Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 58 250
  • 998
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна

Тц, Тц, тц...какво искаш да кажеш с този пост?  newsm78

Глей ся.

Понеже Джуфката е сладур, който рядко се появява в темата, иска да каже без много-много думи, че се е затъжила и обича въпросните гушнати хора. Гушките в Дюканските среди са позволени през последната година горе-долу.  Joy Джуфке, поправи ме, ако греша.

Ха добро утро и от мен. Честито,  сладурченца с поводи.   bouquet

Кака Дори си вари супичка със зеленце. Преди десетина поста някой каза същото, аз тогава хукнах към котлона и забравих с кого заедно ще си тровим живота с този кулинарен шедьовър.   chef Моля да си каже пак.  Praynig

# 361
Добро утро и от мен! Hug
Момичета , чудесни сте на снимките.Страхотна промяна.  love001
Джуфка,аз ти пазя ревностно аватара ,а ти не ма поздравяваш! Naughty hahaha Joy Joy
Вани ник ,да не те забравя ,слънце. Hug Hug smile3503
Росчо,и аз казах да се върне старата традиция,ама само ти си ме прочела. hahaha Joy Joy Hug
Момичета,карайте трета по устав,защото после в четвърта е трудно.Аз лично от страх да не кача  в трета карах повече П-дни в седмица и сега е гадничко- повярвайте ми. #2gunfire #2gunfireНямам повишения на килограми,но като  че ли имам на мерки. EmbarassedСтават ми дрехите ,но имам чувство за вина, когато се храня нормално.От мен толкова ,май се престарах. Embarassed
п.п.и аз чакам да видя някоя нова придобивка! Naughty Whistling
Лек и отслабващ ден на всички!  bouquet

# 362
фини овесени трици- наистина са по-различни от масовите, почти колкото пшеничените са фини, като прах и кекса става по-добър, моля ако някой знае в София къде има- да сподели.

Аз смилам едрите в кафемелачка и стават още по-финни  Party

Добро утро на всички и честити месечинки момичета  Hug

# 363
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мен!

Айде и аз да почерпя за 3-та месечинка и да се пофръцкам.
Креми вече ме разконспириралаааааа   bouquet

Резултатите ми за 3 месеца:
-17 кг.
Гърди - 9 см
Талия - 10 см
Ханш - 10 см
Бедро - 9 см (от всеки крак)

Признавам си че не съм чела няколко страници, но........ работа, работа и пак работа. Ще наваксам!
 Hug Hug Hug

Обичам ви муцунки сладки!!! (вие си знаете)

Честити месечинки на моите Дюки наборчета - Жозефа и Дени Кали, а къде е Дени Кали  newsm78

Катеджинчеее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 10:24 от Tatitt

# 364
Добро утро, момичета.Браво на "-" и кураж на "+".  Днес ми е 5 ден от ударния режим, но още не съм се мерила, че ме е страх да видя каква ударничка съм била. Прегреших с препечена пилешка кожичка Embarassed, обаче както се казва "Късно е либе за китка", гледам, че степчето присъства в рецептите , но не разбрах може ли да се пие, като няма бира Mr. Green, само на млекце и чай не става. Колко дни ще е удачно да бъда на ПЗ, днес реших, твърдо искам 10 кг. "-"

# 365
Добро утро и от мен!
Честито на всички месечинки Hug и с минусчета Hug

Катетоджин-страхотна промяна. Едно голямо браво  bouquet

Аз днес пак съм ок с кантара.
Благодаря за съветите вчера на всички момичета Hug.
Зада не се обвинявам после, реших да устискам още малко в втора, до 20, и минавам в трета-но ограничено. Че на морето много изкушения и ако се отпусна ще стане лошо.
Ще си хапвам всеки ден зеленчуци, рибка, месце и по 1 плод там, а като се върна живи и здрави ще си вляза в истинската трета по устав.
Дано да се получи заплануваното
Много усмивки и успешен ден!

ПП. За срещата в неделя, май ще успеем да се класираме с Киарас, така че ще се запознаем с някой от момичетата.

ПП. Татит и аз нищо не виждам Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 10:02 от veneras

# 366
  Здравейте Дюкански красавици!  Hug

Помните ли ме?То аз рядко се включвам ,но чета редовно и следвам съветите ви.Благодаря ви много!  bouquet

Аз започнах на 26.05.08 с 73 кг,днес месец и нещо от режима постигнах целта си 62,5 кг или -10,5.Мерките не зная какви са ,но вече е очевадно колко съм отслабнала.От всякъде чувам комплименти и то от непознати,който не са ме виждали преди освинчването.Страхотно е-самочувствието ми хвръкна.Съпругът ми не дава повече да отслабвам,но и аз смятам, че малко сланинки в ханша не са ми излишни.Имам още 0,5 за сваляне,но   и те ще хвръкнат тези дни,защото ще включа засега само плодовете и малко сиренце.Така или иначе ще готвя режимно заради мъжо,че той има още 10 кг да слабее.

