Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 362
  • 477
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Измиващ гел за сваляне на грим мога да ти препоръчам на Джонсън (розова - прозрачна тубичка с помпичка), много добре измива всичко.  Peace

от този гел получих невероятна алергия, с месеци кожата ми беше много зле. Знам че на всяка кожа влияе различно ама да предупредя Confused

# 316
  • Варна
Явно зависи от кожата, при мен е екстра. Използвам и дневното кремче на Джонсън за нормална и смесена кожа, също съм много доволна.

# 317
  • София
Също и с тоалетно млако на Българска роза. Освен за лицето го ползвам и за почистване на грима на очите

# 318
  • София
Поръчах си околоочно кремче и серум на Shiseido, чакам ги с нетърпение.  Crazy

# 319
Иля, за каква възраст е този крем? Не е ли за по- зряла кожа?

# 320
  • София
Взех си йогурта за тяло на Avon. Heart EyesСтрахотно ухае, идва ми да си захапя ръката.

# 321
Aз си купих oмекотяващ душ-гел на Bettina Barty. Нямам забележки, много ми хареса и като аромат и като действие.

# 322
  • София
Вчера си взех слънчезащитен флуид на Биодерма 50+.Днес ще го пробвам.И дезодорант на Дав, който уж не цапал дрехите.Ще го видим и него, що за продукт е.

# 323
  • София
Иля, за каква възраст е този крем? Не е ли за по- зряла кожа?

kremi_s, кремчето е подходящо за възраст 30+.  Peace

# 324
Мляко за тяло на Джонсън със затягащ ефект и поддържане на тена Wink

# 325
ФДТ на Лореал , сенки за блондинки на Лореал  Sunglasses  , дневен крем на Лореал

# 326
Иля, благодаря.
Моята нова придобивка е ексфолиант на д-р Хаушка. Очаквах повече. За мен това са си чисти козметични трици с малко розово масло...което ми напомни колко доволна бях преди години, когато почиствах лицето си с  козметични трици. Ще взема пак да опитам Simple Smile

# 327
Спирала "Masterpiece max" на Max factor, крем против стрии на "Дева", нова стъклена пила и един гланц за устни на Eveline.

# 328
Нови придобивки са няколко продукта на Биодерма! Не съм очаквала, че ще намеря чудесен крем за лице точно от тази марка. Много съм доволна - Хидрабио, с фактор 15, ето го:

# 329
Взех си спиралата "Masterpiece max" на Max factor ,но още не съм я пробвала.
Някой купил ли си е вече от тези сенки на Лореал със сенки за вежди.

Общи условия

Активация на акаунт