Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 56 622
  • 998
  •   1
Отговори
# 795
Добро утро и от мен!  

Бургазлийките-страхотни сте! Hug

За срещата в неделя съм на 99%, че ще дойдем с Киарас, ама да не мине котка път.

От днес няма да се качвам на кантара една седмица-така ме ядоса сутринта, още един +, а не съм яла грам нережимно.
Чакам МЦ в понеделник, вторник и явно започвам да задържам вода  и да се подувам/последните 2 пъти го усетих-5 дни преди деня почнах да качвам по малко, та чак до 2 кг. стигат Cry/.
Луда работа, ама гадна-само се разтройвам, но си знам че като ми мине всичко ще е наред. newsm17.
Лабелло-браво че пак са тръгнали нещата надолу-малко ама пак е нещо Hug.

Успешен и усмихнат ден ви пожелавам bouquet.

# 796
Цитат
lenny_pld моля те обясни ми защо се задържало от плодовите чайове и в това число включват ли се например степовете студен чай, абе дай пример и обясни, че аз доста степ студен чай си пийвам и се разтревожих
Не съм лени, но да ти отговоря за плодовите чайове - защото съдържат сушени плодове, следователно фруктоза. Сушените плодове, както знаем, подобно на ядките са забранени мисля дори в трета??? newsm78 трябва да погледна пак книгата. Степът е с аромати, пий на корем.
Mma Ramotswe, с теб понеже сме по на север тикаме на една честота  Grinning
АААА, Labeloto сбросило е'ще 200 грама. Peace
И понеже пореден петък се изрежда една безвкусица на мъже, да ви покажа един , дето иска и той да се присъедини към отслабващите по Дюкан. bowuu

# 797
Добро утро на всички !!!
тези дни наистина съм ужасяващо заета ..това е извинение че не пиша активно и по лошото не чета (ами не мога да ви изчета вие сте като машина за писане )
забелязвам много нови момичета има ...на които казвам добре дошли !!!
на "старите познати " ...много усмивки и целувки от мен

Татит ...забелязах някакви писание (на тази стр. само нея успях да прочета) ...за среща в София в неделя ...сега тази неделя ли ще е ...може да опитам да се включа ... моля те   пиши ми на ЛС (за да не товарим форума заради склерозиралата ми глава) ...
Нино4ка ... десетина дни не се брой за задържане ...а за нормален период на затвърждаване на постигнатите резултати .... и аз съм сега така ..но кой му пука по важното е че съм нетипично за мен   РЕЖИМНА ... твърда съм като бетон Марка 500 .... непоклатима ...иииииииии кантара ще отстъпи знам си аз ...не може той да е по инат от мене ... вече съвсем сериозно ..гледам към пейката на седмичките ..иииииииии скоро ще "им скоча" на територията ... (сега само има се заканвам) ама като си кльопна голямото дупе на тяхната пейка ...ще видят те ...поне двечки ще отскочат към шестиците ...

# 798
Sagitarius - мани предпоследната снимка преди котето бре човек - тамо съм много озъбена и с червени очи ще избегат ората от режима - ще се уплашат в кво се превръща човек от режима  Crazy Crazy Crazy  Joy Joy Joy
Scorpi, тази снимка щях да я кръстя "Ти мен уважа'аш ли ме?!!!", но се смилих...  Joy

# 799
Добро утро и от мен на всички!То стана пладне,ама докато изчета...
Хора,не мърдам и грам  вече две седмици ,отчаяна съм,да взема да мина от 5/5 на 4/3,а?Какво ще ме посъветвате? newsm78

# 800
Nyala ...споко две седмици са САМО 14 дни ...а и Дюкана е казал че десетина дни са нормален период на задържане и че този режим не е действа с 'плавно сваляне " а с периоди на сваляне -задържане ... да не си в МЦ ? ако си трябва да изчакаш да мине ...ако не просто намали млечните за сметка на мръвката ...за няколко дни ...и ще мръднеш

# 801
Добро утро момичета!
честито на минусчетата. Бургазлийка са големи свежарки Peace.Сладурки!
Аз продължавам да задържам. Cry Мрън, мрън, мрън...да си помрънкам. Непрекъснато търся грешка, но не откривам.
Сега още едно оплакване: зимата бях 78кг и моя мъж беше 78. Аз станах 75 и той стана 75. Аз стигнах до 71 и тое е 71 #Cussing out, аз съм режимна, а ТОЙ : пие всеки ден по литър бира, яде каквото и когато му се ще и СВАЛЯЯЯЯ #Cussing outЧесно ли еееее Sad, м?

# 802
Добро утро и от мен !

Много минуси много нещо прочетох! Честито на момичетата с минуси и все така напред!
Аз днес пак се радвах като малко дете на този кантар (само 100 грама минус , но..... минус  hahaha ) !
Реших да си сменя схемата на 4П/3ПЗ да видим маже да ми действа по добре!

Бургазлиики много сте готини браво браво!!!!!!!!!!!  Grinning

На новичките добре дошли !   bouquet

Желая ви един страхотен ден  Hug !

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 10:33 от Елисавета

# 803
Цоци,благодаря за успокоението,не съм в мц,но ще пробвам да намаля млечните!

Само да ви кажа,снощи готвих пълнени патладжани с тел.кайма,станаха супер!Ако някой се интересува,ще дам рецепта!  chef

# 804
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте хубавици! Аз и днес ще съм на протеини, заради стомаха не ям трици и много ми липсват, ама ще изтрая още 2-3 дни.
 Бургазлийки, много сте хубави бре! Къде дават тъй, все хубавици!  Hug Съвсем неблагородно ви завиждам, че сте край морето!

Лек, режимен, свалящ и прекрасен Петък на всички пожелавам!   bouquet

# 805
Щях да забрвя за протеиновия петък  Rolling Eyes , но ето и малко ЧИСТИ протеини от мен!!!!!!!!

# 806
Леле един ден да не вляза и сте изписали доста страници.На срештата не можах да дойда но другия път няма да пропусна .На снимките вси4ки сте много хубави   bouquet

# 807
  • Варна
 Добро утро, Дюканески и от мен.Браво бургазлиики,изглеждате страхотно,а тоз момък ще взема да го ангажирам за някоя следваща среща да посвири на ушенце Laughing

Честити месечинки на Майка Зайка  ,monnnn rivela Fen karimma Sonia_dim mi6a 97 mama Vessi
 Искам да благодаря на saqittarius ,VK ,desi val ,Scorpi Елисавета-дано не пропускам някого, за това че ми честитиха първата месечинка,както и на всички Вас,който пишете във форума приятелски настроени и готови да помогнат   bouquet

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 11:12 от Росита 77

# 808
Кри, привет!
Замислих се за твоите 4П дни и резултат /+/ като знам колко си стриктна. От моя скромен опит 1г.1м.и 1 седмица те съветвам да си направиш много точна равносметка за видовете режимни храни ,които си яла през тези днии комбинациите им и дори си ги запиши за да пробваш и при следващите П дни как ти се отразяват. Аз установих ,че при мен телешкото месо ми действаше задържащо и /+/. Освен това при продължително задържане /над 10 дни/ увеличавах значително водата и имах успех.
В неделя като се видим пак ще обсъдим проблема , а до тогава дано си преборила плюса. Успех! Hug

# 809
Бургазлийкиииии, страхотни сте!
Направо ви завидях, че не можах да дойда и аз, но нищо следващият път, обещавам, ако не ми мине котка път.
До тук видях много хубави режимни мъже, а до довечера сигурно ще ми се завие свят от толкова режимности.

Общи условия

Активация на акаунт