ги харесвам, а
защото от тия вълнообразни линии ми се  завива свят и ме заболява главата.   #Crazy
Тъкмо по-хубаво се спи Laughing няма да гледаш,я Laughing

# 911
  • Все на втория етаж
И на мен сакото ми харесва. Предполагам, че е изкуствена кожа или е естествена?

# 912
  • София
Пак пуснах поръчка! Честно, чудя ви се как нищо не си харесвате, аз не мога да се спра! Crazy

Току-що поръчах това кожено сакенце за 25 евро newsm44 :

Веднагически го сложих в кошницата, ама ми дава налично след 2 седмици Confused
Егати каръка съм аз. Дайте някакво хубаво кожено якенце-сакенце 38 размер. Praynig

# 913
  • Sofia
Всичко сте изкупили до този момент или франсетата пуснаха намалените неща без размери?

# 914
И на мен сакото ми харесва. Предполагам, че е изкуствена кожа или е естествена?

Естествена, ярешка.

Общи условия

Активация на акаунт