LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 410
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, отдавна не съм поръчвала. Сега реших , но нещо не ми продължва към следваща стъпка като съм въвела код за подарък. Просто розовия бутон не е активен, съседния  за продължаване на покупките ми е активен. Моля за съвет   Praynig

# 526
  • някъде там
На някои от артикулите си сменила по няколко пъти цвят или размер.Извади ги от кошницата и пак ги добави Peace
На мен също не ми се отваря сайта,явно правят намаленията  Party

# 527
  • Варна
изчезна ли ви сайта? newsm78

# 528
сменила си цвета или размера на 3 от артикулите си. Виж кои са, извади ги от кошницата и ги сложи пак с желания цвят и размер. Аз имах същия проблем и се оправи.

# 529
  • на морето
Поръчвал ли е някой тези чорапи.За номер 37 дали спокойно ще станат размер 35-38.Да не се свият след прането?Ако някой има впечатления,моля да сподели? Hug
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4483448& … ue&ksource=-1

# 530
При мен си върви идеално.

# 531
  • някъде там
Току що ми зареди обаче  newsm78

# 532
  • София
Aз вече 2-ра кошница си заредих със спално бельо. Ама дъщеря ми май повече ще намаже. На някои свършиха калъфки и аз взех един чаршаф от същия цвят и ще ушия калъфки - колко му е, 3 шева Wink

# 533
  • На морето!
Мен пък ме праща на някакви други дрехи- натискам на нещо, което уж има размери и ме праща на нещо друго с подобна цена. Побърка се този сайт. Днес мн време не можех да си вляза в панера. Освен това са останали само "скъпи неща" (разбирайте над 3 евро  Twisted Evil), а вече нямам търпение да ги понамалят още и да пращам 3та поръчка.

# 534
Много благодаря момичета   bouquet, успях и пуснах поръчката.
  Да ви питам от спалното бельо има ли памук със сатен , срещали ли сте от тях.

# 535
  • Там....където всичко е възможно ....
Поръчвал ли е някой тези чорапи.За номер 37 дали спокойно ще станат размер 35-38.Да не се свият след прането?Ако някой има впечатления,моля да сподели? Hug
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4483448& … ue&ksource=-1
Аз днес си пуснах ето тези  http://www.laredoute.fr/vente-les-3-paires-de-chaussettes.aspx?p … &categoryid=0  нямам впечатления,но са за без пари и ще пробвам Peace

Определено правят промени в саита .Очаквам ги с нетърпение  Mr. Green

# 536
Гледам си новата колекция и какво виждам:  Shocked

Старите Ларедутки сигурно ги помнят от някое от предишните намаления, струваха около 8-9 евро тогава. Аз още си ги нося с удоволствие.  Grinning Сега са 39.90 евро.

# 537
  • на морето
О,веднага махнах скъпите от 2е Mr. Greenи сложих евтинджосите LaughingБлагодарско Hug

# 538
ООО,Алекс1 , и аз си ги нося с кеф. Даже съжалявам, че не си взех и червени. Страхотни са и много удобни! Peace

# 539
  • Някъде там...
Алекс обувките са като миналата година онези маратонки от 2.80 евро, които тази година бяха 22-23 евро  Mr. Green  Mr. Green Мойте нямат грешка, нищо им няма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт