LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 123
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, нещо става с Албанците  newsm78! Постоянно се появява жената с книгата !
Съжалявам MimSss, но не мога да ти покажа анцуга - той е там. И аз го чакам и съм поръчала 168 за мъжа (той е 172см, но решихме да рискуваме, защото е доста слаб), а пък ако му е малък - за мен.След като прочетох поста на Лина ми стана ясно, че няма да имам нов анцуг  Sad

# 721
След толкова обсъждане на темата за чаршафи, да попитам  и аз .Матрака ми е със странни размери - 148/ 190/20  и се чудя какви долни чаршафи да му купя - трябва да са с ластик щото иначе го намирам в средата на леглото. 160/200 нали няма де е много голям?

# 722
След толкова обсъждане на темата за чаршафи, да попитам  и аз .Матрака ми е със странни размери - 148/ 190/20  и се чудя какви долни чаршафи да му купя - трябва да са с ластик щото иначе го намирам в средата на леглото. 160/200 нали няма де е много голям?
Няма... добре ще е!  Peace

# 723
# 724
  • София
Здравейте,
някой да има долнище на бански 40 размер, ако може да ми каже колко см е широко и дали ще ми стане -  ханша ми е 100 см. Купих си бикини 38/40 и са ми точно, ама банския 38 или 40 не мога да преценя. Thinking

# 725
Зная че това вече е коментирано, но ще питам с риск да ме скастрите, защото както се казва страх лозе пази, а ако огелпя нещо няма да мога да се оправая с тоя френски. Та днес правих поръчка, трета подред, но на плащането нещо не ми се получи май, доколкото имам спомен от предните поръчки. Хвана ме страх да пробвам пак, за да не дублирам поръчката, защото знам, че има такива случаи. Сега кошницата ми е още пълна (5 часа по-късно), а в суивито ми са само старите работи, което предполага, че нищо не съм направила, но има ли някакъв по-сигурен начин да разбера.

# 726
  • София
Щом нещата си стоят в кошницата - значи не си направила поръчката  Peace

# 727
.... Сега кошницата ми е още пълна (5 часа по-късно), а в суивито ми са само старите работи, което предполага, че нищо не съм направила, но има ли някакъв по-сигурен начин да разбера.

Ами можеш да им пишеш на английски и да питаш дали днес имат регистрирана поръчка от теб. Но щом ги няма в суивито, май наистина не си направила поръчка.

# 728
това за кошницата не е много сигурно, защото и при мен не се изпразни и така си дублирах поръчката. Виж си извлечението или наистина им пиши, както те посъветваха  Peace

# 729
  • на морето
Е,така го искам това пуловерче PraynigДава ми го в наличност,но изобщо не мога да го сложа в кошницата CloseВсе се появява мацката с книгата.Някой ще пробвали дали става при него PraynigА да пиатм и тези,които го имат-дали не дразни на шийката на детето тази яка и ципа?

# 730
дай линк кьм пуловера.

# 731
  • Перник
Е,така го искам това пуловерче PraynigДава ми го в наличност,но изобщо не мога да го сложа в кошницата CloseВсе се появява мацката с книгата.Някой ще пробвали дали става при него PraynigА да пиатм и тези,които го имат-дали не дразни на шийката на детето тази яка и ципа?
Кое е пуловерчето?

# 732
Аааа момичета някой да има от тез панталони.....да ме ориентирате как са с номерата и дали са им хубави платовете...... Praynig

# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт