Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 58 250
  • 998
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро,

Тази сутрин кафето е от мен

КатеДжин, в сравнение с преди си станала половин Кате! Изглеждаш чудесно! Честито 6 месеца  на патеица!  bouquet

Честити месечинки на chugra, Ivi_baby, Тинтири-Минтири, Тани, жозефа (1), radius (9), Tatitt(3), Zlatizcd(5), Аmerie(4), Merian(5)    bouquet
Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 06:30 от Катя*

# 346
  • София
Добро утро.
Реших си проблема със закуската, благодаря ви за идеите!!

Еми, до колкото разбрах за импровизираното море ( за уикенда) ..
Така е, импровизирано е, но ще е седмица Mr. Green
А преди това 3 дни в Родопите.
А днес в командировка.Ще спя тук:  www.izvora.com, та силно се надявам да свърша работа мноого бързо, за да си пробвам новия бански (който всъщност е добре забравен стар на 4 години, дремещ дълбоко в гардероба- не за друго, ама с вторичния ефект на режима, пак влизам в горнището  Wink)
Така, че близо две седмици режима ще се изпълнява в социални (а не домашни) условия.
Пък- както казва Мечо Пух- колкото толкова.

п.с. който не е опитвал телешко-спаначените-люти кюфтета на Орелия, е зигубил 1/3 от очарованието да е Дюканка (Тунинг, теб не те споменавам, докато не си купиш печка).
п.с.2 Лени, Горгоната отдавна се отказа-не и понесе режима. Та ми завеща така дефицитните фини овесени трици- наистина са по-различни от масовите, почти колкото пшеничените са фини, като прах и кекса става по-добър, моля ако някой знае в София къде има- да сподели.

# 347
  • UK
  Добро утро, момичета и момче!
 Аз се мятам официално в трета, ама си оставям лентичката за стимул. Ако сваля още едно килце ще е супер, а ако не..., е пак ще е добре Mr. Green
  Еми, и аз извадих един нов, добре забравен стар, бански. При мен обаче винаги се е касаело само за прашки Mr. Green , какво да се прави като мразя разликите, ако можех и чисто гола щях да се пека.
  Катеджин бравус! Те ръцете ти, душа, останали две пръчки само.
Лени взех отношение към линка Simple Smile Аз си имам скрити Дюкани в семейството. Свекърва ми е в менопауза, но въпреки това за 4 мес свали 15кг и сега в трета е още -2кг. Аз за същото време гътнах само 10кг и като включих един плод само и зациклих Mr. Green А уж съм млада коза....... да не се окаже, че съм само коза...
  ПС. Еми, дай линк за тези люти кюфтета
 Hug

# 348
  • София
Добро утро на всички  Hug
Еми  Hug
Лени Hug
Мимс  Hug как няма да си доволна - за два месеца си изминала 2/3 от пътя до целта си! Поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet
Слънчо (бивше Слонче  Laughing)  Hug отпадналостта е от режима. Постепенно ще премине и ще почустваш прилив на енергия! 38 кг са амбициозна цел! За да я постигнеш, трябват много воля и постоянство. Мотивацията ти трябва да е силна, за да не допуснеш изкушенията да те надвият, тъй като диетуването ти ще е дълго. Пожелавам ти успех!   bouquet
Моника  Hug това се отнася и за твоите 59 кг за сваляне. Възможно е, но ще трябва наистина да се мобилизираш! Успех и на теб!  bouquet
Риен  Hug запекът е огромен проблем и трябва да го разрешиш по някакъв начин!  Ако кажеш, пращам по пощата свещички и Сание  Joy Специално на мен от билковите хапчета, които рекламират и дават по аптеките, нищо не ми действа.  Sad Всички "бабешки" цярове са със зехтин, мед, орехи и прочее нережимности  Sad
Свидничка Hug честита трета!   bouquet Ако това кило те притеснява особено, по някое време  насред трета можеш да направиш 5 П и 5 ПЗ и да го ликвидираш.  Peace
Отивам да си направя палачинката и пак идвам  Laughing

# 349
  • Лом
Добро утро момичета кокичета и момче! LaughingБлагодаря на Катя*и K_savova ,че забелязахте месечинката ми.
Хайде на всички ви по кафенце  А сега резултати:талия-5см.,ханш-5см,бедро-4см.

Честити месечинки на chugra, Ivi_baby, Тинтири-Минтири, Тани, radius (9), Tatitt(3), Zlatizcd(5), Аmerie(4), Merian(5) извинявам се ако съм пропуснала някой.Свидничка  bouquetMimSSS   bouquet  krikri   bouquet    Eми     bouquet  rien   bouquet
 Кате   невероятно,  bouquet браво!

# 350
Добро ви утрооооо
как сте милички
мерси за всички комплименти
Ще видите когато стигна желаната цел вие
Вчера си харесах едни готини панталонки ама нали съм ... шоши реших че като отслабна ще си купувам нови дрехи
(а сега има толкова хубави неща намалени че ме е яд) това ми е наказанието че се отпуснах така
Мерси за кафетоооооо имам нужда ама ако може и малко мляко 0%
много ви обичкам
цунки по муцунки

# 351
Искам и аз да дойда на срещата, но не знам дали ще успея, а и никой лично не познавам Embarassed-тъкмо повод да се запозная  ако се престраша Laughing
Макар и лелки изкуфели (някои), не сме толкова страшни...не хапем  Laughing
Джизъс  Hug тия почивки в Турция колко народ върнаха назад с килата  Joy
Ню Валя  Hug казали са ти вече, ама и аз да добавя - по принцип би трябвало да се сваля в П и в ПЗ да се задържа. Но има късметлийки, които свалят и в ПЗ, а май дори някои свалят само тогава. Въпрос на организъм. При мен най-често дори след първите 1,2 дни ПЗ се получават плюсове, които елиминирам до края на ПЗ и през П свалям пак.
Муниека, пиши, бре момиче!
Орелия и Еми днес липсват  #2gunfire
Скорпиа, предлагам да елиминираш подмятанията и иронията и да се включваш по същество.
Тадела, защо само запис? Бързо разказвай житие-битие и т. н. Колко кила искаш да свалиш?  welcome
Слончо, и аз като Бачи да те подканя да слезеш от балкона и да се представиш  Laughing
Елисавета, защо реши, че ни досаждаш  newsm78 Честито кило!  bouquet
Афродита, честит първи дюкански месец!   bouquet Хубав резултат, браво!  bouquet
...следва продължение, като сложа малкия да спи...

ръст 155 кг.65 цел.55 друго кво женена на 34г имам две прекрасни деца.а каде 6те е срещата

# 352
Добро утро на всички!
В много приповдигнато настроение съм днес. И времето едно такова свежо, прохладно...
Скарана съм с Кантарев и съм му сърдита  #2gunfire  . Забутала съм го под леглото и не щЬ да го видя. Скъса ми нервите с това едно кило - ту нагоре, ту надолу....Сега като не му обръщам внимание ми е екстра  Laughing Sunglasses .
При нас изчезна киселото мляко Герма 0,1%. Има Култура, но другото ми е любимо Cry . Така е вече седмица... newsm78
Пробвах веднъж Пършевица 0,5% , но нещо не ми хареса. Много е кисело.
Ако знаете каква вкуснотия приготвих снощи.... smile3521 ....пълнени тиквички на фурна . С телешка кайма и парченца пилешко пушено филе. Пръстите да си оближеш. А по принцип много-много нямам време за кулинарни подвизи....
Нямам търпение да дойде неделя. Какви страсти се завихриха у домашните...ама е много сложно за обяснение. Както и да е. Но са изненадани дето аз, разбирате ли..... аз - ще ходя на среща, и то форумска.... smile3508 newsm48 newsm08 . Щерката е на форумска среща в петък вечер. Ама тя може ......а аз ?....амиииии и аз мога. Пък!
Лек ден на всички./Смятам да поработя днес, че с вчерашните страсти главата ми все тука беше  Joy /

# 353
Добро утро!
Да честитя месечинките на  chugra, Ivi_baby, Тинтири-Минтири, Тани, жозефа (1), radius (9), Tatitt(3), Zlatizcd(5), Аmerie(4), Merian(5)  
КатеДжин, чудесна си!
Риен, ако имаш възможност да си намериш свещички, много са ефикасни, но все пак е добре да не се прекалява и с тях. Не помня кой беше предложил (за което се извинявам) да се изпиват сутрин на гладно по 1 или 2 чаши топла вода (но от бойлера), когато се прави редовно има ефект. Също така би могла вечер преди лягане да изпиваш и една чаша айрян, но за това е необходимо по-продължително време.
Едно предложение за ПЗ-дните, което действа като метла за червата - зелен боб и тиквичка се сваряват със съвсем малко вода и след това се прави сос от 1 к. кисело мляко и около 100 грама извара, копър и чесън. Нарочно сложих повече мляко, за да стане като супичка. Не е чак до там вкусно, но пък е много полезно. Консумера се студено.
Желая лек и отслабващ ден на всички!
Горда, не си ли чувала за фонда "И аз съм човек", не става въпрос само в материално изражение!

# 354
Добро утро  bouquet
Катяджин, Hugедно много голямо браво!
Кри  Hug
Сънче Hug
Свидничка Hug
Лени,Бачи,Гуди,Славе,Зеленку,Реге,Вани Hug
ВЕЩИ  bouquet Hug

# 355
Дзаааааааааккккк,

Войната е свършила……

Така ВИ ОБИЧАМ МОМИЧЕТА   Hug

monica_g – здравей, добре дошла. Ние сме почти колежки. Та да те светна с една хитринка, която аз правих преди да си купя метър. Обгръщах пищните си форми със сезалче, след това здраво хванала двата края на измереното, налагах на позиционирана ролетка. Емииии кво да се прави, нали трябва да се стимулирам с постигнатото от самата мен

Слончо – и на теб добре дошла. Хейййййй, голямо канене те кани Славето, ама що те е срам толкова, ние сме сигурното рамо на което можеш да поплачех, или да се посмеем заедно …….

Жозефа – браво дюканче. Добре дошла

Горда – браво бе, неприлични намеци. Ми що не? ти си си красавица!. Как можеш да си помислиш дори,че си за изхвърляне ….

Десси – ха честито първи ден, и умнатааааааа

Катеджинннннн – хелоуууууууууу. Абе гледам едни красавици надничат от две снимки, те един и същи човек ли са? А отдолу изредени едни манекенски измервания……. Мммм да! ПРЕКРАСНА СИИИИИИИ

Честити месечинки на chugra, Ivi_baby, Тинтири-Минтири, Тани, жозефа (1), radius (9), Tatitt(3), Zlatizcd(5), Аmerie(4), Merian(5)   

Сега да се оплача. Трети ден се опитвам да се сборя с това качване на снимки от Ягодите. Не става, не, че аз не могааааа ….. щото аз съм умничка, и се отказвам. Те кадрите са същите като всички които вече успях да разгледам, излъчват само веселие, и много дюканска красота /днес ми е един от най-скромните дни /

Сега да се похваля – пак ще пробвам в снимки.бг – имам нов панталон, и ИСКАМ ДА ВИ ГО ПОКАЖА
АПЕЛ:  до всички
Къде отиде онази стара традиция, с показването на новите придобивки? Хайде, по сериозно, не затривайте „изградени уставни навици”!!!
Перлито преди време пак напомни, имаше малко снимчици, и пак се забрави тази традиция. Аз днес напомням пак. А И ЗНАМ ЕДНА ДЕВОЙКА, ДЕТО СИ ТРЪГНА С ЦЯЛ КУФАР С НОВИ НЕЩА ОТ СРЕЩАТА НА СТАРОЗАГОРСКА ТЕРИТОРИЯ. Обеща да ги покаже, ама ……… чакам, следващия път ще те издам ОБЕЩАВАМ

Хайде, за сега толкоз ……..че май прекалих, после пак 

# 356
  • София
    Момичета,във веригата Хранкомерс има кисело мляко Карабунар 0.1,но ми се стори,че има много сухо мляко в него.Нищо обезпокоително няма в надписа за съдържанието,даже ми беше много вкусно и приличаше на натурално,но в последните два пръста до дъното на кофичката като,че ли се е утаило сухото мляко.Накрая приличаше на вкус на Верея.Ако някой го е опитал да каже мнението си.Цената му е 73ст.

# 357
Добро утро  bouquet
Катяджин, Hugедно много голямо браво!
Кри  Hug
Сънче Hug
Свидничка Hug
Лени,Бачи,Гуди,Славе,Зеленку,Реге,Вани Hug
ВЕЩИ  bouquet Hug

Тц, Тц, тц...какво искаш да кажеш с този пост?  newsm78
Мацки, аз няма да ви се сърдя, ако не ме споменавате, като няма какво да ми кажете.  Wink
Вани ник, водата си я пия всяка сутрин , не става.  Cry  Днес отивам да ги изнудвам за свещички. Щото иначе няма смисъл да диетувам като нищо не излиза , а само влиза. Кри, много мило, но ще се оправя и с тукашните продукти.
Еми, аз знам къде има фини трици, но не ти върши работа  Mr. Green Апропо при нас някои от едросмлените трици ги водат овесени ядки  Shocked

# 358
  • София
Здравейте момичета Hug! Днес става 1 месец откакто съм на режим  и резултатът ми до момента е чудесен ( поне за мен си е така Laughing) -5кг. Много съм щастлива и благодаря на всички, че ви има.
Честити месечинки и на chugra, Тинтири-Минтири, Тани, жозефа , radius , Tatitt, Zlatizcd , Аmerie , Merian.   Надявам се всички да са така доволни от режима и резултатите си както аз. Послучай месечинката сутринта отидох и си направих изследвания. Интересно ми е да видя показателите си след 1 месец дюканстване. Резултатите ще са готови утре и ще докладвам.
Татит, скаридите станаха страхотни  Peace
Успешен ден на всички.

# 359
Добро утро и от мен момичета! Heart Eyes

rien, прекрасна си и ти и дечицата ти!
До всички които ще отворят албума ми мен ме няма там това е съпругът ми и момченцето ми Никола. Няма ме поради простата причина, че от 2 години не съм се снимала, но ще направя няколко снимки и ще ги кача за да може да се сравни (преди/сега) след време.

Аз също имам проблем с 00 в П дните пробвах Сание, който съм го пила и преди, но такива болки не съм изпитвала досега newsm61. Затова го спрях и започнах да пия течен парафин и засега върви добре.
И аз си спомням, че някой каза за гореща вода сутрин на гладно по 1 чаша.

Катяджин, резултата ти е наистина поразителен!

Успешен и отслабващ ден на всички!!! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт