Лакове OPI.... и други марки

• 70 690
  • 557
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Наистина много скъсяват оптически пръстите. Whistling

значи не съм си въобразявала  Mr. Green ... аз имам перфектни нокти, но нямам дълги пръсти...затова винаги залагам на светлите тонове за ноктите на ръцете  Whistling

# 166
Лаковете Opi имат много хубави цветове и голямо разнообразие, но никаква издръжливост, поне при мен на втория ден се обелва и не си заслужава цената от 20 лв. Не мисля да си купувам пак.

В крайна сметка с добра основа и добър топ лак, няма чак такова значение какъв е основният лак, според мен. Повече от седмица трудно ще издържи, който и да е лак, а на мен по толкова са ми издържали и най-обикновени за по 2 лева.

# 167
Трайността на лаковете, зависи най-много от ноктите. С един и същи лак на мен 2 дни, на друг цяла седмица.Но аз имам мазна кожа и оттам и по-мазни нокти и нищо не се задържа дълго. Водата също е фактор. И с ОПИ, ако переш или миеш яко няма да стой. Heart Eyes

# 168
Иля, пробвай на OPI цвят корал. Мисля че ще ти допадне!!! От миналото лято е, но е много хубав... Чакам отзиви!

# 169
  • Варна

за това ли говориш?  Peace

# 170
Лаковете Opi имат много хубави цветове и голямо разнообразие, но никаква издръжливост, поне при мен на втория ден се обелва и не си заслужава цената от 20 лв. Не мисля да си купувам пак.

В крайна сметка с добра основа и добър топ лак, няма чак такова значение какъв е основният лак, според мен. Повече от седмица трудно ще издържи, който и да е лак, а на мен по толкова са ми издържали и най-обикновени за по 2 лева.

Не ползвам основи и топ лакове, не мога да чакам толкова пластове да съхнат, и два са ми достатъчни.  Laughing
Но не е целта да сложиш топ или основа, за да е траен лака. На максфактор и лореал ми издържат по 5-6 дни без разни други задържащи лакове.  Peace

# 171
Не ползвам основи и топ лакове, не мога да чакам толкова пластове да съхнат, и два са ми достатъчни.  Laughing
Но не е целта да сложиш топ или основа, за да е траен лака. На максфактор и лореал ми издържат по 5-6 дни без разни други задържащи лакове.  Peace

Е, разбира се, това е като с основата за сенки - с нея няма значение с какви сенки си, и такива за левче стоят с часове. Ако си слагаш сенки на Диор, обаче, няма да мръднат и без нея. Laughing

# 172
O.P.I. Имат хубави цветове,но май са доста прехвалени.

Didolinka, сподели, защо не си доволна от OPI и какви лакове ползваш ?

Ползвам лакове на OPI и MaxFaktor ,не че не съм доволна но не са много трайни,а и по-светлите цветове стават на черти и все пак продължавам да си копувам от тях  Sunglasses

# 173
Старата или новата формула обаче?

# 174
  • София
Днес си купих лак на Essie в страхотен цвят корал.  Crazy
После ще споделя отзиви, дали е траен.  Wink

# 175
всички червени съм ползвала.страхотни са.има един с лек брокат в него.много ми допадат.

# 176
  • София
работя с ESSIE и съм много доволна, това е лятна колекция
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6435195
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6435277

# 177
  • София
работя с ESSIE и съм много доволна, това е лятна колекция

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6435277

На тази снимка са моите ръчички с новата ми ноктопластика.  Flutter

След първата ми ужасно некачествено поставена ноктопластика от една некадърна маникюристка, най- накрая съм страшно доволна и щастлива от новият ми жесток маникюр.

Много, много ти благодаря, Linda, страхотен професионалист си !     bouquet 

# 178
  • Варна
На тази снимка са моите ръчички с новата ми ноктопластика.  Flutter

След първата ми ужасно некачествено поставена ноктопластика от една некадърна маникюристка, най- накрая съм страшно доволна и щастлива от новият ми жесток маникюр.

Много, много ти благодаря, Linda, страхотен професионалист си !     bouquet 

Ей, браво на маникюристката  Flutter...страхотни са...най-накрая да попаднеш на професионалист  Whistling... и интересна декорация си си избрала  Mr. Green

# 179
От топ лака на Опи доволни ли сте?
http://cgi.ebay.com/OPI-NAIL-LACQUER-POLISH-COLOR-Top-Coat-5oz_W … Zp1742.m153.l1262

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 15:34 от Iliana_

Общи условия

Активация на акаунт