Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са числата в обменната карта, които се отнасят до скелета и таза?
Как мога да регистрирам бебето си в общината, където живея?
Какво представлява обменната карта и кога трябва да бъде получена или попълнена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са числата в обменната карта, които се отнасят до скелета и таза?
-
Как мога да регистрирам бебето си в общината, където живея?
-
Какво представлява обменната карта и кога трябва да бъде получена или попълнена?
Обменната карта е документ, съдържащ информация за бременността и изследвания. Обикновено се попълва около 38-мата седмица от бременността. Той включва данни за здравословното състояние на бебето и майката, които са важни за предстоящото раждане и грижите за бебето след това. Трябва да се получи преди раждането, за да се предостави на болничния персонал по време на раждането.
-
Как се регистрира бебе според постоянния адрес на майката?
-
Какви са причините за коремна болка и стягане по време на бременност?
Аман от бюрокращини. Направо бях бясна.
Трогната съм,че сте се сетили за мен
Аз съм си тук,но само ви чета,че нямам време да пиша.Довършваме ремонта,а малкия е влезнал във фаза и ме побърква направо 
Дано се сетя по-късно

а това ми е кошмар....искам вече да се ражда тоя хулиган и живота да си влиза в нормалното русло

.
. Крива работа!
.От седмици не мога да ви изчета,но сега вече имам повече време.В болничен съм вече и ми е доста скучно по цял ден сама в къщи.Да дам и аз малък отчет,вчера бях на ЖК и реших къде ще раждам-Тина Киркова.Мислех Шейново,но се отказах,защото лекарката ми излиза в отпуск два дни след термина ми и ми каза,че ако не родя до тогава ще ме прехвърля на друг екип.