Лакове OPI.... и други марки

• 70 796
  • 557
  •   1
Отговори
# 90
Моля моля.. OPI е, да..този розовия дето вчера го пуснах НЛ нещо си..

# 91
Днес ще ходя до един салон и ще ги питам дали продават лакове, ако да ще си взема.

# 92
Имам питане, какво слагат за ласкавина върху лака, винаги като ходя при мойта не виждам шишенцето, пък ми е неудобно да питам.

# 93
  • София
Моля моля.. OPI е, да..този розовия дето вчера го пуснах НЛ нещо си..

Ммм супер, ще го погледна в мгазина задължително.  Hug

Смятам този път да отида до официалният им магазин, защото в Бюти Зоните имаха много малък избор.  Crossing Arms

# 94
  • Paris
Кремчетата за ръце с различни плодови аромати са разкошни Peace

# 95
  • Варна
Цитат на:  Mi6ina Topolina
Имам питане, какво слагат за ласкавина върху лака, винаги като ходя при мойта не виждам шишенцето, пък ми е неудобно да питам.

аз лично си слагам топ лак...наистина придава страхотен блясък на всеки лак...а, ако не се лъжа имаше топ лак и специално с допълнително блясък, но не знам дали OPI имат...нещо ми се върти в главата че Манхатън имат такъв лак...но може и да греша  Crazy

# 96
Може като отидеш при маникюристката която ти препоръчах също да ги разгледаш..даже да я помолиш да те цапне лекичко..да видиш как ще ти седи на ръката..тя също има голям избор.. и да си го поръчаш при нея..или да си запишеш номера.

# 97
Цитат на:  Mi6ina Topolina

аз лично си слагам топ лак...наистина придава страхотен блясък на всеки лак...а, ако не се лъжа имаше топ лак и специално с допълнително блясък, но не знам дали OPI имат...нещо ми се върти в главата че Манхатън имат такъв лак...но може и да греша  Crazy

А ти на коя фирма ползваш?

# 98
  • Варна
На OPI в момента...а преди да си купя бързосъхнещият топ лак на OPI ползвах такъв на Манхатън...

# 99
  • София
Забелязала съм, че някой лакове на OPI държат много, а с други 2-3 дена изкарвам.Ходя на маникюр и тя лакира по един и същ начин.
за  Иля :Виж ORLY те са горе долу еднакъв клас като OPI, няколко пъти ми е слагала от тях и съм доволна: http://www.orlybeauty.com/hot_stuff.php-имат мн ярки

allexa.7, много са готини и ярки цветовете, къде се продават тази марка лакове ?

# 100
На OPI в момента...а преди да си купя бързосъхнещият топ лак на OPI ползвах такъв на Манхатън...

тенкс, а от кой си по доволна!

# 101
  • IT

allexa.7, много са готини и ярки цветовете, къде се продават тази марка лакове ?

ще се обадя след малко на маникюристката ми(която ми е и най-добрата приятелка) и ще я питам тя откъде ги взема

# 102
  • София

ще се обадя след малко на маникюристката ми(която ми е и най-добрата приятелка) и ще я питам тя откъде ги взема

Супер, ще чакам да споделиш.  Wink

# 103
  • Стара Загора
Лаковете са страхотни-аз ги купувам от маникюристката

# 104
  • IT
ORLY:
MG Beauty Products
Tel: 942 4621

Общи условия

Активация на акаунт