Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 347
  • 477
  •   1
Отговори
# 375
Момичета в района на Витошка къде мога да намеря продукти на Venus Hug

Провери в тази аптека дето е точно на Витошка и Солунска

# 376
Тони, благодаря.   bouquet
Тъкмо мислех да ходя за една спиралка на Мейбълин Simple Smile

# 377
  • Варна
Моите придобивки са 3 парфюмчета:

# 378
  • Варна
Pepsilight, кой е този на DKNY...как би го описала и най-важното харесва ли ти  Crazy

# 379
  • Варна
Да, определено от 3 - те на DKNY най ми допада, свеж е и има някаква цитрусова нотка. Ето и описанието в ягодката.

# 380
# 381
  • Варна
Да, определено от 3 - те на DKNY най ми допада, свеж е и има някаква цитрусова нотка. Ето и описанието в ягодката.

мерси   bouquet

# 382
  • Пловдив
Noviderm - Serenactiv почистващ и дегримиращ крем
Чудесно почиства грима, от спиралата не остана и следа и е без парабени и оцветители
Започвам да разучавам и други техни продукти  Party

# 383
лосиона за по4истване на грим на нивеа! Crazy
похвалвам го и го препоръ4вам на вси4ки носещи лещи-махам грим-обилен,без да съм си махнала лещите и не дразни въобще Peace
 http://www.nivea.bg/products/show/%D0%9B%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BE … D1%80%D0%B8%D0%BC

също бронзираща антибактериална пудра на манхатън-у4удващо ми хареса...и без фдт,стой добре

# 384
  • Варна
2 червила на Пупа и крем за тяло на Aquolina, с аромат на горена захар

# 385
  • София
Анти- дехидратиращ структуриращ гел на Rene Furterer  Crazy

# 386
Купих си много лакчета за нокти - 5-6 цвята, много свежи и хубави цветове и много им се радвам и не мога да реша с кой да се лакирам  Blush
Иля ти се реши на Rene Furterer, страхотно - пиши после отзиви, имам приятелки изрусени които искат хидратациа и добре им се отразява много. Аз само едно шампоанче съм имала, но много хубаво беше. Между другото ги рекламират като без оцветители, без парабени, без консерванти като цяло и абсолютно органични, от което на мен ми идва да скачам от щастие  Party

# 387
  • София
Блясъкът за лице на Нюкс.

# 388
  • София
Иля ти се реши на Rene Furterer, страхотно - пиши после отзиви, имам приятелки изрусени които искат хидратациа и добре им се отразява много. Аз само едно шампоанче съм имала, но много хубаво беше. Между другото ги рекламират като без оцветители, без парабени, без консерванти като цяло и абсолютно органични, от което на мен ми идва да скачам от щастие  Party

Zookey, точно така, продуктите на Rene Furterer съдържат концетрат от активни растителни съставки и етерични масла, веднага като тествам, ще споделя отзиви.  Hug

# 389
Последно си взех измиващ гел на Iwostin:

Общи условия

Активация на акаунт