Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 56 585
  • 998
  •   1
Отговори
# 780
Ето и моя отчет след вчерашното мрънкане- днес кантара ми показа 56,2кг за разлика от предишните дни си подскачаше чак до 56,8 и все ми въртеше номера, е днес също смятам да изкарам ден на протеини, въпреки че трябваше да е ПЗ, здраво ядене ще падне и днес, няма да се дам на кантара.

Бургазлийки страхотни сте, не се и съмнявам че сте изкарали страхотно.

Честито на всички с минусчета   bouquet

Кри знам как се чувстваш... ама ще се подкрепяме, така че ще ни е по-лесно нали  Hug

жозефа много от рано си почнала с тези протеинови мъжлета (между другото като дойде петък и ми става скука с тези мъже... незнам как ги харесвате, като повечето от тях са си същински гейове  Hug)

lenny_pld моля те обясни ми защо се задържало от плодовите чайове и в това число включват ли се например степовете студен чай, абе дай пример и обясни, че аз доста степ студен чай си пийвам и се разтревожих

тонито26 ей предполагам съвсем скоро ще преодолееш притеснението си и ще ни покажеш свои снимки, все пак това е тема за взаимопомощ и подкрепа, няма от какво да се притесняваш  Hug

Между другото онзи ден си взех шунка на Леки нарязана, ядох ядох.. е изхвърлих я, тя направо беше като гранясл на вкус, просто вече се отказвам да ям шунка... до следващия далечен момент ако има такъв, когато ще ми се прияде и ще си взема подобен боклук...

Ню Валя гласувах няколко пъти за момченцето ти, много е сладко, успех!   bouquet

Свидничка и аз гоня твоите килограми, нямам търпение вече

Атракция супер разлика значи имаш и аз взех пример от теб и от вчера съм почнала супер здраво месоядене и днес продължавам   chef

бермудез, рокипагане, бърн, ниночка, катя, деси вал, флейм жар, добро утро и на вас  Hug

червенокоска защо стоиш на балкона, а пишеш все по-рядко? еййй  Mr. Green Naughty

# 781
# 782
Добро утро
страхотни снимки, бургазлийки   bouquet
аз съм прекарвала летата все в Бургас при баба
този град ми лежи на сърцето
а последната снимка ми хареса наи-много, с този пухкав дюканко  Mr. Green

мислех да пиша за електронния кантар, ама гледам, че риен ме е изпреварила
въпреки това: Меренето става само на бос крак

аз от днес съм 74кг, т.е -13кг за почти 5 месеца
та аз на толкова кг влязох да раждам навремето (бях качила само 6-7кг)
сега остава да стигна теглото от преди забременяването

лек и хубав ден

# 783
  • София
Добро утро мили дами !
Честито на всички момичета с поводи днес  smile3525 . Много хубави снимки видях newsm53.
 Аз след един лек плюс тези дни ( щото бях ПМ 62кг.) днес се измерих 60.5 кг newsm68. Но ще изчакам да се затвърдят и тогава ще коригирам линийката. Взех си резултатите от изследванията, които си направих по случай  1-вата месечинка. Лекарката ми каза, че съм в цветущо здраве Grinning. Всичките -цити ( левкоцити и т.н.), хемоглобин, кр.захар, холестерол, утайки и пр. са екстра Grinning. Това го пиша най-вече за новите момичета , които се притесняват , че режима е нездравословен Peace
Лек , успешен и протеинов петък Heart Eyes

# 784
  • Лом
labello миличка  не се сърди(между другото като дойде петък и ми става скука с тези мъже... незнам как ги харесвате, като повечето от тях са си същински гейове  )      
те- той не е гей Joy Joy Joy Joy Joy

# 785
Mma Ramotswe, чудесен резултат!  smile3521 smile3501
Ще ги стигнеш мечтаните кг от преди бременността, само трябва да си упорита. Hug
Момичета, може ли едно въпросче. Тъй като в др. петък (18 юли) пътувам за Турция и ме интересува триците дали ще може да се хапват накиснати в сухо мляко.  newsm78 Не си спомням какво мляко продаваха там по магазините, но пък миналата год. не ми беше нужно. Някой дали е пробвал със сухо. Благодаря предварително за отговора (може и на лични)

# 786
Sagitarius не й се притеснявай на тая цигара де, нищо не се вижда, даже мехур няма  Whistling
ако обаче си решила да ги отказваш и с angeliclove  се консултирай, че виж какви неща, вафлени чудеса се случват  smile3502

