Отговори
# 3 915
  • Cофия
Оф,аз филм търсих да свалям...ма нещо не си избрах... Rolling Eyes

какво ти се гледа?
аз мисля довечера да ходя на кино, тоя нови с Уил Смит дали е хубав newsm78

# 3 916
А,ти къде се губиш?  Heart Eyes Снощи не те мярнах тука а? Поне някой се е сетил за мен. Mr. Green Hug
Снощи се прибрах от Пловдив и бях смачкана Tired .В трескава кандидат-студентска кампания съм (пак,за пореден път) и се наложи да оставя фотума за няколко дена Wink

# 3 917
Оф,аз филм търсих да свалям...ма нещо не си избрах... Rolling Eyes

какво ти се гледа?
аз мисля довечера да ходя на кино, тоя нови с Уил Смит дали е хубав newsm78

Ханкок? Много хубав бил, аз го чакам да излезе с по-добро качество да го сваля.

# 3 918
  • Cофия
А,ти къде се губиш?  Heart Eyes Снощи не те мярнах тука а? Поне някой се е сетил за мен. Mr. Green Hug
Снощи се прибрах от Пловдив и бях смачкана Tired .В трескава кандидат-студентска кампания съм (пак,за пореден път) и се наложи да оставя фотума за няколко дена Wink

ти ли кандидатстваш?
какво искаш да учиш?

# 3 919
Ей ме и мене  Hug
лакирах се, ама ме мързи да снимам  Mr. Green
всеки нокът различен цвят.......водена от максимата, че луд на шарено се радва  Whistling  Whistling  Whistling
Е-е-е-е айде пусни снимка,мооооляяяя Praynig Че и без това ми е време да се лакирвам,че ми се съсипа лака на краката Confused Да ви кажа,установих,че като карам колата и от пустите педали ми се съсипва лака Rolling Eyes Как си завирам крака,не знам,ама от гумичките на педалите ми остават едни черни следи по лака ooooh! Whistling

# 3 920
  • Cофия
Ханкок? Много хубав бил, аз го чакам да излезе с по-добро качество да го сваля.

Същия Grinning
ще го видиме довечера, доходило ми се е на кино нещо  Mr. Green
да ям пуканки и да се натискам с гаджето Joy

# 3 921
  • Cофия
Ей ме и мене  Hug
лакирах се, ама ме мързи да снимам  Mr. Green
всеки нокът различен цвят.......водена от максимата, че луд на шарено се радва  Whistling  Whistling  Whistling
Е-е-е-е айде пусни снимка,мооооляяяя Praynig Че и без това ми е време да се лакирвам,че ми се съсипа лака на краката Confused Да ви кажа,установих,че като карам колата и от пустите педали ми се съсипва лака Rolling Eyes Как си завирам крака,не знам,ама от гумичките на педалите ми остават едни черни следи по лака ooooh! Whistling

а на мен петичките ми стават черни от стелките, щото карам боса.
И като слезна някъде с тия пети умирам от срам, все едно от нивата идвам Mr. Green

# 3 922
 Joy Joy Joy
Що боса караш бе? Shocked

# 3 923
ти ли кандидатстваш?
какво искаш да учиш?
Аз,аз Rolling Eyes Ами писала съм психология,соц. дейности,макроикономика,соц. педагогика,финанси...абе всичко,което може да се запише с моя изпит.Положението ми е малко сложно и на този етап е много важно да ме приемат.

а на мен петичките ми стават черни от стелките, щото карам боса.
И като слезна някъде с тия пети умирам от срам, все едно от нивата идвам Mr. Green
Ми не става ли да ди носиш мокти кърпички?И аз карам боса,ако съм си забравила джапанките и мокрите кърпички ме спасяват Laughing

# 3 924
  • Cофия

така ми е най-удобно Mr. Green

в съседния вход има сватба и сега клюкара на прозореца, кой се жени и аз не съм разбрала по-рано Laughing

# 3 925

така ми е най-удобно Mr. Green

в съседния вход има сватба и сега клюкара на прозореца, кой се жени и аз не съм разбрала по-рано Laughing

Ооо,я щракни младоженеца ако е с хубава кола. Mr. Green А кума за другите.....

# 3 926
Оф,сетих се че на сватбите взимат често чужди коли. Tired Така че не ми трябва...

# 3 927
Аха,има нещо вярно.Аз пък още се надявам като тръгна да се женя на мойта сватба хубавата кола да си е на младоженеца  Whistling...Ох,мечти,мечти...

Изчезвам,че papa иска компютара за малко   Rolling Eyes

# 3 928
Аха,има нещо вярно.Аз пък още се надявам като тръгна да се женя на мойта сватба хубавата кола да си е на младоженеца  Whistling...Ох,мечти,мечти...

Изчезвам,че papa иска компютара за малко   Rolling Eyes

Оооо,при мен ще е задължително условие.Всъщност без кола ,за кво ми е и за гадже? Tired Mr. Green

# 3 929
  • София
Здравейтеее  Hug

Не можах да се наспа и ме боли пак главичката, ужас.

Какво си правите, момичета ?  Flutter

Мило  Heart Eyes, разкажи за София, съвсем нищо ли не хареса по магазините, кърпи купи ли си ?

Общи условия

Активация на акаунт