Както и да е, всеки си има глава на раменете, да преценява.
). Преместих се в СТЕЛТ само за да се явя на изпит - адски доволна, въпреки че карах само няколко часа там - изчисти ми грешките, свикнах с колата и ме пуснаха на изпит, казаха че няма смисъл да карам повече часове. Само да уточня, че не ме научиха да карам в другата школа - учех се самосиндикално с друг човек по черни пътища.... иначе нямаше и до ден днешен да карам
Та в СТЕЛТ още тогава имаха теория с кабинет и лектор - тогава не беше задължително. Много държат на качеството. Ако искаш да се научиш да караш и да не те късат за пари (защото собственикът е много против корупцията, има редица статии във вестниците по въпроса, там знаят, че пари от него и негови курсисти няма да вземат. Ако те скъсат - ще е за грешка, не защото не си си дала "бакшиша"
). Така че прецени дали 250 лв. са ти решаващи да минеш през всичките нерви на безкрайно късане, а и ще ги дадеш за подкуп и накрая ще излезеш поредната вързана в краката. В София сигурно и на едната ръка не могат да се преброят свестните школи и инструктори. Брат ми после си изкара целият курс там - супер доволен, кара много добре, взе си изпита от първия път. А аз от третия (чак в СТЕЛТ).
Аман
Успех на всички!
Школата не е близо до гарата но има много удобен транспорт до нея.Поне за мен.Ще видя как ще минат първите лекции и ще кажа мнение за школата .