Препоръчайте шофьорски курсове

• 173 878
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, само забравих да поясня, че Румен Чавдаров работи на територията на Варна.

# 151
~Ружа~ благодаря ти за инфото / прочетох предното ти мнение /. За сега съм се спряла на тях ако не ми мине черна котка път.  Laughing

# 152
Привет   bouquet
Аз почнах на 18.10 в БАС. Доволна съм за сега. От вторник почвам кормуването при Ники Соколов на Пасат комби. Теорията се обяснява много добре, ще видим как ще е кормуването....

# 153
  • гр.София
Аз и някои от моите съученички изкарахме курса при инж.Пламен Нешев.Аз специално съм доволна.За мен лично е много възпитан, симпатичен и умен мъж.Казвам съученички, защото неговата дъщеря ни беше съученичка и ние така решихме да се запишем.Определено е много сериозен и понякога и доста строг.Но това искахме, да се научим, а и родителите ни го познаваха и му имаха доверие.Ако някой реши  ще напиша телефона, който аз знам. 0887-292-717 става въпрос за София.Успех на всички ,които сега почват Grinning Peace

# 154
Здравейте!
Започнах курс в Ауто Бойс и за сега съм много доволна. Надявам се така да продължава и да взема книжка безпроблемно.

Успех на всички кормуващи! Wink

# 155
      С тези шофьорски курсове, да не пропуснете основния.  Peace 

# 156
Здравейте,
Не знам при кой инструктор са карали хората, които препоръчват автошкола I Drive и дали коментарите не са от вътрешни лица, но искам да споделя следното:
1. Целият курс в I Drive (заедно с кормуването) отнема НЕ по-малко от 6 месеца и това е само времето за теория, кормуване и насрочване на дата за изпит пред ДАИ по кормуване, без явяване на поправки! Инструкторите постоянно си измислят, че колата е на ремонт, постоянно се оптписват вече записани часове за кормуване по други причини и така 6 месеца!
2. На инструкторите им е все едно, не се стараят да те научат на нищо и поради тази причина от 11 човека, явили се на изпит по кормуване, 11 бяха скъсани. В никакъв случай не мисля, че това е нормално!
Аз питам - защо от ДАИ не санкционират школата, когато всичките им "ученици" се провалят масово на изпити или всички са в комбина, за да се взимат още часове и да се дават още пари.
Нито един от хората, скоито бях на изпит не е доволен от тази автошкола и масово ще има изтегляне на документи.
Това е, което исках да споделя, защото ми омръзна да чета неверни коментари за тази школа  I drive. Нека преди да се хвалят сами, да си стегнат инструкторите и да спрат да записват хиляди хора като нямат капацитет да поемат обучението им!!!

# 157

Не Ви препоръчвам автошкола "I Drive"пълни измамници,и курса не е 350лв,обучението е много зле,чаках за изпит 3 месеца,исках да се махна от там,да се преместя в друга школа,а те ми искат 25лв да ми дадат ,удостоверението.Audi A6 изобщо няма,дори ми искаха на изпита пари за бензин.Ако сте решили да карате шофьорски курс там ,по добре недейте,ще се разочаровате много!

# 158
Бих ви препоръчала  автошкола "Василеви",за там лоши отзиви не съм чувала!

# 159
А някой бил ли е на ускорен курс и знаете ли всъщност какъв е минималният период, за който може да се изкара курса?

# 160
  • София
Горещо НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ЕТ"Николай Начев" район Младост - лъжец и измамник, караш на лада за (навремето - 2007г) за 150лв такса, вземаш си часовете около 1 година.... Shocked
Тази лада още е жива, направо ме изненадва. 2005 година карах курсовете при него, след като приятелка ми го "препоръча" . ИТогава беше в района на Плиска - Орлов мост. Не останах с добри впечатления въобще.
В момента търся добра школа за мъжа ми и съм се ориентирала по мнения към Росен 85, DriveCar, Василеви и Auto Boys ( въпреки че последните две не са ни много в района, просто заради добрите отзиви ).

# 161
Пак съм аз Simple Smile Преместих се от I Drive в друга школа. И на мен от I Drive ми поискаха 25 лв. за изтегляне на документите, но си струваше, защото си намерих страхотен инструктор - Йордан. Много хора ми го препоръчаха, за съжаление малко късно, след като вече се сблъсках с I drive.
Шеф е на автошколата Станойчев и син и преди да ме запише покарахме половин час, което само може да говори за неговия професионализъм. Изобщо човекът си разбира от работата, предразполага те, спокоен е, учи те, занимава се с теб, взима те откъдето ти е удобно. Разликата е огромна. Сега съм щастлива и се надявам следващия изпит по кормуване да е ВЗЕТ!  Simple Smile

# 162
Забранено е да карате, без да си записана при него. Ако ви бяха спряли за проверка, щяха да му треснат солена глоба. Знам, защото и аз се местих от една школа в друга. При мен нямаше такива работи. Не ми взеха и пари за изтегляне за документите също така. Peace

# 163
Забранено е да карате, без да си записана при него. Ако ви бяха спряли за проверка, щяха да му треснат солена глоба. Знам, защото и аз се местих от една школа в друга. При мен нямаше такива работи. Не ми взеха и пари за изтегляне за документите също така. Peace
Да, не съм се изразила правилно Simple Smile. Вече ми беше взел документите, които изтеглих, така че може и да съм била записана. Имах предвид, че човекът искаше да види как карам преди да давам каквито и да е пари за изпити и допълнителни часове.

# 164
Здравейте, аз започнах шофьорски курс в края на Декември в Български автомобилен съюз и съм страшно доволна. Часовете се водят стриктно, а теорията се обяснява толкова добре, че няма начин да те скъсат. Инструктора ми е един от най-добрите и най-хвалените в София - Атанас Атанасов. Супер доволна съм и Ви препоръчвам да се запишете там. А също забравих да кажа, че цената е 350 лв., което е почти наполовина от цената на другите школи, а обучението е на много по-високо ниво. Ето и сайта: http://dc.bau.bg/

Пиша по темата, защото се подведох по горното мнение и се записах на шофьорски курсове в Български Автомомобилен Съюз. Сега след като го погледнах по-добре виждам, че явно е реклама, пусната от самата фирма, защото от къде на къде някой с 0 мнения ще ми обяснява колко е хубаво там и че обучението било на много по-високо ниво от другите школи... глупости. Сега забележките ми:

1. За теоретичните курсове ми предложиха опция да ме взимат и връщат от вкъщи, било някаква зимна промоция. Супер си казах аз. Каква обаче се оказа реалността - първите пъти ни натъпкваха по 6 момичета в една кола + шофьора (това в нормална кола 4+1). На преднага седалка до шофьора, едно момиче и отзад 5 момичета... супер пример дават на младите кандидат-шофьори. Следващите пъти половината момичета ни оставиха без предупреждение без транспорт. Свършваме курса по тъмно в 20:30, слизаме долу и се оказва, че само 3 момичета ще бъдат закарани. На останалите ни казаха, че "не било тяхна работа, че ще се прибираме пеш". Който е ходил вечер около КАТ, знае колко много кучета има там. Разбирам, че услугата е безплатна, но поне да не я предлагаха.

2. Инструкторите, с извинение, са миризливи, диви селяни. Пикаят до колата, после влизат с мръсните ръце и по пътя те пипат, например за да ти насочат волата. Освен това псуват, особено пешеходците, които по правилник са винаги с предимство. В една и съща ситуация един път ти крещят, че си сбъркал, а друг път ти казват, че си реагирал правилно за същото.

3. Ниската цена от 350лв я компенсират многократно с допълнителни часове след скъсвания. Инстукторът ми каза, че нормално при тях било да вземеш книжка от 4тия път. Имат договорка с изпитващите от ДАИ да късат за разни измислени ситуации. Пример - караш си в лентата направо и по някое време изпитващия ти хваща волана и ти казва, че си щял да навлезеш в съседната летна и да удариш колата там. Сметката е, че след всяко късане трябва да платиш 100лв за допълнителни часове и 60лв за изпит пред ДАИ. Сметнете си го.. 4 късания са 3*100лв и 4*60лв за ДАИ = 480лв отгоре над първоначалния бюджет. Аз реших да не чакам толкова и се махнах от тях по-рано.

4. Инструкторът ми подшушна, че може да си взема изпита без проблем срещу скромните 200лв, само че аз подкупи не давам и се направих, че не го чувам.

5. За да ги напуснеш трябва да платиш такса, за да си вземеш протоколите и медицинското... тези неща съм си ги платила и е абсурдно да ми искат пари, за да си ги изтегля. Но ги платих с удоволствие, за да се отърва от тях.

Взех си урок и повече на реклами във форуми няма да вярвам, така че момичета внимавайте с БАС. Цената на шофьорските курсове е привлекателна, но после излиза солено. Предпочитам да си бях платила повече и да не ми бяха губили времето и да ми късат неврите за да изстискат още някой лев.

Общи условия

Активация на акаунт