Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 56 396
  • 998
  •   1
Отговори
# 930
Какво е това чудо?!?!?!  Shocked

а какво да кажа, като трябва да пека хляб напр всеки ден за моите мъже
миризмата е убиваща
но ето, че свикнах и открих, че ако го пека вечер късно нямам такъв проблем

Аз също пека хляб всеки ден, но за да мирише хубаво слагам вътре подправки - или за кайма, или за скара, или чубричка и после мирише все едно си пека пица...   bouquet

Чета, чета, чета и нищо не откривам по въпроса... Може и глупаво да прозвуча, ама - ша ма извините   bouquet  Кажете ми какви са тези лунички!!!  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 18:22 от dessy_g

# 931
Абе момичета по колко овесени трици консумирате на ден? Аз се ограничавам с 3-те с.л. сутрин с водичка. Вкусни са ми. Ама като чета - хляб, кексчета, палачинки + яйцата. Вчера за тови питах и за яйцата, ама ме досрамя и за триците да питам Embarassed
tonito пу за мен втория от ляво на дясно - правостоящия! пу, пу, пу..заплюх го.

Настииии къде сиииии? Не съм те чела тия дни!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 18:33 от VK

# 932
Аз си правя хлебче с 6 с.л. овесени трици и 3 с.л. пшеничени трици- това ни е с половинката за целия ден, ама вечер пак правя хлебче и хапваме по няколко залъка и от него, че нещо глад ни гони...  Joy Joy Joy Дали не прекалявам с триците???  newsm78

# 933
Здравейте момичета и Тунингмания (да не кажеш пак , че не ти обръщаме внимание  Grinning) !
Какво стана пак ли се изпокарахте ?
Може би е по точно да кажа изпозаяждахте!
Сега какво и Венерас си отиде ужаз , та аз като видях нейните снимки и  #Crazy и се мотивирах ! Орелия и тя си отиде и това заради такива НОВИ като мен ! Сега направо се чувствам и аз виновна за това  Sad !
Много се разочаровах !
Извинете ако съм ядосала или изнервила някой с поста си , но исках просто да напиша това което мисля!

Много приятна вечер ви желая!

# 934
Аз си правя хлебче с 6 с.л. овесени трици и 3 с.л. пшеничени трици- това ни е с половинката за целия ден, ама вечер пак правя хлебче и хапваме по няколко залъка и от него, че нещо глад ни гони...  Joy Joy Joy Дали не прекалявам с триците???  newsm78

Ами аз до колкото знам са позволени до 3 супени лъжици трици   Whistling

# 935

Общо ли?  newsm78 Ужас!!! Направо съм се изложила като кифладжийка  Embarassed И сега? Не мога да направя ударен етап 10 дни, защото ще полудеем с половинката направо  ooooh! Утре ни е пети ден и ще се постарая да не ядем от моето хлебче много... Ще наблегнем на основното ястие   Crossing Arms

# 936
 Whistling днеска сам яла само 2 сварени яйза

# 937
Това не е ли прекалено малко?  Thinking

# 938

Лошо! Crossing Arms
Не така Naughty.Не бива да стоиш гладна. Това не помага. Дюкан съветва да се яде колкото и по колкото пъти на ден искаш, без да преяждаш и САМО режимна храна.
Успех!  bouquet

# 939

Общо ли?  newsm78 Ужас!!! Направо съм се изложила като кифладжийка  Embarassed И сега? Не мога да направя ударен етап 10 дни, защото ще полудеем с половинката направо  ooooh! Утре ни е пети ден и ще се постарая да не ядем от моето хлебче много... Ще наблегнем на основното ястие   Crossing Arms
На ден 3 супени лъжици без връх на човек  Crazy

# 940
Мноооого лошо!!!  ooooh!
Въпреки това има някакъв ефект от режима... Flutter

# 941
  • София
redjinaa,за да отслабваш трябва да се храниш най-малко 5 пъти на ден.Закуската е задължителна,за да задействаш метаболизма на организма.Колкото повече ядеш режимни храни,толкова повече отслабваш!!! Това с двете яйца звучи много несериозно.Прочети отново първа страница!

# 942
да но невиждам друго какво да ям

# 943
Вещи , ШЪ МЪ извиняваш , Ама ШЪ пусна вълците

# 944
да но невиждам друго какво да ям

На закуска мляко с трици примерно ...
А от тук можеш да видиш много рецепти за протеиновите дни и за ПЗ
http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%be%d1%81%d0%bd … %bd%d0%be-%d0%bf/

Общи условия

Активация на акаунт