Лакове OPI.... и други марки

• 70 695
  • 557
  •   1
Отговори
# 150
А какви са цените на лаковите на Chanel и дали са трайни  Thinking

# 151
$ 25 и да, всички лакове на Шанел са трайни.Но тези са лимитка и не вярвам да стигнат до Бг, продават се само онлайн и в един бутик...

# 152
Лаковете Opi имат много хубави цветове и голямо разнообразие, но никаква издръжливост, поне при мен на втория ден се обелва и не си заслужава цената от 20 лв. Не мисля да си купувам пак.

# 153
O.P.I. Имат хубави цветове,но май са доста прехвалени.

# 154
  • София

Didolinka, сподели, защо не си доволна от OPI и какви лакове ползваш ?

# 155

Аз от две години насам си купувам само O.P.I.. С хубава основа и топ лак, лаковите стават трайни. На мен ми издържат по една седмица  Peace
Аз съм фен на червените цветове, а O.P.I. предлагат много такива. Последния който си купих преди няколко дни е доматено червен - NL R55 - страхотен цвят

# 156
Едно време изкарах курсове за маникюр-точно в O.P.I според мен са много добри продуктите им , имат скраб за ръце и разни маски и глезотиики а лосионите им са невероятни.Лаковете на мен са ми издържели по седмица , имаше един холограмен страхотен е Heart Eyes 

ето сайта: www.opi-bg.com/articles.php?promo=true даже и онлайн магазин Party Party

упс има го пуснат сайта ама.... Crazy

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 08:29 от iana_palanska

# 157
  • Варна
А някой ползвал ли е жълтия лак на OPI...много ми харесват такива цветове: бронзово, жълто, златно...

# 158
А някой ползвал ли е жълтия лак на OPI...много ми харесват такива цветове: бронзово, жълто, златно...
аз не съм,но много искам хубав тъмнозлатист цвят да си намеря:))))За морето ще е супер  pletka pletka pletka pletka pletka

# 159
  • Варна
РЕ, ще разгледам сайта после...и ще обсъдим цветовете  Crazy

# 160
аз не съм,но много искам хубав тъмнозлатист цвят да си намеря:))))За морето ще е супер  pletka pletka pletka pletka pletka
не знам колко тъмно искаш, но Golden rules от Night brights e хубаво и наситено златисто, от индийската колекия има също едно, но то е по-жълто...Диор в тазгодишната си лятна колекция има страхотно бронзово:

А колкото до жълтите на OPI, не съм доволна, или са прекалено тъмни(убити), или прекалено размити...

# 161
мммммммм,този на Диор е много хубав,но имам подобен и не ми е много летен,може би малко по-златисто  Thinkingи аз не знам точно,но като го видя ще знам  Hug Hug Hug

# 162
  • Варна
Имам аз едно подобно на Ревлон (не можах да намеря картинка), но май е тъмно и като си лакирам с него ноктите на краката изглежда, че съм си ги изцапала с нещо  Crazy много странно...
много тъмните цветове имам чувството, че оптически ми скъсяват пръстите на ръцете...дали има една такава работа  Thinking

# 163
  • София
много тъмните цветове имам чувството, че оптически ми скъсяват пръстите на ръцете...дали има една такава работа  Thinking

И аз не се харесвам с тъмни цветове изобщо.  Crossing Arms

# 164
Имам много дълги пръсти, като извънземно и нося много тъмни цветове, но изискват перфектни нокти и като форма и като повърхност, а не винаги са ми такива. Наистина много скъсяват оптически пръстите. Whistling Сега си взех бронзово и златно за морето, но не ми харесва. Mr. GreenНякак се слива и е бледо. Ще си ползвам пак червеното. Най ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт