LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 240
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 065
http://www.laredoute.fr/vente-slip-de-bain-imprime-sixty-d-arena … b&prodcolor=1
някой случайно да е наясно с номерацията на Арена? това дали действително е малкия размер? Thinking
Чакам го да дойде, но съм го поръчала за сина ми, който е 162см и 54кг. В момента плува с Арена юношески за 162 и му е малък. Ако не ти е късно, ще ти пусна р-ри когато пристигне. Аз се ориентирах само по това, че 34-36 отстрани е широк 7см и  това е с 3 см повече от сегашния бански.

# 1 066
  • Къде ли не...
Това намаление е много странно- преди седмица си бях харесала един сутиен за 11Е, днес на третия етап вече е 22 Е  Joy
 змейковица, от коя дата ти е поръчката?

# 1 067
Имам поръчка от снощи която като а пуснах  ми изписа , че ще бъде обработена ръчно......днес видях , че пише "вашата поръчка е приета успешно и в близко време ще се появи по-долу" .....така и цял ден не става a domicile ......започвам да се притеснявам дали изобщо ще стане?
Някой с подобна случка?
 От Бургас съм и чакам от 27- ми поръчка за статистиката Simple Smile

# 1 068
Това намаление е много странно- преди седмица си бях харесала един сутиен за 11Е, днес на третия етап вече е 22 Е  Joy
 ...

Ако е онзи със синия кант и животинската щампа - и аз му се бях наточила вчера, но днес го изтрих от кошницата в знак на протест  Joy Малко ми е жал, защото го дебна от известно време, но това увеличение от 11 на 22 евро си е обир  Confused

# 1 069
Имам поръчка от снощи която като а пуснах  ми изписа , че ще бъде обработена ръчно......днес видях , че пише "вашата поръчка е приета успешно и в близко време ще се появи по-долу" .....така и цял ден не става a domicile ......започвам да се притеснявам дали изобщо ще стане?
Някой с подобна случка?

Да не е под 10 евро?

# 1 070
Някой с подобна случка?

Да не е под 10 евро?

Или да си използвала код, който не ти е бил изпратен лично?

# 1 071
Момичета, аз и преди време питах, но никой не обърна внимание. ))) Всички са се нахъсали по намаленията. ))
Някой поръчвал ли си е сутиен от марката Шантел, Chantelle

http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-corbeille-chantelle. … e&pagesize=16

# 1 072
  • Пловдив

Взимай го, че когато дойдат кръглите цени може цената му да се закръгли на 30 евро. tooth
(Шегувам се, естествено)

# 1 073

[/quote]

Да не е под 10 евро?
[/quote]

Не , не е под 10 .....за 23-25 Е беше и с код за черен тренч голям размер. Лошото е , че няма  ни номер на поръчка нито мога да видя в кой артикул е проблема  /ако има такъв/  #Cussing out

# 1 074

Не , не е под 10 .....за 23-25 Е беше и с код за черен тренч голям размер. Лошото е , че няма  ни номер на поръчка нито мога да видя в кой артикул е проблема  /ако има такъв/  #Cussing out

newsm78

От друга страна щом има надпис, че е приета успешно, може наистина да няма никакъв проблем. Изчакай още един ден и им пиши.

# 1 075
  • София

newsm78

От друга страна щом има надпис, че е приета успешно, може наистина да няма никакъв проблем. Изчакай още един ден и им пиши.
На мен ми се случи 2 пъти така. Единия бях ползвала код, другия не. Писах и ми казаха, че такава поръчка няма. Пиши и питай. Другото което можеш да видиш на първо време е, ако ти приеме пак същия код, значи не е приета, но аз непосмях и си изчаках отговора им за да не стане дублиране.

# 1 076

Nous vous remercions pour votre commande passйe sur laredoute.fr le 09/07/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages.

Ей това ми изпратиха на мейла , което не звучи толкова зле , но все пак .....
Аз хубаво ще им пиша , но как да кажа номера на поръчката за която става въпрос като няма такъв
Благодаря ви за отзивчивостта Simple Smile

# 1 077
по повод непрекъснатото бъгване на сайта и опитите да отворим нещо, а то ни показва друго нещо не знам дали сте се сетили за това, но аз ползвам една малка хитрост - когато вместо искания от мен артикул се отваря следващия съседен, се връщам и и му давам предишния съседен. не винаги действа, но често пъти се получава да ми отвори този , който искам. другия вариант - когато отваряш артикул вдясно до описанието има малка картинка на която се виждат предишния и следващия. ако това, което си отворил не е това, което искаш, а съседното, то ще се появи там отстрани и като го натиснеш обикновено вече без проблем се отваря. малко объркано стана обяснението ми, ама вие сте умни, ще ме разберете Mr. Green

# 1 078
този панталон с ниска или висока талия е,и ако го има някой да даде размери на 38 номер:

или този:

# 1 079
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е от тези да каже как върви номерацията?

http://www.laredoute.fr/vente-basket-homme-adidas-oracle-iii-log … 2&prodcolor=1

Общи условия

Активация на акаунт