Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 429
  • 477
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Само мой си е...не го давам  Mr. Green

# 211
Гел душове на Лаура Вандини/син и оранжев/
Крем за тяло пак на Л. Вандини. Кашмир и нещо Pearl еди какво си

# 212
dollface, ами моят е малко по-тъмен, но не намерих картинка да покажа  Blush но са много хубави тези глосове...подчертават цвета на устните, но не придават много цвят...супер естествено стоят... Heart Eyes
моят номер е 437 мисля, че показаният глос е предния номер  Crazy
аз и Diorkiss пробвах, но нещо не ме впечатлиха...ти доволна ли си   bouquet

Diorkiss е много траен гланц, бях си взела розово с брокати, просто страхотен, и също не е много наситен цвета. Но не ми беше много удобно за слагане, предпочитам с четчица и затова ще си взема като твоя, тези дни ще разгледам цветове.    bouquet

# 213
  • Варна
dollface, обезателно после да кажеш от кой си по-доволна  Flutter Hug

# 214
  • София
Имам един въпрос за въпросните шоколади: Каква марка са? (нещо пропуснах из темата, а на снимката, не мога да разбера newsm78) Много зарибяващо звучат.

Сега да докладвам - снабдих се с:
дегримьор за водоустойчив грим
душ гел и скраб за тяло - ванилия
гомаж за смесена кожа
маска за лице с грозде
Това дотук на ИВ Роше.
Имат симпатичен подарък за над 30 лева - обеци и колие с камъчета подобни на кехлибар. НЕ съм ги носила още - не знам дали няма да окислят кожата и да пуснат едно такова като боя... ако ме разбирате за какво говоря, че не знам как да се изразя. Но пък кой тои дава подарък току така вече...
От всичко изброено съм доволна. Само за маската не знам - за пръв път я купувам.

И една спирала на Иса Дора за обем с пантенол - страхотна е. За пръв път я купувам, но досегашният ми фаворит Хипноуз на ЛАнком й диша праха.

# 215
Имам един въпрос за въпросните шоколади: Каква марка са? (нещо пропуснах из темата, а на снимката, не мога да разбера newsm78) Много зарибяващо звучат.

Сега да докладвам - снабдих се с:
дегримьор за водоустойчив грим
душ гел и скраб за тяло - ванилия
гомаж за смесена кожа
маска за лице с грозде
Това дотук на ИВ Роше.
Имат симпатичен подарък за над 30 лева - обеци и колие с камъчета подобни на кехлибар. НЕ съм ги носила още - не знам дали няма да окислят кожата и да пуснат едно такова като боя... ако ме разбирате за какво говоря, че не знам как да се изразя. Но пък кой тои дава подарък току така вече...
От всичко изброено съм доволна. Само за маската не знам - за пръв път я купувам.

И една спирала на Иса Дора за обем с пантенол - страхотна е. За пръв път я купувам, но досегашният ми фаворит Хипноуз на ЛАнком й диша праха.
На каква цена е спиралата?

# 216
На Буржоа са Simple Smile

# 217
  • Варна
http://concord.dir.bg/e-shop/images/makiage/delice_powder.jpg
Подарих си днес това, само че във варианта му на бял шоколад.  Mr. Green

Ето откъде тръгна всичко  Whistling  Crazy

# 218
Дойде ми поръчката от Hair2007 - шампоан за мазен скалп, термозащитен спрей и серум за изтощена коса и връхчета (принципно поръчах серум за фина и слаба коса, ще видим сега как ще го сменям) всичко на Eugene Perma. Преди малко си взех измиващ гел Baume Eclat на Ланком и  комплект на Ланком - крем в нормален размер Хидразен Анти стрес, тоник 50мл., нощен крем 15мл. и околоочен 5мл.

# 219
jorjeta мисля, че това което ти търсиш е бронзиращата пудра на Ланком. Върха е . Сега имам тен и ми върши страхотна работа. Наслоява се колкото пожелаеш, но няма брокат и е за елегантен вид. Дебни я, да знаеш. Hug Joy Whistling

# 220
  • София
Спиралата е за 25 лева. И сега съм още по-доволна - сваля се с един замах, не се разтича в жегите, не слепва миглите. За чувствителни очи, подходяща при носене на лещи... Абе "пу-пу"!

Благодяря за инфото за Буржоат-а.

А между другото знаете ли каква е работата с Бонжурите? На 2 места ходих - на "Орлов мост" е вече банка, а на "Славейков" пише, че е в ремонт  newsm78

# 221
Този на Алабин си работи. Peace

# 222
Термална вода на IWOSTIN.

# 223
Спиралата е за 25 лева. И сега съм още по-доволна - сваля се с един замах, не се разтича в жегите, не слепва миглите. За чувствителни очи, подходяща при носене на лещи... Абе "пу-пу"!

Благодяря за инфото за Буржоат-а.

А между другото знаете ли каква е работата с Бонжурите? На 2 места ходих - на "Орлов мост" е вече банка, а на "Славейков" пише, че е в ремонт  newsm78

Ами да, в ремонт са. Каква да е работата  Peace

# 224
Prolet, би ли ми казала коя точно спирала на Исадора си купила? Така, както я описваш,звучи много добре.

http://www.isadora.com/?id=901

Общи условия

Активация на акаунт