Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 349
  • 477
  •   1
Отговори
# 360
Интимен гел Лактацид
Крем за тяло шоколад и лешници на Venus -  доста траен аромат Flutter в сравнение с аналогични продукти от масовата козметика, не съм очаквала Hug
Хидратиращ гел-крем Aquasource на Biotherm
Бронзиращ гел на Мейбълин

# 361
Сапфир-минерално олио за коса

# 362
HydrAction Deep Hydration Pore Reducting Treatment by Dior и четка за сенки Dior.

# 363
Интимен сапун-гел на Билка Sunglasses

# 364
s_lady, пиши после отзиви за продуктите, моля! Чудех се дали да си поръчам  Wink

illy,шампоанът и балсамът на Шисейдо са страхотни,а също така и спреят. Peace Косата ми става много мекичка от тях и бляскава,освен това миришат много готино и много силно. Peace
Препоръчвам  ги горещо! Flutter

# 365
Интимен Лактацид
Черняи кристал на Версаче

# 366
  • София
s_lady, пиши после отзиви за продуктите, моля! Чудех се дали да си поръчам  Wink

illy,шампоанът и балсамът на Шисейдо са страхотни,а също така и спреят. Peace Косата ми става много мекичка от тях и бляскава,освен това миришат много готино и много силно. Peace
Препоръчвам  ги горещо! Flutter

Мерси много, че не забрави молбата ми  Heart Eyes

Днес се отчетох с лак за нокти и спирала на Мейбълин  Simple Smile

# 367
  • София
Ау - този ЛАктацид! Това направо е мода!
Но ако го купувате, защото чувствате нещо нередно на мястото, където по принцип се употребява - я си отидерте на гинеколог... Особено след море и басейни човек може да е завъдил какво ли не.

# 368
Хм, що да е мода....от 2 години си го ползвам, идеята му е не ако имаш проблем, а да поддържа подходящо PH..

# 369
  • София
Ау - този ЛАктацид! Това направо е мода!
Но ако го купувате, защото чувствате нещо нередно на мястото, където по принцип се употребява - я си отидерте на гинеколог...

Между другото точно гинеколозите го препоръчват.  Wink

# 370
 За лактацид - пробвах тестер от едно списание. Сигурно и на други хора е харесал.
Много дълго бях доволна от интимния гел на Леокрема.

От вчера покупките са ми - нова опаковка душ олио на Декубал, олио за тяло Декубал, крем за лице Декубал  Peace

От продуктите на Венус и аз съм много доволна.

Вече не си и помислям за скъпите продукти, които купувах преди, но за сметка на това пазарувам повече дрехи  Mr. Green

# 371
Качественото отдавна е на мода  Peace

# 372
  • Варна
Tази пудра и Advanced околоочно кремче на EL Heart Eyes

# 373
Аз си взех този гланц да Диор. Цвета е бледо розово с брокатчета (номер 257 - organdi pink).

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 13:41 от Анонимен

# 374
Момичета в района на Витошка къде мога да намеря продукти на Venus Hug

Общи условия

Активация на акаунт