Отговори
# 3 060
  • СОФИЯ
Момичета , благодаря ви за телефоните  Hug Heart Eyes  bouquet

# 3 061
Направо ти се радвам на ентусиазма. Simple Smile Аз за 27 години да съм поспортувала 3-4 пъти. Embarassed
Даже по физическо все бях освободена. Simple Smile

Абе аз спортувам от 7 годишен,станало ми е като дишането Hug
И аз така, много ми е криво като пропусна няколко дена тренировка Grinning

Абе то има няква зависимост.Понеже при тренирането се отделя ендорфин,затова ти е хубаво след тренировка.Ендорфин се отделя при вземане на наркотици и ядене на сладко. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 062
  • София

Lu-lq, откри ли сандалите на Милейди ?  Grinning

Не, душа  Sad Тя писа ли откъде са, аз май не забелязах да е отговорила?  newsm78

Аз за това питам, за да ти кажа хихих.  Flutter

Сандалите са от магазина на " Паоло Ботичели ", има ги в цикламено и розово, около 40 лв. само струват.  Wink

# 3 063
Направо ужас..  течение не може да стане..така ме цепи главата ,че не е истина.. бляк.. ама утре заминавам на моренцето.. на някой да му донеса пясък?

# 3 064

Абе то има няква зависимост.Понеже при тренирането се отделя ендорфин,затова ти е хубаво след тренировка.Ендорфин се отделя при вземане на наркотици и ядене на сладко. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да, затова при мен изобилства хормона на щастието, защото ям много сладко. Mr. Green

# 3 065
С вас човек гладен няма да остане. В това топлото освен студени напитки, салати и сладоледи друго не хапвам.

# 3 066
Направо ужас..  течение не може да стане..така ме цепи главата ,че не е истина.. бляк.. ама утре заминавам на моренцето.. на някой да му донеса пясък?

Къде на моренце миличка? Simple Smile

# 3 067
  • София

Да, затова при мен изобилства хормона на щастието, защото ям много сладко. Mr. Green

За щастието има такова нещо и при солариума.  Crazy

# 3 068
Сандалите са от магазина на " Паоло Ботичели ", има ги в цикламено и розово, около 40 лв. само струват.  Wink
Аз миналата седмица минах от там и си взех много яки тъмно златисти шляпки само за 20 лв:)))Има голямо намаление и всичко са разграбили  Peace

# 3 069
За щастието има такова нещо и при солариума.  Crazy

И при секса и танците. Crazy

# 3 070
  • Belgium

Lu-lq, откри ли сандалите на Милейди ?  Grinning

Не, душа  Sad Тя писа ли откъде са, аз май не забелязах да е отговорила?  newsm78

Аз за това питам, за да ти кажа хихих.  Flutter

Сандалите са от магазина на " Паоло Ботичели ", има ги в цикламено и розово, около 40 лв. само струват.  Wink

Ауууу златна си   bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Къде е този магазин точно?

# 3 071

Ти не се смей,че в Щатите са луднали #Crazy
Учените доказват ,че е по-голяма зависимостта отколкото при наркотиците и алкохола Mr. Green

# 3 072
за солариума:

о да ,о да   grinning039 има си го    Crazy

# 3 073

Ти не се смей,че в Щатите са луднали #Crazy
Учените доказват ,че е по-голяма зависимостта отколкото при наркотиците и алкохола Mr. Green

На мен ли го разправяш, не мога един ден без сладко.
Онзи ден ходих в два през нощта за баклавички и изядох цяла тарелка. Simple Smile

# 3 074

Къде на моренце миличка? Simple Smile

На Созопол и в понеделник се връщам.. малко да видя бебсито да се поцелуваме.. че праим годинка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт