Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 435
  • 477
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
densi, мерси   bouquet

# 196

jorjeta, доволна ли си от глосовете на Диор?Аз засега най-много харесвам тези на  на Ланком и Клиник, но не е късно да опитам нещо ново Flutter.

не съм jorjeta,но имам глос на Диор -за мен е по-добър от full potential на Клиник ,който е лепкав...
за трайност е като повечето глосове  Peace

# 197
  • София
А белият шоколад не може да се ползва от хора с тъмна кожа така ли да разбирам аз... Crazy
O, трябва непременно да се тества преди това, защото има опасност да стои като брашно.  Wink
Така си мисля. Thinking
Иначе, аз винаги се стремя към сияна и светла кожа и с тази пудричка това се постига.  Hug
Но, пак казвам, непременно да се тества.  Peace

# 198
  • Варна
А аз се стремя към сияйна тъмна кожа, откъм тен съм готова вече, но другото малко трудно се постига и все търся и търся вълшебни пудри и кремове и помади:crazy:...не ми харесват брокатените истории във всички пудри за тъмна кожа  Tired

# 199
а днес си купих това и един лак Simple Smile
[/quote]

Супер изглежда този цвят (кой номер е?), и аз съм ползвала само диор кис, но мисля, че тези с четката са по удобни.  Crazy

# 200
Днешните ми придобивки:

Крем за ръце

Тоник

Шоколадово шампоанче

dermacare acneclear измивалка със соли от мъртво море и суперска кожена козметична чантичка. Wink.

# 201
  • Варна
 dollface, ами моят е малко по-тъмен, но не намерих картинка да покажа  Blush но са много хубави тези глосове...подчертават цвета на устните, но не придават много цвят...супер естествено стоят... Heart Eyes
моят номер е 437 мисля, че показаният глос е предния номер  Crazy
аз и Diorkiss пробвах, но нещо не ме впечатлиха...ти доволна ли си   bouquet

# 202
Скраб за тяло на Рефан - Направи ми впечатление,че срокът му на годност е едва няколко месеца,което ме кара да си мисля,че действително в техните продукти естествените съставки преобладават. Peace
Глос на Ланком- този цвят е съвсем неутрален и се вързва на всичко.
Руж ,отново на Ланком- Нямам мнение. Руж.

# 203
А аз се стремя към сияйна тъмна кожа, откъм тен съм готова вече, но другото малко трудно се постига и все търся и търся вълшебни пудри и кремове и помади:crazy:...не ми харесват брокатените истории във всички пудри за тъмна кожа  Tired
Аз си взех тъмния шоколад преди дни и съм възхитена. Heart Eyes Прекрасно стои на лице  тен ,няма брокат в нето,по-скоро мога да го определя като "златен прашец" Crazy

# 204
  • София
да се отчета и днес  Simple Smile
Avon senses - lagon body scrub -ексфолирант за тяло
мирише много свежо

# 205
мирише много свежо
зелен ли е - на цвят Thinking

# 206
  • София
мирише много свежо
зелен ли е - на цвят Thinking
не синьо е
от старата брошура, в новата има един зелен ,ама не ми харесва как мирише , може би за него мислиш

# 207
мирише много свежо
зелен ли е - на цвят Thinking
не синьо е
от старата брошура, в новата има един зелен ,ама не ми харесва как мирише , може би за него мислиш
да, сигурно  Peace

# 208
  • Варна
След командировка мъжо ме за радва с тези наща
http://www.parfumi-market.net/images/LUMENE_Brilliant_Bright_Smile_06.jpg
http://www.parfumi-market.net/images/LUMENE_EXTRA_VOLUME_BLACKES … BLACK_MASCARA.jpg
http://www.parfumi-market.net/images/Lumene_VITAMIN_Beautifying_ … ye_Cream_SPF6.jpg
И топ лак на ANYTIME   Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 14:28 от kopche

# 209
  • София
След командировка мъжо ме за радва с тези наща
И топ лак на ANYTIME   Simple Smile
искам и аз такъв мъж  Wink

Общи условия

Активация на акаунт