Препоръчайте шофьорски курсове

• 173 878
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Може ли някой да препоръча школа и инструктор в район Слатина,Гео Милев и Редута.Интересуваме за опреснителни часове.Много благодаря предварително на всички,които ще пишат.

# 136
  • София
Някой може ли да ми метне на лични телефона на Спас Митов. Карала съм при него, обаче съм му изтрила вече номера, защото беше много отдавна, а сега един познат иска да кара при него.
Благодаря предварително.  Hug

# 137
Питах и във Варненската тема, но там никой не ми е отговорил засега, затова отнасям питането си и към вас - как стои въпросът с преместването при друг инструктор, при положение, че вече са изкарани някакви часове с първия?

# 138
Трябва да си поискате документите, а отсрещната страна няма законно право да ви отказва да ви ги даде. Имайте пред вид че до този момент по обучението ви са направени някакви разходи. Ако последните не се покриват от внесените до момента от вас пари във фирмата, разликата ще ви бъде поискана в момента. Има фирми които ще ви откажат или ще ви мотаят но тези които работят коректно с клиентите си ще постъпят така, както съм ви го написала.
От фирмата трябва да получите следните документи, за предоставянето на които вие не дължите вноски:
1.) Ако сте завършили теоретичното си обучение и имате успешно положен вътрешен изпит по теория: УДОСТОВЕРЕНИЕ за завършено теоретично обучение и допускане до държавен изпит по теория в оригинал.
2.) Ако сте завършили практическото си обучение и имате успешно положен вътрешен изпит по кормилна практика: УДОСТОВЕРЕНИЕ за завършено практическо обучение и допускане до държавен изпит по кормилна практика в оригинал.
3.) Ако сте завършили практическото си обучение и нямате успешно положен вътрешен изпит по кормилна практика; Или не сте завършили практическото си обучение (имате не взети часове):  Ксерокопие от учебния картон заверено с текст "ВЯРНО С ОРГИНАЛА", заверен с подпис на управителя на фирмата или негов пълномощник и подпечатано с мокрия печат на фирмата. На ксерокопието ясно трябва да се вижда датата на която прекратявате по ваше желание обучението си в тази фирма и броят на взетите от вас до този момент часове.
4.) Ако сте завършили теоретичното си обучение и нямате успешно положен вътрешен изпит по теория, или не сте завършили теоретичното си обучение: Учебна книжка на курсиста издадена от фирмата, подписана от управителя или негов пълномощник и подпечатана с мокрия печат на фирмата. В учебната книжка трябва да е отразен и заверен с печат броя и наименованието на преподадените на курсиста теми от учебното съдържание на курса по практическо обучение и датата на която прекратявате обучението си в тази фирма по ваше желание.

# 139
А ако Ви трябват свестни шофьорски или опреснителни курсове в София, можете да ги намерите като проследите връзката:
http://dox.bg/files/dw?a=ca5f5bcdeb

# 140
Изключително ви благодаря за отделеното внимание, информацията, която ми давате, напълно съвпада с тази, която аз получих.   bouquet  Вярвам, че ще бъде полезна и на други!

Не, не съм от София. Не съм сигурна обаче и доколко е коректнa подобна реклама тук..

# 141
Чета много хубави неща тук за Спас Митов, но не намирам никъде координати! Може ли някой да ми прати негов телефон? Благодаря предварително!

# 142
  • София
Здравейте,
и на мен ми предстои да се запиша на шофьорски курс и живо ме интересуват актуалните оферти за София, а ако е в района на Дървеница, Мусагеница или Студентски още по-добре. Моля Ви помогнете Simple Smile

# 143
Знам, коя школа НЕ е добра в ж.к. Надежда. ТрансКом Курс са много зле.   
Колата често се чупи, инструктора мрънка колко му е топло вместо да си върши работа.
Наистина взех книжка след този курс НО заслугата е изцяло на приятеля ми и благодарение на  напътствията от него и шофирането с неговата кола.

# 144
Здравейте,
и на мен ми предстои да се запиша на шофьорски курс и живо ме интересуват актуалните оферти за София, а ако е в района на Дървеница, Мусагеница или Студентски още по-добре. Моля Ви помогнете Simple Smile

Някои хора тук очевидно пишат без да четат по - горе!
Ако си направите труда да прегледате постовете в цялата тема, ще откриете  координатите на поне десет фирми предлагащи тази услуга на територията на град София, включително и на една - препоръчана лично от мен!

# 145
  • София
Не искам да се заяждам, но питам за конкретни райони. Ясно е, че има добри инструктори и в Люлин и в Овча купел, но пътя до там от Дървеница не е никак малко. Благодаря на тези, които ще се отзоват и нека спрем с постове от рода на горния - безсмислени са!

# 146
Щом основният ти критерии при избора на учебен център е собственото ти местожителство погледни този списък
( http://www.rta.government.bg/profcomp/registeruc/sofia.html )
и си избери това което искаш.
Човека който по горе съм препоръчала работи в района на централна гара, но никога не му е било проблем да започне или завърши часовете, които съм взимала на посочено от мен място.

# 147
Здравейте!
Искам да започна шофьорски курс по възможност по скоро. Моля да ми препоръчате фирма или инструктор за района на Люлин или в близост до него.

За момента имам препоръки от познати за http://www.auto-boys.info/ Ако някой има актуална информация за тях ще съм благодарна да я споделите!

Благодаря ви предварително!  Hug

# 148
Здравейте!
Искам да започна шофьорски курс по възможност по скоро. Моля да ми препоръчате фирма или инструктор за района на Люлин или в близост до него.

За момента имам препоръки от познати за http://www.auto-boys.info/ Ако някой има актуална информация за тях ще съм благодарна да я споделите!

Благодаря ви предварително!  Hug

Каква по-точно информация ти е необходима? По-назад в темата и аз съм ги препоръчала.
Много са прилични във всяко отношение. Аз ги намерих в нета, избрах ги, защото познавам района (изпитът се държи обичайно в района на школата или където преобладаващо тренираш с инструктора) и школата е по трасето на метрото.
Писах им мейл с конкретни въпроси, отговориха ми веднага. После отидох, записах се и започнах. Плаща се на вноски. Моят инструктор беше Христо Пенков - компетентен е, отнася се добре, редовен е за часовете и не ме е принуждавал да шофирам с други курсисти, не ми е "крал" от времето.
Ако имаш други въпроси, питай.

# 149
Момичета, искам да се похваля!

Имам шофьорска книжка от около 15 години, но не съм я ползвала. Когато родих сина ми, обаче ми се наложи да карам кола, но се оказа че ме е страх и съм адски несигурна. Затова реших да си опресня уменията. Тази година, през юни взех 5 часа по 20 лв. при един страхотен инструктор и си реших проблема. Сега карам при необходимост и съм с много добро самочувствие, което се дължи на инструктора - успя да ми избие комплексите около шофирането! Попаднах на него по препоръки от един форум в нета и затова, на свой ред ми се ще да го препоръчам - Румен Чавдаров с малко синьо Пежо, тел. 0888323108. Този инструктор е много човечен, не се държи лигаво и не е алчен. Спокоен е, обяснява отлично и дава смелост на такива като мен. Има страхотно чувство за хумор - часовете ми минаха неусетно, без малко да се пристрастя към тях.

Общи условия

Активация на акаунт