Отговори
# 2 985
  • Сливен
.....
и аз съм с ниско кръвно и най-добра работа върши айрянче със сол:)ммммммммммммммммммм
да и това било много ефикасно Peace

# 2 986
.....
и аз съм с ниско кръвно и най-добра работа върши айрянче със сол:)ммммммммммммммммммм
и вкусно..и не дебелееш от него  Joy Joy Joy Joy

# 2 987
  • Belgium

Не знам, но казаха, че в момента една от водещите я спазва и има ефект, определено се забелязва разлика. Как можах да не я запиша. ooooh!

Ами защо не си свалиш цялото предаване от сайта на БТВ?

# 2 988

Даааа, изпих една кофичка кисело мляко преди малко. Ама пустата му жега...

# 2 989
Ами защо не си свалиш цялото предаване от сайта на БТВ?

Да, добра идея! Мерси Hug

# 2 990
Mojito , солта също е много важна  Peace

# 2 991
Здравейте,   Hug
Аз най- накрая се прибрах. Ходих да си взимам талончето от ТУ Варна и малко на шопинг  Party. Сега се прибрах.  Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 2 992
  • Сливен
.....
Joy Joy Joy

# 2 993
.....
Joy Joy Joy
О, да айрян с много лед, лимон и сол обожавам. Мога да пия с литри от него. Повече го пия от водата през това топло време.  Peace

# 2 994
Mojito , солта също е много важна  Peace

Да, ама тук в офиса нещо не можах да намеря в кухнята...Забравили са да купят.

# 2 995
Палавата, ти кога ги взе, кога на теб ти ги взеха. Ама си разхвърляна колко си искаш.
Вчера след 17 часа, като излязох, взех PREGO, за които бях писала.
Днес сутринта ми ги взеха. Simple Smile

Момичета гърба ми е червен, като на някоя полякиня. Laughing

# 2 996
  • Сливен
.....
О, да айрян с много лед, лимон и сол обожавам. Мога да пия с литри от него. Повече го пия от водата през това топло време.  Peace
как с лимон newsm78 newsm78 newsm78

# 2 997
Ами така и резенче лимон. Страхотно става. По заведенията ми слагат и лимонче по мое желание, ама вкъщи в каната ги слагам по два три. Аз ям много лимони ей така, като ми се прияде и ги ям като ябълки. Любими са ми.  Heart Eyes

# 2 998
Ами така и резенче лимон. Страхотно става. По заведенията ми слагат и лимонче по мое желание, ама вкъщи в каната ги слагам по два три. Аз ям много лимони ей така, като ми се прияде и ги ям като ябълки. Любими са ми.  Heart Eyes

О, ще пробвам. Комбинацията ми се струва нетрадиционна.

# 2 999
Аз отидох и си купих измиващ гел и кремче за лице с фактор. Сега съм доволна, но ще видя кога ще стигна до козметичката,че все време нямам.

Общи условия

Активация на акаунт