Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 56 573
  • 998
  •   1
Отговори
# 765
Бургазлийки и Вещи много сте готини.  bouquet
desi_val, Кри, Зеленко, Бачи svidni4ka Hug
Зеленко, мраднала си линийката и си мълчиш, честито!  bouquet

# 766
Добро утро  kaffeetrmker_2, снимките на бургазлийки и шеф са чудесни Heart Eyes
Много минуси има тази сутрин(хайде Росчо чакаме и твоя ) , браво момичета  bouquet

# 767
Привет! Разгледах снимките-хубавки сте  Peace
Моето месоядене ми се отблагодари-2 кила, които ме тормозеха, ги няма. Да видим до кога.Уж да бях тръгнала към 75, а се върнах на 78  Rolling Eyes Нямам причина за задръжка, но стана.Сутринта заковах на 76.
Хубав ден!

# 768
Добро утро и от мен. Снимките на бургазлийки и шерифката (Вещи) са чудесни. Браво момичета, страхотни свежарки сте!  smile3521 smile3501
Много нещо сте изписали снощи и сега отивам да ви чета, че после нали е протеинов петък, да имам време за ...протеинчетата. 
За всички вас знайни и незнайни! Hug
E, дочетох това което ми беше останало.
R_penkova, браво, страхотна визия. smile3501 За яйцата - използвай само белтъците.
 Redjinaa - добре дошла при нас (48кг цел, а колко си висока, мила?) welcome
Setony - супер снимки и на двечките (и на теб и на Лора). Надявам се, че сте си изкарали супер. Hug
Dari68, честито дипломиране. Наборче, спри се, стига толкова учене.... Hug
Баба Яга, чудесен резултат (-18кг), давай снимки.
Angel sin, мила, внимавай. Скачай в трета. Защото  в противен случай става лошо, а както е казано - каквото си направиш сам, друг не може да г.ти го направи. Hug
П.П. Всеки ден гласувам за детенцето на Валя (такъв бонбон е), но ...може само по веднъж на ден  да се гласува.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 08:51 от rokipagane

# 769
Добро утро!!! Успешен и щастлив ден на всички Heart Eyes

Аз задържам и това е.....Но днес е петък и да мислим за хубави неща  bouquet

# 770
Nino4ka , колко време задържаш и по коя схема караш?

# 771
Добро утро   bouquet

Честито на минусовите момичета, чакаме още минуси днес и от другите   bouquet

Добре дошли на новите - успех   bouquet

Свидничка, честита трета фаза, и видях ти снимките - супер си направо, браво   bouquet

Видях коя е Светла от Бургас, ама тя май не пише в темата, или аз съм пропуснала  newsm78
Супер готини момичета Бургазлийки   bouquet

ППППП ::Жозефа, бива ли такива неща, тъкмо щях да се заравям в качеството, и щракнах да видя няма ли нов пост и ти направо ме размаза - е сега как да чета процедури и инструкции, ъъъ

# 772
  • Лом

Събудете се милички.Добро утро!Този път съм първа писта. Joy Joy Joy

# 773
New Valia  това е моята схема отначалота на диетата -3 дни П и 4 дни ПЗ , но задържам от седмица и половина.. - нито килце / само мрънкам нали  Embarassed /

# 774
жозефа смили се - на работа съм , а този красавец направо....

# 775
А добрутро  Laughing
Когато нямам време да седна на компа,умирам от нетърпение да ви изчета на другия ден.Зареждате със супер енерджи  Mr. Green

Цоци Щи скъсам аватара  newsm08
Tatitt   Hug В неделя съм 24ч дежурство,а и ще ме извините,но за сега ще пропусна срещите  Embarassed колкото и неприятно да ми е  Sad 
lenny_pld   bouquet Мислех да пише "Хищник",ама много зловещо звучи  Joy Виж "Месоядна гаД" е по нежно  smile3532

Да ви пожелая прекрасен петък....оооооооооооооооооо,днес е петък,трябва да намеря някой момък за довечера  tooth tooth
Да ви кажа отново,че ВИ ОБИЧАМ

жозефа Ееееееее,може ли такова нещооооооооо...рано ,раноооооо  #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. Браво,бравоооо Mr. Green

# 776
Здарвейте пак Laughing
И аз да се отчета след срещата с кантара-1кг newsm44 newsm44 newsm44
Атракция,Зиленко честити намаления  bouquet
Свидничка поздравявам те  bouquet,54 е хубаво число,миналоата година и аз успях да го зърна,ноза съжаление не успях да го задържа...
Жозефа,готино парче си постнала Laughing Laughing Laughing
Кри ти си желязна и +0.900 ще ги стопиш за нула време smile3525
Бачи Hug
Ню Валя дано кантара да продължава да те радва и за напред Peace
Сега май ще трябва да поработя Wink
Ей как щях да пропусна ooooh!Бурагазлийки и Шериф много сте готини и свежи  bouquet

# 777
Добро утро  Hug дюканки-сладуранки  bouquet
Хванала ме е здрава липса, но работа за целия китайски народ с малките китайчета заедно ме е налегнала  ooooh!
 #ShockedНемога да ви изчета, но ще наваксам бавно и полека.  book
Междинен отчет - режимна съм, свалям си и се чуствам прекрасно! Обичам ви  newsm51 невероятни се  smile3501
Искам да помоля Вещи, ако може да ме коригира в табличката да дам и аз приноса си за следващия свален тон мас - вече 79.400 - тази сутрин Кантарев просто ме просълзи. Седмичките ще ми направите ли място на вашата пейчица?!  Party
Хубав слънчев, усмихнат и отслабващ ден ви пожелавам  Heart Eyes

П.П. Оууу и днес е протеинов петък аз пак ще го изпусна - оставете ми някое кокълче така за залъгване ако може Crazy

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 08:51 от Flame_jar

# 778
Добро утро!

Бургазлийки страхотни сте. Аз отново пропуснах, нямам никакво време от тая пуста работа, а и имаме роднини на гости и не мога да ги оставя, че идват един път в годината.

Успешен ден и много минуси!

# 779
  • Лом
На всички с минусчета-бравоооооооbouquet
Кри -нима ще ти се опрат някакви 0.900 гр.Не вярвам.
Разгледах снимките....как ми се иска поне веднъж да ви срещна.
Честити месечинки наМайка Зайка  bouquet,monnnn  bouquetrivela  bouquetFen  bouquetkarimma  bouquetSonia_dim  bouquetmi6a 97  bouquetmama Vessi  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт