LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 464
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 885
Аз пък от вчера се мъча да отворя раздела за пуловери, при албанците, в момчешките дрехи, както и бебешките момчешки, и все ми излиза жената с книгата. А бях харесала едно пуловерче. Не съм сигурна, че е свършило.
Дали при някой друг ще могат да се отворят?

и аз така вчера, но понеже имам един пуловер в кошницата или в предпочитани, успях да влезна от там без проблем Peace

# 886
  • София-Лагера
Изхвъря ме от Спорт.

# 887
Сигурно сто пъти е обяснено, но не мога да въведа текст за Article personnalisé. По-точно не откривам къде се въвежда, а в кошницата ми го дава като опция  newsm78

# 888
на мен ми се отварят 17стр.,но нищо ново сред тях Peace

То няма и нищо налично... всичко е изчерпано. Не ми е ясно за какво изобщо го пускат  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 889
  • Бургас
chockolina, може ли реална снимка на тюркоазения бански?

Това ли е долницата, която имаш? http://www.laredoute.fr/vente-culotte-midi.aspx?productid=324095 … tegoryid=23110031
Не е много изрязана, нали? А дълбока ли е?

# 890
  • Варна
Довечера ще направя. Peace

Това е долницата, да -не е много изрязана, нито много дълбока.

# 891
  • Бургас
Довечера ще направя. Peace

Това е долницата, да -не е много изрязана, нито много дълбока.

Благодаря ти, ще чакам!   bouquet

Аз чакам засега само горницата, защото когато поръчвах не ми даде да поръчам долницата, нямаше номера. То, не че сега има, де.
Не знам дали да поръчам от долницата 38, при условие, че нося панталони 36. Дали ще ми е голяма?

# 892
Момичета , някоя поръчвала ли си е обувки от la predoute ?Отговарят ли си на номера или трябва да се поръча един номер по - голям?
 newsm78

# 893
Получих известие за митницааааааа Party. Поръчката ми е от 26.06 -София Peace

# 894
Като кликнеш на самата картинка се отварят 17 стр., а като кликнеш отдолу където пише да разгледаш -там се отварят само 3 неща  Peace
И аз изпитвам разочарование. ОТ началото на намаленията - до сега съм пуснала само 2 малки поръчки. Вината сигурно е в мен

# 895
  • Варна
Преди доста теми имаше коментар на тази рокля. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9983643& … rce=-1#DescDetail
Извинявам се за повторното питане, но каква и е материята и дали си отговаря на номера. Има и такива туники , сигурно някой си е взел от тях и може да каже нещо за материята, щото най-вероятно е еднаква.

# 896
Момичета , някоя поръчвала ли си е обувки от la predoute ?Отговарят ли си на номера или трябва да се поръча един номер по - голям?
 newsm78

Почти на всяка страница се коментират получени и поръчани обувки, следи темата !

# 897
  • Там....където всичко е възможно ....
Дразни ме този саит вече.Колко я виждате тук кафявата блузка? http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx ,а като щтракна на нея си е на 4 евро  Crossing ArmsБясна съм #Cussing outвсички артикули им са такива  #2gunfire

yaz тази рокля е шита в БГ.Материята и е вискоза,такава леко лигава.Аз я видях в едно магазинче в хасково да се продава на ишлеме,но бяха останали само големи номера.На мен лично този модел не ми допада.Алекс мисля че я имаше.

# 898
като сме се заговорили за обувки, да питам - влюбих се в едни сандали. на картинката ми излиза, че има моя номер. слагам си го в кошницата, а в самия списък на покупките, преди валидирането, излиза надпис, заграден в червено, че нямало. да се надявам ли на бъгване в системата - демек, че ще има.

валче - аз съм 39 номер. купувала съм 40 и ми залепнаха. но са модел с тъпа муцуна  Peace

# 899
  • Варна
Като кликнеш на самата картинка се отварят 17 стр., а като кликнеш отдолу където пише да разгледаш -там се отварят само 3 неща  Peace
И аз изпитвам разочарование. ОТ началото на намаленията - до сега съм пуснала само 2 малки поръчки. Вината сигурно е в мен
Да точно това е бил проблема
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт