Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 56 394
  • 998
  •   1
Отговори
# 915
Vanity Fair ...оооооооо нямах предвид конкретно никой ...исках да убедя Венерас ...да не се ядосва ...за теб знам че си постигнала впечатляващи резултати ...
 а мен всички ме знаете че правя ЕКСПЕРИМЕНТИ .... режима на дюкан става ли с ТЪПЧЕНЕ ( с режимни храни ) ....и винаги споделям резултатите от опитите си ... но винаги съм била в "правата вяра "...
Венерас кутията ти с ЛС е пълна и не приема съобщения ....я мини с метлата из нея

# 916
Искap, Peace и аз препоръчвам Мерц, но за да има ефект трябва да се пият минимум 3 месеца

Аз ги пих два месеца по съвет на лекар.Беше ми достатъчно-косата ми спря да капе.Но мисля, че тук важи принципа"от много глава не боли" /нали това важи и за режима ни Laughing/

# 917
Ейййй, като вляза и все на размирици попадам. Я си джвакайте мръвките и си свиркайте ....

А на който му се спори, нека спори, нали в спора се ражда истината.
МОЛЯ НИКОЙ ДА НЕ НАПУСКА ФОРУМА - това е призив.

Лени, къде се местите? Един съвет - надписвай кашоните. За да можеш на новото място да отвориш първо най-необходимото, а не - ей, тук кво бях сложила, гащите къде са и прочие  Hug

# 918
Айдееее стига с нережимности и свади, щото ядосахме  човека. Я как е сложил ръцете на Ф

# 919
Ох, какво напраИхте пак бееееее  ooooh!
Не ми се четат караници, сръдни.

Към новите момичета, не четете за прегрешенията на останалите, ЛЪЖАТ, за да са слаби само те  hahaha

# 920
Lenny_pld, как отказа цигарите?

# 921
Цоци много ти благодаря за отговора явно ще задържам сега утре отивам на море и няма да имам кантар май е по добре в този случай да не се тегля и изнервям, а там какво ще ям на този Крапец нямам идея - явно пържоли пилешки и риба дали ще има мляко 0,1 незнам никога до сега не съм била там.Много дълго изречение стана.
Венерас - моля те не ни оставяй от тебе и Цоци се запалих по Дюкан и ето с ваша помощ съм -8кг.  Thinking Thinking Thinking
помисли си и пак и се върни моля те
Ори а ти къде си толкова неща научих от тебе, пия си и студеният чай и наздраве даже ти казвам, защото колата не ми е много любима.Моля те върни се при нас, сред нас.

# 922
Кой писа, че доматът е биологичен плод? Ето му да чете на немски, че е зеленчук от семейство картофови.

АЗъ, писахь. Хич и нямам мнение да оборвам никого, споделих к'вото знам от лекуващите ме докторици- верни фенове на разделното. Може и да не е вярно, ама сега пък про4етох в уикито , 4е краставицата била "плод"  Crazy Уви, немски не знам.

# 923
Хайде чао и весел уикенд от мен!
И....умната с протеинчетата.  Hug

# 924
  • Universe

Лени, къде се местите? Един съвет - надписвай кашоните. За да можеш на новото място да отвориш първо най-необходимото, а не - ей, тук кво бях сложила, гащите къде са и прочие  Hug

New Valia, сбутвам се на пейката на петичките за още едно дупе - това на josefins.   Peace Та за сега не ми трябват кашони, всъщност...може и да се надпиша малко мислите Wink

Гласувахте ли днес за сина на Ню Валяяяяяя newsm78 newsm78 newsm78

Към новите момичета, не четете за прегрешенията на останалите, ЛЪЖАТ, за да са слаби само те  hahaha

Byrne, в десетката Hug

Lenny_pld, как отказа цигарите?
Lo1, прецених, че времето е дошло /30 години пуша Embarassed/ ,стигнах килограмите си, накупих си лепенки и "Табекс", оставих си недопушените цигари в мен и ги спрях eй така,без никакви помощни средства. bowuu Май всичко е в главата  Thinking.

"Страстният пушач, като чете за опастностите на пушенето върху здравето , най-често спира...да чете. " У. Чърчил - това ми от  rien Hug

Да кажа - с четене не става, трябва и мотивация Peace

# 925
Хей хубавелки, абе да не сме верно изкукали лелки, ааа?!
Айде, стига вече Hug
СветлаТ, всеки иска да е като кака ти Ел, ама нЕмааа Simple Smile
Пък и за какво ли ни е?! Тя с тва си вади хляба, па ние си имаме други професии, ха ма ха Hug
Бабо Яжке, абе как ще да те похвалят, бре? Ми много си нахална, значи - хем си свалила цели 18 кг, хем искаш пък и да те похвалят. Ееее, не става то така, ми хората затва сме хора - да завиждаме. Аз свалих много по-малко от тебе и ми личи, че на тебе ли няма да ти проличи, а?!
Дари68, честита ти диплома!  bouquet Със желание да си я ползваш и със желание да ходиш на работа Hug
ВК, айде па догодина и ти с дипломка у ръка Hug
И кво му се нервиш на мъжа ти, ми големо важно, то винаги си е било така, ние дебелеем и от въздуха даже Simple Smile, а те не, мамка им мъжка Hug
Тунинг, запуши си ушенцата, миличък Hug Това не се отнася за тебе! Simple Smile
И вземи да пишеш по-честичко, че глей девойката как те кастрира, аа Simple Smile
Лени, Лени, Лени, хуу напрай, че пусна снимките на анорексичките:hug:
Да се плесне по челото Синият ангел, та белким се сети, че е за трета вече Hug
ТаняМаня, съжалявам за това, което ти се е случило преди години Hug
Надявам се да не го повтаряш вече!
Кометкеее, ми объркАла съм срещата, нъл съм изкукала лелка Simple Smile
Сетони, ма много си убана, бре моме Hug
Честити минуси, минусчета и минусища на Лабело, Севдамир, Ло1, Росчо, Коте, Мамата Рамотсве, ДесиВал, Криси, Василики (филюдкам те Heart Eyes), ХармониБроукен, Флеймджар Hug
ПолиУоли, супер изследвания Hug Да цунеш БобчеКопче Heart Eyes
Ниалке, моме африканска, веднага давай рецептата с патладжана, че ми потекоха лигите Praynig
Роситке, абе нека ни посвири тоз младеж, бре! Ми много е убан Hug
Кри, я им бий шута на тез 900 грамчета, мамка му и прасе Hug
Славеееее, Славеееее, дека си ма, моме убавааааа Hug Хихих, с твойте камъни по твойта градина Simple Smile
ТатиТ, гуш Hug
Цоци, аватара ти е баш петъчно протеинов Simple Smile
Една девойка питаше защо казваме протеинов петък, нали четвъртъка бил такъв.
Ами, шегувкаме се, затова. В петък е прието да си пускаме снимки на мъже (изцяло протеинови) Laughing
Ама, на, забравих името на питащата, щат съм склеротирала и изкукала Simple Smile
Малей, добре, че Вещи е на море, че щех да отнеса тиганя за тоя дълъг пост, ама кат` не пиша по цял ден и накрая се отпускам.
Хайде, целИвки от мен Hug
Утре ще си пека тънкото (вече) дупе на Девин, в спа хотелче, щот и Асан е хора, нъл тъй?

# 926
Здравейте на всички, не съм наваксала в четенето,но искам да се отчета че темата наближава края си и така за протокола- вече съм 73 кг:) моля ВЕЩИ да ме коригира в таблицата!

# 927
Здравейте  bouquet Искам да ви попитам/и предварително се извинявам,ако съм пропуснала да прочета Embarassed/, хапвате ли Ескуиза- cottage cheese,една такава вкусотия,на малки топченца WinkПодходящо ли е за режима Thinking

Последното, което излезна като резултат от дискусия тук беще, че не се препоръчва за 1 и 2-ра фаза Peace

Гласувахте ли днес за сина на Ню Валяяяяяя newsm78 newsm78 newsm78

Опитах, ама що не стана, незнам newsm78 . Уж успях, но нямам получен мейл Tired . Освен това не ми позволи да гласувам през другите два мейла (разправя ми, че вече е гласувано от това място Shocked ). А вчера успях... абе днес за нищо не ставам, ей Tired

Да кажа - с четене не става, трябва и мотивация Peace
БАШ!!! Sunglasses

Rien, съгласна съм за захарта. То в общи линии се получава "всеки да си избере отровата" Tired . Но има и др. алтернативи. Освен това нещото, за което на мен ми е мнооого болно е фактът, че няма осведоменост. Знам, че на по- старшите Дюканеси им е писнало да слушат за вредата от подсладителите, но мисълта, че може постът ми да информира някой незнаещ ще ме кара всеки път да отговарям. Жалко е колко хора не са и чували за аспартам Rolling Eyes . А тук има доста нови момичета. Мдааа, т'ва беше лирическото ми отклонение  Crazy . А по- късно ще разхвърлям нещо мургаво и крехко, че гледам на такова сте го ударили днес newsm53

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 17:44 от Polly-Wolly

# 928
Здравейте компания  Hug ,
да ви кажа и аз в началото много се чудех защо казвате протеинов петък... Joy , след няколко снимчици разбрах  Laughing .

lenny_pld , VK, svetlat, tanyamanya, pilito, cote, Василики, desi_val, rokipagane, tuningmania, tanich , благодаря за милите думи  Hug
и особено благодаря за комплиментите за дъщеричката ми  Hug Heart Eyes Hug !

Бургазлийки и Вещи - чудни сте   bouquet , хубави, весели и както подхожда на града - мнооооого слънчеви изглеждате  Hug !

На всички които имат празник и минусчета днес   bouquet !
Приятна събота и неделя, времето е страхотно за море, почивки и разходки, пожелавам ви мноооого забавления и усмивки  love001!

# 929
ОК де...,че не мога без вас, не мога,ама чак пък да ви сънувам  newsm78
Кои бяха щасливците: Цоци,Вещи,Ори,Скорпи,Лени,Крикри,Татит   Hug
Останалите да не се сърдят,бяха на сбирката,ама е бяха водещи лица   Hug  Crazy
Та ,виждала съм Ви по снимки и в съня си така и ви познах,но лицето на Ори ми набиваше най-много   Hug
Повечето сигурно не съм ви и виждала,обаче ви сънувах  Crazy Mr. Green
Имаше една женица до мен,не я знам каква беше и ми вика "Тия бузаци от какво ги направи...проблеми с мъжа ли...не можеш ли да се разведеш..."  #Crazy Shocked
И като сме заформили един мокър купон с някакви стриптизьори и се пръскаме с вода  Shocked newsm09
И зех,че се събудих бреееееееееееее...тъкмо един пич дойде при мен  Crossing Arms Crossing Arms smile3516

То сигурно заради протеиновия петък тия мъже са ми в главата  newsm78  Joy 
smile3532

Ми айде на всички от мойта сбирка,да ви почерпя по един такъв мокър,за всеки вкус...  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт