Лакове OPI.... и други марки

• 70 540
  • 557
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Аз си взех този
Bay Bridge Sunset. Мисля, че е от серията Yokohama, но не съм съвсем сигурна.

ей точно по този лак ми останаха очите последно като ходих на маникюр...погледнах му 5 пъти името и го забравих накрая... Blush а как е като се нанесе на нокът...

# 421
  • 5 етаж в ляво
Сигурно ще звуча доста глупаво,но колко пари струват лаковете ОПИ ,и къде от Варна  бих могла да си купя?!

# 422
Сигурно ще звуча доста глупаво,но колко пари струват лаковете ОПИ ,и къде от Варна  бих могла да си купя?!
В София са около 19 лв.

# 423
  • Варна
19 лв от магазинчето до Делфина...

# 424
  • 5 етаж в ляво
И по точно,къде е това? Embarassed

# 425
  • Варна
до църквата Св. Петка ли беше... Whistling по Ленин...не знам как да го обясня по-добре  Blush

# 426
  • Варна
Има ги и в Мола(новия), в парфюмерията на първия етаж  Peace

# 427
  • Варна

И около 30лв дизайнерската серия

# 428
  • София
Момичета, препоръчайте ми моля, някакъв заздравител за нокти.

# 429
  • 5 етаж в ляво
Така,по описание на Жоржета се сетих къде е Делфин,намерих магазинчето.Понеже аз обожавам и ползвам само и единствено тъмно червени лакове,огледах мострите и си избрах,но попитах продавачката бих ли могла да го пробвам,а тя  Shockedне,разбира се StopКакто и да е взех го ,и още пред магазина си намазах кутрето,и ооооооооо Shocked не е толкова тъмно червен както аз искам #Cussing outУмрях си от яд #2gunfire.А на мострата не е толкова светъл както изглежда,затова се съгласих с продавачката,като ми каза,че мострата била бяла пластмаса Sick
Както и да е ,сега си положих 2 пласта и долу горе става,но ме хваща яд винаги когато си погледна краката #Cussing out
Оплаках се Sad

# 430
  • Варна
Значи все пак съм успяла да обясня  Crazy
при мен пък винаги като си лакирам втори път ноктите и ми се получава цвета от шишенцето... Flutter

# 431
  • 5 етаж в ляво
Да ,разбира се ,че успя HugАз по логика малко.....не знам как се казва църквичката,но шадравана го знам,че има делфини и си викам там ще да е .Не съм от Варна,но всяка седмица съм там за по 2-3 дни,и затова може би не съм те разбрала от първия път,но много ми помогна.Благодаря  bouquet
Също и на  МЕЛ Благодаря  bouquet
Ами какво да ти кажа,стана като на шишито,но не стана както е на мострата Rolling EyesНа мострата беше по тъмно,и навън излизах с нея, и със шишето излизах  за да добия по ясна представа Confused

# 432
  • Варна
В началото на темата показах много красив, наситено червен лак...можеш да го потърсиш...цвета е ненормално хубав  Heart Eyes ...

# 433
  • Варна
Така,по описание на Жоржета се сетих къде е Делфин,намерих магазинчето.Понеже аз обожавам и ползвам само и единствено тъмно червени лакове,огледах мострите и си избрах,но попитах продавачката бих ли могла да го пробвам,а тя  Shockedне,разбира се StopКакто и да е взех го ,и още пред магазина си намазах кутрето,и ооооооооо Shocked не е толкова тъмно червен както аз искам #Cussing outУмрях си от яд #2gunfire.А на мострата не е толкова светъл както изглежда,затова се съгласих с продавачката,като ми каза,че мострата била бяла пластмаса Sick
Както и да е ,сега си положих 2 пласта и долу горе става,но ме хваща яд винаги когато си погледна краката #Cussing out
Оплаках се Sad

Ами да, никъде не съм виждала да дават да се пробва Опи. Но пък имат толкова богата гама от тъмно червени цветове, почти е изключено човек да сбърка. Единствено от по прозрачните такива може да има разлика като се нанесат на ноктите, плътните - поне при мене не е имало разминаване.

# 434
  • Варна
Не дават, защото са опаковани...нормално... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт