Лакове OPI.... и други марки

• 70 522
  • 557
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
jorjeta, дай пак ако не ти представлява трудност ненормално красивия червен лак, че нещо не го намирам  Hug

# 436
  • Варна
jorjeta, дай пак ако не ти представлява трудност ненормално красивия червен лак, че нещо не го намирам  Hug

Joy Joy ми то според мен е така...ще потърся  Crazy

# 437
  • София
А заздравител за мен ?  Whistling

# 438
  • Варна
грешка...РЕ го е показала... ето го...стои много наситено и е доста издържлив...на мен много ми харесва... Heart Eyes

Mims-Mims, чудо щеше да бъде, ако го беше намерила  Laughing  bouquet

# 439
  • София
Момичета, прочетох хубави отзиви в темичката за 3в1 - заздравител, основа и топ лак на OPI, може ли някой да ми покаже линк ?   bouquet

# 440
  • Варна
Иля ето един заздравител,лично не съм го ползвала,но съм чела че е хубав

ето тук може да прочетеш за всичките заздравители на ОПИ  Peace

# 441
  • Варна
грешка...РЕ го е показала... ето го...стои много наситено и е доста издържлив...на мен много ми харесва... Heart Eyes

Mims-Mims, чудо щеше да бъде, ако го беше намерила  Laughing  bouquet

Наистина е невероятен, оказва се, че го имам  Peace

В последно време си купих тези двата от дизайнерската серия:

Холограмен лак - DS014 Dazzle - страхотен блясък, ако се нанесе два пъти стои плътно, но не съвсем. Аз слагам като първи пласт някакъв друг със сходен цвят и отгоре този. На тен - нямам думи! Цветът от картинката е една идея по-тъмен от действителността (пък може и да е от настройките на моя монитор)

Холограмен лак - DS009 Ruby - Този пък в действителност не е така оранжев. Плътен, убито червен, дълбок. Нанесен на два пласта, погледът наистина потъва в него. Много ми е любим  Heart Eyes

# 442
  • 5 етаж в ляво
Добре де,знам,че са скъпи и са запечатани,но точно ,че са скъпи би трябвало да има тестери и да се пробва на нокът,а не на лакирана пластмаса Rolling Eyes
И да ,може би моя не е толкова плътен и затова да не е както искам аз,но долу горе с 2 пласта става Thinking
За седефените.......,аз лично предпочитам да не е такъв Blush

# 443
  • Варна
Добре де,знам,че са скъпи и са запечатани,но точно ,че са скъпи би трябвало да има тестери и да се пробва на нокът,а не на лакирана пластмаса Rolling Eyes
И да ,може би моя не е толкова плътен и затова да не е както искам аз,но долу горе с 2 пласта става Thinking
За седефените.......,аз лично предпочитам да не е такъв Blush

Аз съм съгласна с тебе, и аз предпочитам да пробвам на моя нокът и на моя тен. Колко тъмно червен трябва да бъде. Пусни нещо като мостричка на цвета, някое от момичетата може да те насочи  Peace

# 444
  • София
Иля ето един заздравител,лично не съм го ползвала,но съм чела че е хубав
http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/230446476?$product$

ето тук може да прочетеш за всичките заздравители на ОПИ  Peace

мел, много ти благодаря !   bouquet

На сайта има голям избор от заздравители и всички звучат страхотнооо.  Crazy

# 445
  • София
А знаете ли къде в Пловдив продават лакове на ОПИ и каква им е цената?  Rolling Eyes  bouquet

# 446
  • 5 етаж в ляво
Ама аз вече си го купих МИМС-МИМС  Confused
Ами как да ти кажа най-тъмно червеното,без седеф.
Нямям време да ходя на маникюр-педикюр затова си купих по траен лак.Тя ,маникюристката при която ходя по особени поводи Blush работи с тези лакове,и наистина ми издържат по 1 седмица без да мръднат,затова се навих да си купя,та цвета който тя ми слагаше, е това което искам,но не е това което си купих Crazy
Трябваше да я питам,но както винаги всичко на момента,решавам-правя #Cussing out

# 447
А знаете ли къде в Пловдив продават лакове на ОПИ и каква им е цената?  Rolling Eyes  bouquet
ей тук има:
http://www.starnailsbg.com/contacts.php

цената е 19 лева на дребно.

# 448
Ето как изглеждат лаковете от новата La Collection De France http://fav.or.it/post/371809/opi-la-collection-de-france-for-fall-2008

# 449
Ето как изглеждат лаковете от новата La Collection De France http://fav.or.it/post/371809/opi-la-collection-de-france-for-fall-2008

Даже си харесах  Crazy
Този и този ще бъдат купени веднага, щом излязат! Другите не ме развълнуваха много.

Общи условия

Активация на акаунт