Ще се опитам тези дни да покажа и някоя снимка преди и сега,макар че са само 10 кг при мен много си проличаха особенно в лице.Сега само се моля  baby_neutral,да успея да ги задържа тези кг.

# 367
Добро утро на всички и мерси за кафенцето,и аз в момента си пийвам smile3507 ,за да се разсъня.
Ivi baby честита ти месечинка  newsm10 !
ros4o чакам за панталона да го видя  Flutter.
Горда аз си купувам Верея 0,1%,то най-много ми харесва.
Катяджин изглеждаш страхотно smile3501.
tadela добре дошла  welcome.
Tatitt нещо не ми се отваря,и нищо не виждам newsm78.

# 368
  • Варна
 Добро утро на всички,искам да споделя с вас,който имате като мен проблем с WC. чая който използвам.Китайски е,съдържа зелен чай,слез и май бамбук,кутията е зелена и се купува от аптеката.Ако искате ще го снимам да го видите,действа безотказно.

# 369
Моми4ета снощи сготвих тикви4ките на Лео http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100674&pid=5744122. Много вкусни станаха .Лео  bouquet  bouquet  bouquet

# 370
Здравейте, момичета!

Прочетох тук последно няколко поста, че имате проблеми с 00. Аз също бях така в началото. Преди да почна режима ядях Активиа 1/2 всеки ден. Като я спях - ужас, но сега пуснаха 0.5% и си ям триците с нея сутрин на работа. Ефекта е поразителен, даже малко прекален в П дни.  hahaha

# 371
Здравейте момичета,
от много спорове доказване на стари и мъка по неотговорени въпроси на нови,всички пропуснахте рожденият ми ден вчера и за пореден път се убеждавам, че явно има разлика между хората които са около тебе и интернетните "приятелки и съмишленички".
Лек и отслабващ ден!

# 372
добро утро и от лапландско
сега по ред и по спомен  Mr. Green

Вещи, електронният ми кантар мери половин кг ОТГОРЕ за съжаление
но поне не е голяма разликата
този на сестра ми беше с цели 4 кг сравнен с моите 2 механични
та сега се меря на моя си електронния и после на механичния, нали на него започнах, да ми се отчита поне разликата там

Еми, за почивката - аз си направих един голяяяям кекс, нарязах го на порции, всяка увих в пласт. фолио и така си получавах точно дозата
канелени бисквитки ме е страх да правя изобщо, правих само 1 път и бяха ометени наведнъж
престрашавам се само евентуално при ПМС

а по принцип за пътуване аз правя така - взимам си пуешко филе, разделено на порции и опаковано във фолио, замразено и си го пренасям в хладилна чанта заедно с 1 шише замразена вода (нямах време да търся хладилни блокчета), всичко ми оцеля, като не си забравих и дамската чанта, и там имаше замразени пакетчета, които в жегата бързо станаха готови за консумиране
това даже и в самолетите действа, като разбира се хладилната чанта не беше в ръчния багаж
особено на път за БГ - Луфтханза ме умори от глад - предложиха само тъпи сандвичи, та си извадих аз филето най-спокойно
виж на връщане бяхме с австрийците - те добре се справиха с храната, но все пак аз си имах запаси, които извадих по някое време

коте, страхотна къща
още като видях първата снимка и ми прищрака, че май сме съседки
а за дрешките - купувай си, не пропускай намаленията, ама взимай ПО-МАЛЪК РАЗМЕР - по твоя преценка 1, 2, 3 номера надолу
аз поне така правя, купувам с перспектива, все им идва моментът

на всички, публикували снимки
страхотни сте
аз още не мога да се престраша да се пусна
но скоро може би, евентуално

и да се похваля с нещо извън темата - в нашето село има изложба на Межд. войни, та бяхме там вчера със синчето
прекарахме си страхотно
изложбата е невероятна
http://www.ornskoldsvik.se/kulturfritidochturism/ornskoldsviksmu … 360e28000523.html
видяхме Варт Вейдър на "живо", както и джедаите

лек и прохладен ден, изпълнен САМО с минуси

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 11:11 от Анонимен

# 373
А да забравих вчера изядох 5 сладки - УЖАСССССССС

# 374
Дорчеее HugКак ме разбра? Laughing
Перле Hugчаках да се появиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт