Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 360
  • 477
  •   1
Отговори
# 330
Кремообразна емулсия за лице на ELEA DermaClar за проблемна кожа с екстракт от цитрусови плодове. Наистина съм доволна. Peace

# 331
 Hug Слънцезащитен спрей на L'oreal и антицелулитен крем на Clarins.

# 332
  • София
Palmolive thermal spa -shower creme

# 333
Много се чудих къде да си задам въпроса, а не ми се правеше нова тема та....
Снощи на едни снимки забелязах, че много ми блести кожата в определени участъци, което означава, че явно трябва да я матирам леко.
Странното е, че кожата ми е сухичка по принцип и мажа стабилно с кремчета, но явно след някакво време и в жегата лицето ми става лъскаво.
Не ми понасят особено матиращите кремове, може би трябва да си взема някаква пудра. Самата писъл обаче да слагам пудра на мазно лице блях.... та общо взето и аз не знам какво трябва  Rolling Eyes

Моля за компетентните ви съвети   Praynig

# 334
  • София
Има листчета за матиране  Simple Smile попиват излишната мазнина.
На мен като ми се наложи ползвам и най-обикновена хартиена кърпичка, която просто допирам до лицето. Да си слагам пудра 2-3часа, че и повече, след като съм се гримирала ми звучи гадно и не ми харесва ефекта.

# 335
Ето това са новите ми придобивки:

шампоан и балсам на Shiseido-Ma Cherie

и Shiseido-Ma Cherie Jelly Water Mist

# 336
  • София
s_lady, пиши после отзиви за продуктите, моля! Чудех се дали да си поръчам  Wink

# 337
s_lady, пиши после отзиви за продуктите, моля! Чудех се дали да си поръчам  Wink

Няма проблем...веднага щом ги пробвам и ще пиша. Peace
Засега мога да кажа,че ухаят невероятно и най-вече спрейчето. Crazy

# 338
Термозащитен спрей Hot Gloss на Liding http://www.kemon.it/en/prodotti/prodotti.asp?id=150

# 339
Маска анти-акне на Талодера  Simple Smile

# 340
Боди лосион "копринени чорапи" на Венус с блестящи частици.

# 341
  • София
Ами зая матирането - и аз съм в подкрепа на хартиените листчета. Това даже не е точно мазнина, а е комбинация и от пот и прах и крем за лице. Така става в жегите почти с всички. Да се радваме, че жегите скоро ще свършат...

# 342
Да се похваля ,вчера си взех пилинг за тяло на Касиопея с кафява захар ,мирише страхотно и днес изпробвах ефекта -кожата е страшно мека и ухае страхотно, дори няма нужда от мляко или лосион за тяло след това. Peace

# 343
Това си взех тея дни Toleriane Soothing Protective Skincare by La Roche-Posay

# 344
  • София
Шампоан Karite на Rene Furterer

Интимен гел Lactacyd

Общи условия

Активация на акаунт