Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 331
  • 477
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Продуктите на Касиопея,къде ги продават?

Във Варна - новия МОЛ, в София - в CCS, за други места не се сещам

# 406
  • София

И в Мол-а на Стамболийски има Касиопея, имат си магазинче на първия етаж.

# 407

За Варна в мола,но къде точно да ги търся  в кой от магазините? Peace Embarassed

# 408
  • София
Аз продуктите на Касиопеа не ги харесвам! Може да миришат хубаво, но кожата ми става по-лоша от тях. Много изсушават сапуните, а скрабът им не скрабира качествено...

Вчера си купих Венен гел на Др. Тайс - не очаквах да е така хубав. Дали действа обаче не мога да преценя от един път. За уморени крака е и за тонизиране на кръвоносните съдове.

Купих си и спреят за обем без отмиване Тонуция (така ли беше името  newsm78) на Рене, но още не съм го тествала. МАлко съм разочарована, защото не е никакъв спрей , както пише на опаковката, а си излиза пяна от него  newsm78

# 409
Euserin Hydro-Protect Fluid
Никога до сега не съм го ползвала и не знам дали е хубав. Взех го по препоръка.

# 410
  • Варна

За Варна в мола,но къде точно да ги търся  в кой от магазините? Peace Embarassed

На втория етаж, пише си Касиопея.

Аз продуктите на Касиопеа не ги харесвам! Може да миришат хубаво, но кожата ми става по-лоша от тях. Много изсушават сапуните, а скрабът им не скрабира качествено...

До сега единствено олиото за тяло бях купувала, затова повторих пак, много хубаво ми действа . Дори сега след плажовете, когато кожата ми е порядъчно изсушена, прибягнах до него като спасителен вариант. Скраба го купувам за първи път и още не съм го пробвала.
Кремове, сапуни не съм взимала, нямам впечатления от тях.
Напълно е възможно да си права  Peace

# 411
Касиопея имат магазин и на Шишман, срещу Билкова  Peace

Аз си купих Lotion Purete на Chanel след агитация в моето списание. Ако не ми харесва, им се сърдя  Crossing Arms  Joy

# 412
  • Варна
Кремче на Scholl за загрубели пети, много се надявам да остана доволна. Някой ако го е ползвал да даде отзиви.   bouquet
Комплектче интимен гел и кърпички на Lactacyd. ( Ауу сега забелязах, че всички сме си го купили гелчето, а и коментара за гинеколога, защо трябва да имаш гинекологичен проблем за да използваш гел?  newsm78 Това не го разбирам.)
Патронче и лентички за кола маска. Да видим кога ще се наканя да го използвам.  Mr. Green

# 413
  • София
Nivea -summer-лосион

# 414
  • На черешатааа
Диор адикт, черния кристал на версаче, кавали серпентин.Шампоан на Колистар -супер е, Керастаз сатин 1-Иля благодаря за препоръката  Hug,тоник EL, измиващ гел EL, червило avon прото гоу, глосче на ланком,няколко  лакчета.

# 415
  • Over the rainbow

Взех си от зеления SANEX NaturProtect Spray. Доволна съм. Не оставя бели петна по дрехите и ухае приятно.  Peace

# 416
  • при моите деца .....
Euserin Hydro-Protect Fluid
Никога до сега не съм го ползвала и не знам дали е хубав. Взех го по препоръка.
Това флуида за смесена кожа ли е?
Ще споделиш отзиви като го използваш няколко дни.

# 417
  • София
Пробвах спрея за обем - не видях повече обем, отколкото имам обичайно... newsm78 Да видим след няколко ползавания дали ще има ефект.

За ЛАктацида и гинеколога: Повечето хора си купуват Лактацид, когато усетят накакви миризми на мястото на употребата му или и сърбежи и дискомфорт. И си казват "трябва да се мия по-старателно явно..." Здравото "място" след измиване само с вода се чувства супер, свежо и не мирише лошо (миризма не може пък никак да няма, колкото и да ни се ще)

# 418
Това флуида за смесена кожа ли е?
Ще споделиш отзиви като го използваш няколко дни.
Да, за смесена и чувствителна кожа. От първо мазане мога да кажа, че добре хидратира, без да омазнява излишно. За да го купя натежа това, че има SPF 15.
Сега си търся някакъв хубав тоник без съдържание на спирт. За нормална към смесена кожа. Ако някой се сеща, да споделя.  Wink

# 419
  • Варна
Сега си търся някакъв хубав тоник без съдържание на спирт. За нормална към смесена кожа. Ако някой се сеща, да споделя.  Wink

Тониците на Clarins са много хубави и без алкохол, все пак зависи в каква ценова категория търсиш, около 30лв са.

Общи условия

Активация на акаунт