Лакове OPI.... и други марки

• 70 548
  • 557
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
 Това Rapi Dry Spray Nail Polish Dryer, което sunina е споменала, на мен ми върши страхотна работа, може би от всички които съм ползвала това най-ми допада.

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 01:04 от Mims-Mims

# 361
Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment - и него от няколко дни, нещо ми мирише кофти (някой друг, ако го има да каже дали е нормално.  Thinking) Засега не виждам полза.

chipskip
Nail Lacquer Chip Preventor
- това нещо според повечето върши работа, колкото лакочистител, но на мен ми харесва и забелязвам, че лака ми изкарва повече.

И аз от скоро ползвам Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment, наистина има някаква странна миризма. За ефект още нищо не мога да кажа.

Chip Preventor-а ми изсуши много ноктите. Хем бяха мазни, за 2 дена не държаха лак. И в един момент - сухи, яко лющене. Така че внимателно с него!
пък може и друга да е била причината, не знам

# 362
  • Belgium
Момичета ползвали ли сте това? Някакви отзиви?

# 363
  • Варна
От тази основа не пожълтяват ноктите

# 364
Момичета ползвали ли сте това? Някакви отзиви?

Да, аз! Много съм доволна, не ми пожълтяват ноктите от него.а

A това е скромната ми колекцийка от O.P.I:

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 19:25 от mecheto

# 365
Момичета, може ли някоя, която е имала дошли лакчета на OPI поръчани от www.ebay.com (или друг сайт) да сподели кой е продавача, защото до тук от единадесет поръчани лака ми е дошъл само един  Twisted Evil (почти всички са от различни продавачи). Същия проблем имах и с този сайт - www.naideroyale.com
От пет лака до сега (вече 4 месеца) - НИЩО.

Предварително благодаря  Hug

# 366
  • Belgium
mecheto , това което съм показала е заздравител за нокти.

Моите нокти не са жълти, искам само да ги заздравя. Ти като основа ли го ползваш?

А прави ли ноктите по-здрави?

# 367
# 368
mecheto , това което съм показала е заздравител за нокти.

Моите нокти не са жълти, искам само да ги заздравя. Ти като основа ли го ползваш?

А прави ли ноктите по-здрави?
Да, зазравител е. По принцип пише, че трябва да се нанася всяка вечер без да се трие от предишната, в продължение на 1 седмица. А целия период за да има ефект трае 2 месеца. Само, че аз немога да стоя толкова време без лак, та затова го ползвам повече като основа и съм много доволна.

# 369
И аз ползвам Nail Envy.
Първо само като заздравител, защото ноктите ми ужасно се цепеха.
Макар, че не спазвах схемата да нанасям всеки ден нов пласт в продължение на седмица и дъра-бъра, ефект имаше, но се усети след около 2-3 месеца.

Сега ползвам като база, не съм забелязала да ми пожълтяват ноктите, хем съм лакирана само в червената гама .

# 370
  • Belgium
mecheto, eta мерси за информацията   bouquet

Ще си го купя и аз  Peace

# 371
sunina, благодаря!  bouquet
Ще се престраша да ги тествам, но този път само с едно лакче  Wink

# 372

A това е скромната ми колекцийка от O.P.I:

ох,каква колекция  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts супер Hug

# 373
OPI Red е най- новия ми лак. Хубав,наситен и въпрeкr всичко не толкова ярък,колкото изглежда. Peace

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 15:25 от labella

# 374
В показаната колекция на мен тези белите ми изглеждат еднакви 6 лака, може да е от снимката, не знам.  Laughing  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт