Абе и аз така разправях в една друга тема миналата година, ма никой не ми повярва

ще съм ви безкрааайно благодарна!!!
Полигон са ме карали в Костинброд (то е малко полигонче, тяхно си е, там са им паркирани и камионите и автобусите, защото те не са от многото фирми, които предлагат само кат. Б
). Та до там е извънградско, там са ме учили на маневри и паркиране преди да ме пуснат да паркирам между коли. Аз за съжаление имах малко часове с тях (сбърках с избора си преди това, писала съм по въпроса, но после брат ми кара там, приятели...). Това е фирмата, която има кабинет с лектор за теория много отдавна, преди въобще да се говори, че ще стане задължително и да ги задължат. Има теория, тя не е само на хартия. За корупция просто няма да чуеш в тая фирма, собственикът й (и инструктор) има доста статии по въпроса "Против купуване на книжки!", само че са на хартия, той си ги пази. Настоявай да си при него (инж. Ив. Иванов), макар че чух 100% добри отзиви от другите курсисти за другия инструктор там - Жоро, но аз лично не съм била при него. На мен другите са ми съкращавали часове, освен че и сама се оправях, че накрая и пари искаха за книжката
Лично станах свидетел как въпросният Иванов се скара на едно момиче, защото каза, че часът й свършил преди 10 мин., а той й се сопна, че ще кара докато не се научи
, кара 2 часа той писа 1, защото другия беше бонус. Аз също често карах повече от самия час, човекът го е приел за призвание и наистина е добър.