Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от режима?
За кого е предназначен режимът?
Какви са етапите на режима?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от режима?
Режимът предлага няколко предимства, включително липса на преброяване на калории, неограничено хранене с разрешени храни, гарантирана загуба на тегло и предотвратяване на повторно наддаване след отслабване. Той е подходящ за хора с 10-20 кг свръхтегло, тези със 30 или повече излишни килограми и жени, които искат да се повтарят преди лятната ваканция.
-
За кого е предназначен режимът?
-
Какви са етапите на режима?
-
Кои храни са разрешени в режим?
-
Какви са препоръките за диета?
За мен този "чай" си е съвсем оригиналното ленено семе (тъмнокафяви зрънца). Но като се има предвид, че аз искам да ми помогне за запек значи ще ми свърши работа като го пия като чай. Искам да го ям също, но нямам кафемелачка за да го смеля, а на 2,3 места питах и отказаха да ми го смелят. Едно от момичетата писа, че го сдъвква и мисля на първо време и аз да правя така докато не намеря вариант за смилането му. Много се разприказвах 
Странно! Виж в таблицата, свалени са 2593.9 кг само през 1 и 2 фаза, от жени, които нито са се хранили разделно, нито - са яли маслини, козе сирене и прочие. Аз лично, взимам пример от тях и не оспорвам режимстването. Някак си...как да го кажа? Айде ще е по-грубо то колкото искам да прозвучи - " не учи баща си как да прави деца"

с малко закъснение де
и др. подобни
. След като от събота до четвъртък съм 56-57 кг, а в петък 55, аджеба, колко съм реално