# 787
към жозефа и всички останали- искам публично да се изивиня, не се обиждайте че не се включвам с охота във вашите протеинови петъци, просто не ми в по вкуса... иначе в останалите дни си чета с интерес, дано не ме помислите за ненормална че не се включвам във вашите редици  Crazy

# 788
Привет, момичета  Simple Smile
Много сте писали тия дни, аз никакво време нямам за четене, а ми се иска Mr. Green
Вещи, ако може да ме попромениш в табличката, имам още - 1.400  Grinning

Приятен ден на всички и много минуси. На инвестиращите - търпение   bouquet

# 789
... и ме интересува триците дали ще може да се хапват накиснати в сухо мляко.  ...

да, става
аз носих сухо мляко в Гърция, но там намерих айрян и се справих с него

# 790
Днес съм -1 кг. Така че преборих вече 13 кг. Много се радвам, че открих този режим  bouquet

# 791
Добро утроо муцунки
моя кантар ме зарадва тази сутрин
утре ако е пак така ще коригирам
ето нещо и от мен за протеиновия четвъртък
целувки и гушки

# 792
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добрутро дами.
Ехххх ,вече чакам следващата среща.Ама много ми хареса бре.Бях казала на мъжо ,че до 21.00 ще му звъна да му кажа от де да мине да ме прибере.Човека звъни в 21.20 вика какво става бе жена ,ти да не избяга с някой младеж(колко ли се е надявал милия) Mr. Green.Поглеждам часовника,ами то аз мислех ,че още е рано.Времето отлетяло без да се усетя в тая чудна компания. Hug
Само минавам моля,моля,другия път пак заповядай. Peace
Катя* честит минус. Peace
Sagittarius обявявам те за официален фотограф на бургаската група Дюканки. Whistling
Dariq68 честита ти диплома.Да си я ползваш със здраве. Hug
Жозефа ти не си човек значи,какви са тия снимки от зарана.Как да обясня сега на началството ,защо аджеба съм нетрудоспособна цял ден. Joy Joy Joy
Flame jar честита ти седмичка.Аз се чудя кантара ми ще изживее ли щастието да покаже такос чудо . Rolling Eyes
Tattit Като ти се ходи по срещички ,айде мятай се към морето.Чакаме те. HugНали гледаш Вещи как я посрещнахме. Laughing
Byrne другия път никакъв пропуск,освен ако не искаш да ти се изсипят на гости цяла тумба гладни Дюканки. Mr. Green( след тая заплаха мисля не е възможно да не те видим на следващата среща)
Вещи беше ми много приятно да се видим,хич не си страшна обаче м дааааааа. Mr. GreenАз си представях как ще долетиш яхнала метла и държаща тежък  тиган(леко деформиран вече от редовна употреба)а подире ти бяга глутница вълци.Обаче ти съвсем нормално пристигна(разочарова ме направо) Joy Joy Joy
Scorpi голяма си сладурка и бърборанка. Hug
Angeliclove много далече избяга ти от мен ,ама другия път ще се намърдам по близичко. Hug
Denica17 чакаме снимки с новата рокля.(обещаното си го чакам като наследство да знаеш) Whistling
Vatan 1919 ,Vanity Fair,GalaMa,sannu3 много се радвам ,че се видяхме. Hug Peace

Така а аз да се отчета днес се качих на кантарев и той показа 94.5,таман се зарадвах, ама нали съм тома неверни повторих качването и опс-95.3 Rolling Eyes.Потретих пак 95.3.Е примирих се .Викам си  ех бутнах почти две кила на куп.Ама нищо де ,сега ще почакам до утре ,дано поне 95 затвърдя.Няма да съм алчна и кило ми стига. Crazy
Айде стига толкова ,че много се отнесох. Crazy

# 793
Добро утро, момичета!

Вчера си взех ленено семе на-народен лечител Илия Димитров, но пише билков чай. Начин на употреба: 1 супена лъжица се залива с 400мл. вряла вода и се оставя да кисне 2 часа. Прецедената слуз се пие по 1 чаена чаша 3 пъти дневно, преди хранене. Някоя от вас приемала ли го е като чай и според вас как е по-добре да го ползвам за да получа максимума от свойствата му?

Честито на всички с минусчета, много сте хубави Бургазлийки! smile3525
С удоволствие ще присъствам на Варненска среща ако се организира скоро! smile3508

Лек и отслабващ ден на всички!!! Hug

# 794
Привет сладури  Heart Eyes
Бързам да кажа и после ще се включа по-подробро - Sagitarius - мани предпоследната снимка преди котето бре човек - тамо съм много озъбена и с червени очи ще избегат ората от режима - ще се уплашат в кво се превръща човек от режима  Crazy Crazy Crazy  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт