LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 095
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Здравейте на вси4ки Simple Smile Виждам,4е са по4нали да пристигат поръ4ките след 25. 06.Simple Smile Аз 4акам първата (от "големите"намаления) от 29,06....Рано ли е да се надявам да пристигне?  Rolling Eyes
Имам и 1 въпрос4е... Simple Smile Какви са ви впе4атленията за 1-евровите сакенца Simple SmileАко разбира се има такива полу4ени ве4е Wink

# 1 441
Аз на миналото намаление имах 1 отказан артикул за 2Е и дори не си правих труда да им пиша.Просто не ми се занимаваше! Whistling
НО след няколко седмици ми пратиха ваучер-в писмо по пощата,който после благодарение на вашите обяснения,си използвах! Peace
Исках да кажа,че и без да им пишете,ще ви върнат парите до цент! Peace

# 1 442
# 1 443
  • Варна
Има ли получени поръчки от 27.06.? И един въпрос към варненки, глупав може би, но.. Embarassed Къде се намира митницата? И само един пункт ли е? Виждам, че на 1 страница пише клон 28, само от там ли се получават колетите? Те май станаха няколко въпроса  Mr. Green Надявам се, че ще получа известие и там ще пише къде трябва да се явя, но за всеки случай да питам, че известията не са много сигурни при нас, та да знам къде да проверявам.

# 1 444
  • гр.Варна
Има ли получени поръчки от 27.06.? И един въпрос към варненки, глупав може би, но.. Embarassed Къде се намира митницата? И само един пункт ли е? Виждам, че на 1 страница пише клон 28, само от там ли се получават колетите? Те май станаха няколко въпроса  Mr. Green Надявам се, че ще получа известие и там ще пише къде трябва да се явя, но за всеки случай да питам, че известията не са много сигурни при нас, та да знам къде да проверявам.

да,28 клон всъщност си е пощенски клон ,намира се в сградата на митницата(до жп-гарата).Там се получават международни пратки от чужбина с тегло над 2 кг.Аз получих от 27.06 имаше още ларедутски пакети  Peace

# 1 445
  • Варна

да,28 клон всъщност си е пощенски клон ,намира се в сградата на митницата(до жп-гарата).Там се получават международни пратки от чужбина с тегло над 2 кг.Аз получих от 27.06 имаше още ларедутски пакети  Peace

Много ти благодаря   bouquet значи в понеделник може да се затътря до там.

# 1 446
# 1 447
Неси поръчвайте това:

С много висока талия е , а отпред ужасно широк.Прави дупето възголямо,въпреки че съм доста саба.Иначе материята е много фин лен като този на бенетонските панталони.

# 1 448
  • в страната на абсурдите
вчера аз си взех поръчката от 30.06 от пощата.не беше пакетче,а колет,т.е.беше минала и през митница.някой знае ли защо платих 1,50 с пощенски запис на митницата? Joy Joy Joy

# 1 449
  • София
Момичета, някой има ли от тези чехли да каже как върви номерацията?  Hug

http://www.laredoute.fr/vente-tongs.aspx?productid=324116945& … 2&prodcolor=1

# 1 450
вчера аз си взех поръчката от 30.06 от пощата.не беше пакетче,а колет,т.е.беше минала и през митница.някой знае ли защо платих 1,50 с пощенски запис на митницата? Joy Joy Joy

Винаги се плаща такса за обработка на колета, когато той преминава през митница Wink

# 1 451
  • Sofia

Винаги се плаща такса за обработка на колета, когато той преминава през митница Wink
само в определени градове се плаща Peace
в София е 4лв,в Стара Загора май беше 5лв и нещо

# 1 452
  • Там....където всичко е възможно ....

само в определени градове се плаща Peace
в София е 4лв,в Стара Загора май беше 5лв и нещо
A в моето село пари не искат  Mr. Green
И да попитам по принцип наика отговарят ли си на номера?  bouquet

# 1 453
Някой има ли тази рокля? Да сподели впечатления - как е като материя, а също и размери на 36 и 38 евентуално...  Flowers Rose Мненята които са дадени в сайта са противоречиви...  Thinking

# 1 454
  • София
А този пуловер има ли го някой да каже хубав ли е на "живо" и евентуално да покаже снимки?  Simple Smile

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7630212& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт